Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις 10 Ιουλίου, πριν από 158 χρόνια, γεννήθηκε ο πατέρας του ηλεκτρισμού, ο Nikola Tesla. Αρκετοί υποστηρικτές του για να τον τιμήσουν και για να διατηρήσουν τη μνήμη του, προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα μουσείο, στο τελευταίο εργαστήρι του, στο Soreham της Νέας Υόρκης.Το 2012 με καμπάνια μέσω της ιστοσελίδας Indiegogo, υπήρξε στόχος η συγκέντρωση 8 εκατομμυρίων δολαρίων ώστε να αγοραστεί και να ανακαινιστεί το εργαστήριό του αλλά το τελικό ποσό που συγκεντρώθηκε δεν επαρκούσε.

Ο Elon Musk, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla Motors, πρότεινε πρόσφατα να χρηματοδοτήσει τη προσπάθεια με 1 εκατομμύριο δολάρια και δεσμεύτηκε να εγκαταστήσει έναν σταθμό φόρτισης Tesla αυτοκινήτων στο χώρο στάθμευσης.

Δυστυχώς το ποσό αυτό, δε πλησιάζει καν τον αρχικό στόχο όμως αν θέλετε να συνεισφέρετε μπορείτε να το κάνετε από αυτή την ιστοσελίδα.

Link.png Site: Engadget

Δημοσ.

Καλή διαφήμιση για την εταιρία του είναι, αλλά ακόμα και έτσι είναι πολύ θετικό να γίνει ενα μουσείο που θα βοηθήσει στην αναγνώριση αυτού του μεγάλου εφευρέτη.

• Like 3
Δημοσ.

Τώρα ήρθε ο καιρός να μάθομε τις αλήθειες που εισήγαγε ο Τέσλα και δεν μας τις έμαθαν ποτέ...

• Like 1
Δημοσ.

Όχι σαν σήμερα, 10 Ιουλίου γεννήθηκε. Απλά στο Endgadget μπήκε τη σωστή ημερομηνία και εσείς κάνατε ακριβή μετάφραση...

• Like 3
Δημοσ.

Πολλά ανακάλυψε απο τα οποία ξέρουμε τα μισά. Τα ημερολόγια του είναι σαν απόρρητα έγκραφα απο όσο ξέρω στην Αμερική.

Αφού νομίζω στην ουσία αυτός ανακάλυψε μέχρι και το ραδιόφωνο

• Like 1
Δημοσ.

Πολλά ανακάλυψε απο τα οποία ξέρουμε τα μισά. Τα ημερολόγια του είναι σαν απόρρητα έγκραφα απο όσο ξέρω στην Αμερική.

Αφού νομίζω στην ουσία αυτός ανακάλυψε μέχρι και το ραδιόφωνο

conspiracy-theories-everywhere.jpg

Περισσότερα εδώ http://www.edisontechcenter.org/tesladebunked.html

• Like 11
Δημοσ.

Για μενα επρεπε το αμερικανικο κρατος να εχει αναλαβει ολα τα εξοδα και οχι να βγουν ζητιανια για να τιμησουν, ισως, τον μεγαλυτερο εφευρετη ολων των εποχων,

Καπου ειχα δει ενα ντοκιμαντερ που ελεγε για πολλα μπαουλα με εγγραφα που κατασχεσαν οι μυστικες υπηρεσιες μετα το θανατο του. Ουτε το 1/3 δεν ξερουμε απο τις ανακαλυψεις του. Τα εχουν κρατησει απορρητα ολα.

Μετα λεμε για την ελλαδα που αφηνουμε και ριμαζουν ιστορικα κτηρια ενω θα επρεπε το κρατος να τα εχει καθρεπτη και πολο ελξης.

• Like 1
Δημοσ.

τέτοια μυαλά  εμφανιζονται μια φορα στα 1000 χρονια..αμα δεν τον ειχαν σκοτώσει θα ειχαμε φτασει ακομα πιο ψηλά :/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...