panos0100 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 παιδια τελικα εκανα την μετρηση, κατεβασα την ασφαλεια με βγαζει 190ν οπως και παλια, ειμαι στα ορια, αλλά η οθονη τα ηχεια και ο υπολογιστης μενουνε ανοιχτα με την μπαταρια και επειδη αυτες ειναι πιο μεγαλες (7,2 AH) 7,0 που ητανε οι παλιες αυτες τωρα κρατανε 2 λεπτα περισσοτερο 8 δηλαδη, ολα καλα λοιπον, θα συμφωνησω με το παιδι επανω που λεει για τον τροπο φορτισης, οι μπαταριες ειναι καυτες οταν πιανω το πανω μερος του ups ακομα δεν ηρεμισα οποτε παμε στην λυση του ηλεκτρολογου να ερθει να μετρησει τις πριζες και τον πινακα μαζει και το ups και να με αλλαξει την πριζα πολυ σημαντικο γιατι τοσα χρονια εχω το φις με τα 3 τσουμπια οι πριζες ειναι του 70 που χτιστικε και η οικοδομη
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 παιδια τελικα εκανα την μετρηση, κατεβασα την ασφαλεια με βγαζει 190ν οπως και παλια, ειμαι στα ορια, αλλά η οθονη τα ηχεια και ο υπολογιστης μενουνε ανοιχτα με την μπαταρια και επειδη αυτες ειναι πιο μεγαλες (7,2 AH) 7,0 που ητανε οι παλιες αυτες τωρα κρατανε 2 λεπτα περισσοτερο 8 δηλαδη, ολα καλα λοιπον, θα συμφωνησω με το παιδι επανω που λεει για τον τροπο φορτισης, οι μπαταριες ειναι καυτες οταν πιανω το πανω μερος του ups ακομα δεν ηρεμισα οποτε παμε στην λυση του ηλεκτρολογου να ερθει να μετρησει τις πριζες και τον πινακα μαζει και το ups και να με αλλαξει την πριζα πολυ σημαντικο γιατι τοσα χρονια εχω το φις με τα 3 τσουμπια οι πριζες ειναι του 70 που χτιστικε και η οικοδομη πες μου οτι η πριζα ειναι αυτη με τις 2 τρυπες πανω και την μια κατω και εσυ βαζεις εκει την schuko πριζα.αν κανεις αυτο τοτε δεν παιζει η γειωση .αμα δεν παιζει η γειωση τοτε τo ups ειναι αχρηστο σαν surge protection.το γραφουν και τα πολυπριζα ασφαλειας.αν δεν παιζει η γειωση το βαλεις η οχι ενα και το αυτο.
panos0100 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 ναι η πριζα ειναι αυτη με τις 3 τρυπες και επειδη το ups εχει σουκο εχω βαλει ενα φις και το φις στην πριζα, δεν ειχε γειωση φωναξα ηλεκτρολογο με εβαλε γραμμη μονο για τον υπολογιστη με 10A ασφαλεια στον πινακα και με εβαλε και μια γειωση στην πριζα αλλά εγω ειπα ειναι καλυτερο μαλον ηταν καλυτερο να αλαχτει και η πριζα σε σουκο 2 λεπτα δουλεια ειναι
daPro Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 το Mge το θεωρω καλυτερο σαν μαρκα απο το nilox.και ποιο ποιοτικο .κατα τα αλλα συνηθως η μπαταρια που παιρνουν ειναι 12 volt 7.2 ah.στο ιδιο ακριβως μεγεθος συνηθως βρισκεις και 8 ah Το pc μου το βλέπεις στην υπογραφή μου...λες το mge να το αντέχει? Η θα ζορίζεται...
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 ναι η πριζα ειναι αυτη με τις 3 τρυπες και επειδη το ups εχει σουκο εχω βαλει ενα φις και το φις στην πριζα, δεν ειχε γειωση φωναξα ηλεκτρολογο με εβαλε γραμμη μονο για τον υπολογιστη με 10A ασφαλεια στον πινακα και με εβαλε και μια γειωση στην πριζα αλλά εγω ειπα ειναι καλυτερο μαλον ηταν καλυτερο να αλαχτει και η πριζα σε σουκο 2 λεπτα δουλεια ειναι απο οτι καταλαβα το φις που εβαλες ειναι ανταπτορας απο αυτο το 3pin σε schuko.και ετσι κανεις δουλεια αλλα ναι επειδη ειναι 2 λεπτα δουλεια ακομακαι για σενα να αλλαξεις μια πριζα καλυτερα καντο.να μην υπαρχει adaptoras.κατεβαζεις διακοπτη και σε 5 λεπτακια με την ησυχια σου την εχεις αλλαξει.η πριζα ουτε 2 ευρω δεν εχει.και γενικα καλο ειναι να ειναι ολες οι πριζες ετσι.γιατι βλεπω πολλες φορες πριζες που ειναι schuko να της συνδεουν σε διπολικες πριζες και να μην υπαρχει γειωση.οχι σε 3pin αλλα σε 2 pin.και επειδη κανονικα η schuko δεν χωραει στην 2pin.3pin βλεπεις οτι ζοριζουν την πριζα μεχρι να καταφερει να μπει .αστα να πανε.ξεχειλωνει η πριζα Το pc μου το βλέπεις στην υπογραφή μου...λες το mge να το αντέχει? Η θα ζορίζεται... καλο θα ηταν να δεις τι τρωει το καθε περιφερειακο για να δεις τι θα καταναλωνει σε full load> πχ η καρτα βλεπω οτι μπορει να εχει μεγιστη καταναλωση 160 watt.το ups ειναι 360 watt.θα εισαι παρα πολυ οριακα αν παιξει το Pc σου σε full load.η cpu βλεπω 95 watt.αυτοματα απο αυτα τα δυο εχεις φτασει 255.βαλε και την οθονη που σε full brightness ειναι 95 watt.δηλαδη θα εισαι σχεδον οριακα σε full load αν υπολογισουμε οτι οκ η οθονη δεν ειναι σε full brightness.οποτε θες τουλαχιστον ενα 800va Ups για να εχεις και λιγο περιθωριο.πιο καλα θα ηταν να πηγαινες σε 1000αρι va να εχεις κοντα στα 600 watt καθαρα. 2
daPro Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Φίλε poulinos κ μόνο που έκατσες κ εψαξες το πόσο τρώει κάθε εξάρτημα είσαι ήρωας...Σε ευχαριστώ πολύ..
poulinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Φίλε poulinos κ μόνο που έκατσες κ εψαξες το πόσο τρώει κάθε εξάρτημα είσαι ήρωας...Σε ευχαριστώ πολύ.. αν γραψεις πχ gtx 460 power consumption ή power requirements θα σου βγαλει.
panos0100 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 κοταξε πουλινε τι λεω εγω να κανω τωρα, να παρω εναν ηλεκτρολογο να μετρηση τον πινακα οπως ειπανε και οι δεητζιδες και να μου πει ο ηλεκτρολογος τα αποτελεσματα επι της ευκαιριας ας βαλει και μια πριζα σουκο, και να δει και το ups γιατι το προβλημα στο ups πρεπει να ειναι στην φωρτιση της μπαταριας πρεπει να δινει παραπανω ταση στην μπαταρια, το λεω αυτο γιατι οι μπαταριες που βγηκαν απο το ups και της ειδα ηταν σκασμενες ειχαν καφε υγρα απο εξω σαν να ξεχυλισαν, οι πρωτες πηραν φωτια τωρα αυτες τι θα κανουν; οποτε λεω ειναι το προβλημα στην φορτιση της μπαταριας
Roger Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 O ηλεκτρολογος δεν ειναι υπευθυνος να δει το ups.Αν το εχεις ανοικτο και θελει να σου κανει χαρη,ας μετρησει την ταση φορτισης
panos0100 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 να το ανοιξω εγω; εγω δεν ξερω απο αυτα και δεν το πειραζω καν, μονο εκεινο το τσαφ που εκανε εφυγα απο το καταστημα οταν ξεχασε το παιδι να βαλει το μαυρο καλωδιο, τρομαξα οσο να ναι το ρευμα με τρομαζει λιγο και το φοβαμαι
poulinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) κοταξε πουλινε τι λεω εγω να κανω τωρα, να παρω εναν ηλεκτρολογο να μετρηση τον πινακα οπως ειπανε και οι δεητζιδες και να μου πει ο ηλεκτρολογος τα αποτελεσματα επι της ευκαιριας ας βαλει και μια πριζα σουκο, και να δει και το ups γιατι το προβλημα στο ups πρεπει να ειναι στην φωρτιση της μπαταριας πρεπει να δινει παραπανω ταση στην μπαταρια, το λεω αυτο γιατι οι μπαταριες που βγηκαν απο το ups και της ειδα ηταν σκασμενες ειχαν καφε υγρα απο εξω σαν να ξεχυλισαν, οι πρωτες πηραν φωτια τωρα αυτες τι θα κανουν; οποτε λεω ειναι το προβλημα στην φορτιση της μπαταριας ας μετρησει τον πινακα αλλα πες με προκατελλειμενο κτλ αλλα πιστευω οτι το tuvlo x φταιει σε ολα.τωρα οι μπαταριες μπορει ειτε να ηταν χαλια εξαρχης ειδικα οι δευτερς που ηταν Noname(Ultracell????) οποτε για αυτο και εσκασαν ή πραγματι το tuvlo x να βγαζει λαθος ταση και να τις ξεκανει.μπορει δηλαδη να παιρνει σωστη ταση απο τον πινακα σου αλλα απλα να βγαζει λαθος ταση στην φορτιση.ας τα μετρησει πινακα και Ups ο ηλεκτρολογος αν και δεν ξερω αν θα κατσει να ανοιξει και το Ups σου για να δει ταση φορτισης αλλα δεν χανεις κατι να του το πεις. O ηλεκτρολογος δεν ειναι υπευθυνος να δει το ups.Αν το εχεις ανοικτο και θελει να σου κανει χαρη,ας μετρησει την ταση φορτισης αν τον πληρωσει και ξερει ολα θα τα κανει να το ανοιξω εγω; εγω δεν ξερω απο αυτα και δεν το πειραζω καν, μονο εκεινο το τσαφ που εκανε εφυγα απο το καταστημα οταν ξεχασε το παιδι να βαλει το μαυρο καλωδιο, τρομαξα οσο να ναι το ρευμα με τρομαζει λιγο και το φοβαμαι καλα αμα θελει να κανει την δουλεια το ανοιγει και αυτος.αν το ανοιξει εσυ απλα προσοχη οχι μονο μην σε χτυπησει εσενα το ρευμα αλλα μην ακουμπησει πουθενα τιποτα και καψεις το Ups(Που ευχη θα ηταν αλλα οκ).βγαλε το ρευμα και την μπαταρια πρωτα απο ολα. και ναι ευκαιρεια να σου αλλαξει και την πριζα. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2014 από poulinos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα