doradora Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Καλησπερα σε ολους, Θα ηθελα να ζητησω την γνωμη και γνωση σας για καποια επαγγελματικα μου θεματα. Εγω απειχα απο την αγορα εργασιας για λογους υγειας περιπου 5 χρονια, εχω σπουδασει δημοσιογραφια σε πτυχιακο επιπεδο και τωρα εδω και ενα 4μηνο απασχολουμαι ως πωλητρια διαφημιστικου χωρου σε ιστοσελιδα με ποσοστο.Το χρονικο διαστημα της αποσυρσης μου οχι μονο αλλαξαν τρομερα οι συνθηκες εργασιας αλλα μπαγιατεψε και η γνωση μου,ξαναεγινα ανειδικευτη. Θα ηθελα να να χτισω πανω στις ικανοτητες μου (δημοσιογραφια,τηλεμαρκετινγκ,διαφημιση) και να ασχοληθω με το emarketing.Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να ξαναπαω πανεπιστημιο αρα...τι κανω? - Καταρτιζομαι μεσω προγραμματων οπως το Diploma in Digital Marketing του CIM εξ αποστασεως και το παω σκαλι σκαλι? Παω στην βαση και αρχικα σπουδαζω μαρκετινγκ για αρχη σε ιεκ, σχολη, κτλ και μετα περναω στο ε-μαρκετινγ? Μηπως προγραμματων τοπσα λενε τιποτα? -Παω σε εταιρεια σχεδιασμου ιστοσελιδων κανωντας λαντζα και ελπιζωντας οτι θα εχει να μου προσφερει αγιολογο inhouse training? Γνωριζω οτι η αγορα χωριζεται σε ασχετους και πολυ εξειδικευμενους με πτυχια αγγλιας κτλ εγω δεν θελω να ειμαι ουτε το ενα αλλα δεν μπορω να γινω και το δευτερο. Πως κινειται ενας αρχαριος?
XPHSTOS_ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Από την στιγμή που έχεις πτυχίο, δεν είναι απαραίτητο να κυνηγήσεις κάποιο δίπλωμα...Θα σου πρότεινα...1) Σαν καλύτερη λύση, να μπεις σε κάποια δουλειά και να τα μάθεις on the job διαβάζοντας παράλληλα μόνη σου.2) Επειδή ξέρω ότι δουλειά δεν βρίσκεις εύκολα, δες αυτό με τα προγράμματα εξ αποστάσεως ή κάποια free courses που έχουν κάποια πανεπιστήμια, όχι για να πάρεις κάποια βεβαίωση αλλά κυρίως για να μπεις στο κλίμα και παράλληλα διάβαζε/ψάξου μόνη σου.3) Μακριά από ΙΕΚ... (έχω πάει σε 3) χαμένος χρόνος, ελάχιστη η γνώση που σου προσφέρουν (εκτός αν ξέρεις ότι καθηγητές κάνουν παπάδες σε κάποιο συγκεκριμένο ΙΕΚ)Επίσης το πτυχίο του ΙΕΚ είναι καλό για να τυλίγεις τα σουβλάκια αλλά ως εκεί... Συνοψίζοντας, μάθε ότι μπορείς μόνη σου... και ψάχνε για δουλειά για να τα μάθεις on the job, καλύτερα δεν γίνεται, και αφού βρεις δουλειά, αν δεν σε λιώνουν με τα ωράρια.. μη σταματήσεις να ψάχνεσαι μόνη σου...Το κλειδί είναι αυτό, αλλιώς θα μένεις στάσιμη...
exarhis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Το internet είναι η μεγαλύτερη σχολή, μπορείς να μάθεις τα πάντα από e-book Site: google it Η από Site: tutorial
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα