k_skidrow Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Καλησπερα εχω την εξης απορια,λογω του οτι οι δισκογραφιες που εχω πλεον μετρωνται σε ΤΒ'ς θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση. Υπαρχει καποιο σαητ που να μπορω να κανω upload διαφορους δισκους μουσικης,και να μπορω να τα αναπαραγω απο αλλον υπολογιστη; Το γνωριζω οτι για να ανεβασω τα 2,3TB's μουσικη που εχω θα χρειαστουν πολλες πολλες μα πολλες ωρες θα ανεβασω για αρχη μερικα και ολα τα αλλα σιγα σιγα.
micos000 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Αυτό που θέλεις, δηλαδή να μπορείς να αναπαράγεις τη μουσική από άλλο υπολογιστή μπορεί να γίνει μόνο σε cloud service και δεν γνωρίζω κάποιον που να δίνει τόσα ΤΒ, ακόμα και σε Premium.
TheELF Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Αν δεν θες να πληρώσεις μπορείς να κάνεις πολλούς ελεύθερους λογαριασμούς σε διάφορα cloud (dropbox/google drive/ms one drive κτλ) και να τα κατεβάζεις από παντού,αν θες να παίζουν απευθείας από το Net είναι άλλη φάση.
k_skidrow Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Ναι εγω θελω να παιζουνε κατευθειαν! Ενταξει παιδια ευχαριστω για την βοηθεια μαλλον αυτο που ζητησα την προκειμενη περιπτωση δεν ειναι εφικτο
micos000 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Σε dropbox πρέπει να γίνεται αλλά για να έχεις τόσο χώρο πρέπει να πληρώσεις (1000GB=125$/χρόνο/χρήστη) και με πρόγραμμα επέκτασης. Οπότε, παίρνεις 3 usb δίσκους 1ΤΒ με 180€ και έχεις την μουσική σου όπου πας μαζί σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα