vag10 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 έχει κανείς προσωπική εμπειρία από αυτό το μοντέλο modem/router ή ξέρει γενικά να μου πει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του? επίσης οποιαδήποτε πρόταση για κάποιο άλλο modem/router σε αυτήν περίπου την τιμή είναι καλοδεχούμενη ευχαριστώ πολύ http://www.e-shop.gr/tp-link-td-w8980-n600-wireless-dual-band-gigabit-adsl2-pstn-modem-router-p-PER.612572
JimRdesign Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 το πήρα εχθές αφού το zte ρουτερ του οτε ήταν για κλάματα.Πλέον δέν έχω αποσυνδέσεις και συγκρονίζω 1000kbps παραπάνω.Το μόνο αρνητικό είναι οτι δέν μπορώ να βρώ την επιλογή να κλείνω και να ανοίγω την ασύρματη σύνδεση μέσω του browser interface και αναγκαστικά πρέπει να πηγαίνω και να το κάνω χειροκίνητα απο το ρουτερ,μπορεί βέβαια να μου έχει ξεφύγει κάτι αλλα το ψάχνω.Nα προσθέσω οτι η σύνδεση ήταν πανεύκολη επειδή βρήκε όλες της ρυθμίσεις απο μόνο του.
PEPES2 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 το πήρα εχθές αφού το zte ρουτερ του οτε ήταν για κλάματα.Πλέον δέν έχω αποσυνδέσεις και συγκρονίζω 1000kbps παραπάνω.Το μόνο αρνητικό είναι οτι δέν μπορώ να βρώ την επιλογή να κλείνω και να ανοίγω την ασύρματη σύνδεση μέσω του browser interface και αναγκαστικά πρέπει να πηγαίνω και να το κάνω χειροκίνητα απο το ρουτερ,μπορεί βέβαια να μου έχει ξεφύγει κάτι αλλα το ψάχνω.Nα προσθέσω οτι η σύνδεση ήταν πανεύκολη επειδή βρήκε όλες της ρυθμίσεις απο μόνο του. Μπες στο μενου του router και πας interface setup μετα wireless και πανω πανω λεει access point.Κλεικαρε το deactivated. Μπες στο μενου του router και πας interface setup μετα wireless και πανω πανω λεει access point.Κλεικαρε το deactivated. JimRdesign ακυρο αυτο που εγραψα....νομιζα στο ρουτερ του οτε....
JimRdesign Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μπες στο μενου του router και πας interface setup μετα wireless και πανω πανω λεει access point.Κλεικαρε το deactivated. JimRdesign ακυρο αυτο που εγραψα....νομιζα στο ρουτερ του οτε.... με έκανες και χάρηκα για 2 δευτερόλεπτα χεχεχε thx πάντως
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 έχει κανείς προσωπική εμπειρία από αυτό το μοντέλο modem/router ή ξέρει γενικά να μου πει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του? επίσης οποιαδήποτε πρόταση για κάποιο άλλο modem/router σε αυτήν περίπου την τιμή είναι καλοδεχούμενη ευχαριστώ πολύ http://www.e-shop.gr/tp-link-td-w8980-n600-wireless-dual-band-gigabit-adsl2-pstn-modem-router-p-PER.612572 σε αυτα τα λεφτα και με αυτα τα πραγματα πανω δυστυχως δεν θα βρεις κατι αλλο.σε οτι αλλη μαρκα πας πχ dlink,netgear,draytek κτλ θα δωσεις αρκετα λεφτα παραπανω για να βρεις τα ιδια πραγματα που εχει αυτο.εκτος αν δεν τα θες ολα αυτα.τα tp link ειναι value for money.απλα για το dual band αν σκοπευεις να το χρησιμοποιησεις σιγουρεψου οτι παιζει ταυτοχρονα και στα 2,4 ghz αλλα και στα 5ghz.στο λεω γιατι πολλα ρουτερ ΔΕΝ παιζουν και στα 2 ταυτοχρονα οποτε αμα πας στα 5 ghz πρεπει να εχεις και αντιστοιχες καρτες για ολες τις συσκευες αλλιως δεν θα παιξει ή θα αναγκαστεις να βαλεις 2,4 ghz.(τωρα που διαβασα το manual παιζει ταυτοχρονα και στα 2 mode οποτε εισαι ενταξε)Πολυς κοσμος αγοραζει το 8970 και εχει μεινει ευχαριστημενος.σε αυτα τα λεφτα με αυτα τα χαρακτηριστικα δεν παιζει κατι αλλο.αν με ρωταγες γενικα ναι θα πηγαινα σε netgear dgn2200 ειτε σε draytek 2710n ειτε 2760n(vdsl/adsl) ωστε να το εχω και για μελλοντικα.αλλα παμε σε αλλες τιμες το πήρα εχθές αφού το zte ρουτερ του οτε ήταν για κλάματα.Πλέον δέν έχω αποσυνδέσεις και συγκρονίζω 1000kbps παραπάνω.Το μόνο αρνητικό είναι οτι δέν μπορώ να βρώ την επιλογή να κλείνω και να ανοίγω την ασύρματη σύνδεση μέσω του browser interface και αναγκαστικά πρέπει να πηγαίνω και να το κάνω χειροκίνητα απο το ρουτερ,μπορεί βέβαια να μου έχει ξεφύγει κάτι αλλα το ψάχνω.Nα προσθέσω οτι η σύνδεση ήταν πανεύκολη επειδή βρήκε όλες της ρυθμίσεις απο μόνο του. Μου φαινεται παραξενο να μην κλεινει το wifi απο το μενου.απο εκει που ρυθμιζεις το wireless πρεπει να υπαρχει επιλογη.αν και δεν βρισκω λογο να το κλεινεις αλλα ενταξει.διαβασα το manual και πραγματι δεν αναφερει καπου να κλεινεις το wireless.εχει μονο να το κανεις να μην εκπεμπει το ssid.δηλαδη σαν wireless υπαρχει απλα ειναι Hidden to ssid.οποτε μονο απο το κουμπακι μπορεις. με έκανες και χάρηκα για 2 δευτερόλεπτα χεχεχε thx πάντως Πολυ παραξενο παντως.πρωτη φορα το βλεπω σε ρουτερ.δες μηπως σε πιο νεο firmware το εχουν προσθεσει σαν λειτουργεια. 1
JimRdesign Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Εχεις δικιο μονο ssid μπορεις να ρυθμισεις,εστειλα mail στην tp-link και μου απαντησαν μετα απο καμια ωρα και μου ειπαν ακριβως το ιδιο.Θα το εχω ανοιχτο ολη την ωρα το wireless δεν πειραζει απλα μου εκανε εντυπωση που δεν εχει αυτην την επιλογη.
vag10 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 σκέψου μου είχαν στείλει και προσφορά από τα eshop στα 61,90€ οπότε το πήρα και μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένοςόσο για vdsl, εγώ εδώ που είμαι δεν έχω μέχρι τώρα και όπως το βλέπω θα αργήσει αρκετά ακόμα
JimRdesign Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 σκέψου μου είχαν στείλει και προσφορά από τα eshop στα 61,90€ οπότε το πήρα και μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος όσο για vdsl, εγώ εδώ που είμαι δεν έχω μέχρι τώρα και όπως το βλέπω θα αργήσει αρκετά ακόμα το 8980 πήρες τελικά?Και πώς παίρνεις προσφορά απο e-shop?Τους στέλνεις email για καλύτερη τιμή?
vag10 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 το 8980 πήρες τελικά?Και πώς παίρνεις προσφορά απο e-shop?Τους στέλνεις email για καλύτερη τιμή? ναι αυτό πήρα αυτοί στέλνουν mail κάθε τόσο με κάποια προϊόντα σε χαμηλότερη τιμή, και έτυχε να είχε αυτό το modem/router.
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Εχεις δικιο μονο ssid μπορεις να ρυθμισεις,εστειλα mail στην tp-link και μου απαντησαν μετα απο καμια ωρα και μου ειπαν ακριβως το ιδιο.Θα το εχω ανοιχτο ολη την ωρα το wireless δεν πειραζει απλα μου εκανε εντυπωση που δεν εχει αυτην την επιλογη. ναι ειναι λιγο tragic να μην εχουν βαλει μια τοσο απλη επιλογη αλλα παρολα αυτα να εχει αυτο το router 10.000 feautures.μαλλον το πανε με την λογικη οτι δεν υπαρχει νοημα να το ανοιγοκλεινεις και οτι αμα χρειαστει να το κλησεις τελειως το κανεις απο το κουμπακι.βεβαια δεν ξερω αν κανεις Reboot το ρουτερ αν πρεπει να το ξανακλεισεις μετα το wifi ή αν θα το εχει αποθηκευσει οτι το ειχες κλειστο..ναι δεν εχει νοημα να το κλεινεις.παντως γρηγορο support η tp link>αρκετοι το λενε.αν εκλεινε παντως θα το εγραφε και το manual εκτος αν εκλεινε απο cli interface οποτε ναι δεν θα το ανεφεραν στο manual. σκέψου μου είχαν στείλει και προσφορά από τα eshop στα 61,90€ οπότε το πήρα και μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος όσο για vdsl, εγώ εδώ που είμαι δεν έχω μέχρι τώρα και όπως το βλέπω θα αργήσει αρκετά ακόμα για αυτα που εχει τα αξιζει τα λεφτα του.απλα για vdsl μετα πας σε αρκετα λεφτα υποχρεωτικα απλα αξιζει να παρεις vdsl αν σκοπευεις πχ να βαλεις καποια στιγμη.τωρα αν ειναι να βαλεις μετα απο 3 χρονια οχι δεν εχει νοημα αφου θα εχουν βγει και πιο νεα μοντελα και οι τιμες θα ειναι πιο φτηνες.αν δεν εισαι κοντα στο αστικο κεντρο για να παρεις απο το αστικο κεντρο οποτε εκει ναι μπορεις να βαλεις αρκετα αμεσα vdsl τοτε θα περιμενεις υποχρεωτικα να μπουν τα νεα kv. το 8980 πήρες τελικά?Και πώς παίρνεις προσφορά απο e-shop?Τους στέλνεις email για καλύτερη τιμή? newsletter eshop ..γινεσαι σαν μελος και εχεις καλυτερες τιμες.μετα ειναι και το crazy sunday κατι summer sales και τα eshop specials .ειναι ολα σε banner με το που μπεις δεξια . 78 εχει τωρα στο eshop το 8980 2
kekos123 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Παιδες στο συγκεκριμενο ρουτερ μπορουμε να ορισουμε να εχει σταθερες τις IP για καθε συσκευη ? Στο THOMSON υπηρχε αυτη η δυνατοτητα ωστε να μην αλλαζει η IP καθε συσκευης....
poulinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Παιδες στο συγκεκριμενο ρουτερ μπορουμε να ορισουμε να εχει σταθερες τις IP για καθε συσκευη ? Στο THOMSON υπηρχε αυτη η δυνατοτητα ωστε να μην αλλαζει η IP καθε συσκευης.... http://www.tp-link.us/Resources/document/TD-W8980_V1_User_Guide.pdf στο manual βλεπω οτι λεει για mac address binding. σελιδα 93 με βαση το manual οχι το Pdf(αριθμηση) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα