Προς το περιεχόμενο

Dark Souls II: Scholar of the First Sin [PS4] [Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορείς να αγοράσεις repairing powder πάντως...τι σόι bug είναι αυτό ακριβώς?...θυμάμαι που χάλαγαν σχετικά εύκολα τα όπλα αλλά πέρα από 1-2 περιοχές που χρειάστηκα να αλλάξω σε δεύτερα, δεν είχα θέμα γενικά

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπορείς να αγοράσεις repairing powder πάντως...τι σόι bug είναι αυτό ακριβώς?...θυμάμαι που χάλαγαν σχετικά εύκολα τα όπλα αλλά πέρα από 1-2 περιοχές που χρειάστηκα να αλλάξω σε δεύτερα, δεν είχα θέμα γενικά

Όχι φίλε το ξέρω αυτό. Τα όπλα στο scholar of the first sin σπάνε με λιγότερα απ τα μισά χτυπήματα απ όσο θα πρεπε, και αυτό συμβαίνει εξαιτίας ενός bug του παιχνιδιού επειδή τρέχει στα "60" fps. Το θέμα είναι ότι αυτό το bug υπήρχε και στο dark souls 2 στο pc και το διόρθωσαν οι users με ενα fix που κάνανε. Μου έχει τύχει να πάρω όπλο και μέσα σε λίγα μόλις χτυπήματα να σπάσει.

Κοίτα αυτό το video:

ή διάβασε εδώ:

http://www.gamefaqs.com/boards/893784-dark-souls-ii-scholar-of-the-first-sin/71542309

Δημοσ.

HarryGrey μην υπερβάλλεις τόσο ότι σπάνε τα όπλα με μερικά χτυπήματα... λες ότι είναι το ίδιο στο pc, το έχω παίξει στοκ καμοια 200ρια ώρες, μια χαρά παίζει. Και στην τελική έχεις 2 θέσεις για σετ όπλων, βάλε εφεδρικό...

... μου αρέσει που στο ΒΒ μερικοί δε γουστάρετε που έχει λίγα όπλα αλλά θέλετε να βγάλετε το DaS2 με ένα  :lol:  :lol:  :lol:

Δημοσ.

Στο pc δεν εβαλα το fix και δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα εχει αρκετα συχνα bonefire, το θεμα ηταν στα NG++ ξερω γω που δεν εφτανε καν για ενα boss fight σου εσπαγε στη μεση :P, αυτο που εκανα ειναι να εχω αλλο ενα δευτερο εφεδρικο και αρκετα repair powders. Εγω επειδη δεν το γνωριζα οτι ειναι bug λεω ετσι ειναι το παιχνιδι και δεν το πολυσκεφτηκα να πω την αληθεια, μου φανηκε  φυσιολογικο.

• Like 1
Δημοσ.

ναι μλκια τελικά...και εγώ δεν το είχα παρατηρήσει γιατί είχα εφεδρικές κατάνες καβάτζα

για έναν beginner πάντως που δεν έχει κάνει upgrade όπλα σαν secondary, είναι πακέτο

Δημοσ.

Μου έχουν σπασει ολα τα όπλα με μόλις λίγα deaths και εννοείται πως είχα και εφεδρικο. Δεν είναι το πρώτο μου souls game από το ds1 έρχομαι. Το παιχνίδι είναι unplayable.

keropi δεν είναι κακό να έχεις νύχτα επί του θέματος, αλλά όταν βλέπεις και ότι αλλά τόσα άτομα έχουν πρόβλημα και ότι είναι ήδη γνωστό και ότι στο βίντεο ένα τέτοιο όπλο σπαει με 11 χτυπήματα(φαντάσου τι κάνουν αλλά μικρότερα) και δεν μπορείς να το δεχτείς τότε δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω.

ADHD ποιο boss, εδώ μου σπάνε όπλα με μερικά μόνο χτυπήματα, και είμαι μόλις στη αρχή!

Edit: Οι εκδόσεις του παιχνιδιού που έχουν πρόβλημα είναι αυτές που τρέχουν στα 60 fps. Αυτές των 360/ps3 δεν νομίζω να έχουν το durability bug.

Δημοσ.

Στα dead bodies για καποιο λογο εσπαγαν γρηγοροτερα, ισως πιανει διπλο το hit, το santier spear ενα οπλο με τρελο durability το οποιο πρεπει να σπασεις για να παρεις την κανονικη του εκδοση(η οποια μετα εχει infinite durability) ετσι το εσπασα σε dead bodies. Σε εμενα δεν ηταν τοσο τραγικα τα πραγματα δεν ξερω αν εκαναν τιποτα και εγιναν χειροτερα τι να πω..

Δημοσ.

Μου έχουν σπασει ολα τα όπλα με μόλις λίγα deaths και εννοείται πως είχα και εφεδρικο. Δεν είναι το πρώτο μου souls game από το ds1 έρχομαι. Το παιχνίδι είναι unplayable.

keropi δεν είναι κακό να έχεις νύχτα επί του θέματος, αλλά όταν βλέπεις και ότι αλλά τόσα άτομα έχουν πρόβλημα και ότι είναι ήδη γνωστό και ότι στο βίντεο ένα τέτοιο όπλο σπαει με 11 χτυπήματα(φαντάσου τι κάνουν αλλά μικρότερα) και δεν μπορείς να το δεχτείς τότε δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω.

ADHD ποιο boss, εδώ μου σπάνε όπλα με μερικά μόνο χτυπήματα, και είμαι μόλις στη αρχή!

Edit: Οι εκδόσεις του παιχνιδιού που έχουν πρόβλημα είναι αυτές που τρέχουν στα 60 fps. Αυτές των 360/ps3 δεν νομίζω να έχουν το durability bug.

Harry μόλις βγήκε patch για το ds2. Απλα για να το εγκαταστήσεις πρεπει να ακολουθησεις συγκεκριμενα βήματα.

Λοιπον.

Πουλάς το One μαζί με όλα τα παιχνίδια που τυχαίνει να εχεις.

Αγοράζεις bundle PS4 μαζί με bloodborne. Τερματίζεις το Bloodborne και καταλαβαίνεις πως είναι οι πραγματικές παιχνιδαρες.

Και ειδού: Το πρόβλημα με το weapon durability λύθηκε.

Δημοσ.

Σε εμενα δεν ηταν τοσο τραγικα τα πραγματα δεν ξερω αν εκαναν τιποτα και εγιναν χειροτερα τι να πω..

"I think it's obvious that it's a little bit more difficult than the previous game because of the number of enemies that we have in each stage," said Yoshimura.

Όχι ήταν πολύ έξυπνο αυτό που έκαναν. Δεν έφτιαξαν το θέμα με το durability και αύξησαν τον αριθμό των εχθρών. Κοίτα στο τέλος που θα μας το πουλήσουν και σαν χαρακτηριστικό. Και όλα αυτά λογικά συμβαίνουν μόνο στην έκδοση των 60 fps γιατί το ανεβασμένο framerate είναι αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα.

Δημοσ.

Τέλος ο πρώτος αρχηγός. Έκανα reinforce μερικά όπλα και όλα λύθηκαν δια μαγείας. Ξεκίνησα και new game αλλά δεν νομίζω να ήταν αυτή η λύση του προβλήματος. Βέβαια αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο να έκανε τίποτα σαν update;; γιατί βλέπω ότι υπάρχει ένα "patch 1.15" που βγήκε πριν λίγες μέρες και αναφέρεται κυρίως σε weapons και armors. Πάντως και τα όπλα που δεν έκανα reinforce δεν έσπασαν τόσο εύκολα στο new game. Τι να πω, έτυχε; Πάντως όλα καλά μέχρι στιγμής :D

Δημοσ.

Όχι έκανα new game και τα όπλα δεν σπάνε όπως πριν, ακόμα και αυτά που δεν έκανα reinforce. Αυτό που μπορώ να υποθέσω είναι να μην έγινε το update που μου εμφάνισε στην αρχή. Λογικά το patch 1.15 διόρθωσε το πρόβλημα.

Δημοσ.

Το τσίμπησα σήμερα για το ps4 , αναβαθμισμένη pc έκδοση θυμίζει στα γραφικά και σχεδόν 60αρι - τουλάχιστον στις πρώτες περιοχές που είδα. Νεράκι πάει.

Για τα όπλα δεν παρατήρησα κάτι περίεργο, όπως ήταν στο pc παίζει... και δεν έχει patch στο ps4 κανένα...

• Like 1
Δημοσ.

^ μαν έχουν κάνει κάτι καλές αλλαγές ειδικά σε mobs, σου την πέφτουνε ένα τσούρμο πχ εκεί που ήταν μόνο ένας... μερικοί σου την  πέφτουν σε στυλ ενέδρας, αυτά δεν υπήρχαν στο αρχικό παιχνίδι  :-D

δεν ξέρω τί άλλο έξτρα έχει το "scholar patch" επίτηδες το άφησα και δεν το έπαιξα για να τα δω όλα στο ps4

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...