loic Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Καλησπερα σε ολους. Εχω αποφασισει να αγορασω ενα DELL Laptop, προς το παρον ειμαι στην ερευνα αγορας, αλλα θελω οπωσδηποτε να του βαλω εναν WD Black, ενα Blu-Ray Recorder και extra RAM. Επειδη ειναι η πρωτη μου επαφη με φορητους DELL, ηθελα να μου πειτε αν η αντικατασταση του δισκου, του DVDR και της RAM ειναι ευκολη δουλεια, αν π.χ βγαζεις ενα καπακι απο κατω και κανεις δουλεια σου, ή αν πρεπει να λυσεις ολο το laptop. Το "λυσιμο" δεν το εχω (το φοβαμαι), οποτε αν ειμαστε σε αυτη την περιπτωση, μπορω να το παω σε εξουσιοδοτημενο SERVICE μαζι με τα parts και να μου τα αλλαξoυν αυτοι (εννοειται με δικο μου κοστος)? Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον απαντησει.
SPANK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Για ram και δίσκο ενα καπάκι (αντε 2 ) ανοίγεις και απλα αλλάζεις τα πράγματα , και το recorder να το βγάλεις ειναι σχετικά εύκολο το τραβάς απλα αλλα σε ορισμένα πρέπει να ξεβιδώσεις μια βίδα δεν χρειάζεται να λύσεις το laptop ομως. Πάρε εσυ το laptop και οταν έρθει η ώρα το κανουμε μαζι
loic Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Ωραια SPANK, χαιρομαι αν ειναι ετσι απλα τα πραγματα. Περιμενω εμπειριες και απο αλλους χρηστες DELL. Περισσοτερο το ρωταω γιατι αγορασα πριν λιγο καιρο ενα HP και ανοιγοντας το απο κατω, δεν φαινοταν πουθενα ο δισκος, μονο η RAM και η καρτα ασυρματου δικτυου, και ετσι πηγα στο SERVICE της HP στη Μεσογειων (μαζι με τον δισκο), και μου αλλαξανε εκει επι-τοπου. Ενα 50αρι ευρα για 5 λεπτα δουλεια μου κοστισε!
SPANK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Στα περισσότερα laptop φαίνεται κανονικά ο δίσκος εγω τουλάχιστον σε οτι εχω συναντήσει ετσι ηταν τώρα αν πέσεις σε καποια περίπτωση μονο
Sorath Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Έχουν πιάσει τα χέρια μου πάρα πολλά μοντέλα dell απο το 2005 λόγω της δουλειάς μου. Πραγματικά τα λατρεύω! Δεν χρειάζεται να λύσεις το Laptop για να αλλάξεις αυτά που αναφέρεις. Συνήθως άντε να βγάλεις κανένα καπάκι με 1-2 βίδες. Αν ξέρεις το μοντέλο μπορώ να σου πω πόσο εύκολα αλλάζουν για το συγκεκριμένο. 1
The0d0Re Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Ενα inspiron της Dell θελει ολοκληρο το laptop λύσημο για να φανεί ο δίσκος και γενικα είναι 3-4 μοντέλα που είναι έτσι...τσέκαρε όπως λένε τα παιδιά να έχει 2 καπάκια...Δούλευα στην Dell και τα ξερω πολύ καλά έχουν φοβερή εγγύηση και διαγνοστηκά
SPANK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Αν δεν εχεις αποφασίσει ακομα πάντως και ψάχνεις κανε μια ερώτηση εδω ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ που εχουμε και κατάληλη ενότητα
loic Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 @ The0d0Re: Τι εννοεις να εχει δυο καπακια? Πως θα το δω αυτο? Αν εχει δηλαδη ενα, πρεπει να ανησυχω? @ SPANK: Thank's, ισως περασω και απο αυτο το thread, μολις κατασταλλαξω σε 2-3 μοντελα που να με ενδιαφερουν... @ ALL: Οριστε το HP που ανεφερα πριν... (δεν φαινεται πολυ καλα, απλα να παρετε μια ιδεα...)
The0d0Re Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Αν ειναι ενα μικρο καπακι θα ειναι μονο για μνημες αν ειναι μεγαλο θα εχει και δισκο η 2 μικρα που στο ενα θα εχει δισκο και στο αλλο μνημη...αν ο δισκος ειναι απο μεσα απο κατο απο το καπακι θα εχει 4 βιδες που θα ειναι βιδομενες στο σχημα του δισκου για να τον κρατανε σταθερο
loic Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 OK, got it. Το θεμα ειναι βεβαια πως θα δω την κατω οψη οταν ειναι να γινει η αγορα... οποτε, η θα ξαναπερασω απο δω με συγκεκριμενα μοντελα και θα ρωτησω, η μπορει και... να παρω τηλεφωνο στην DELL και ετσι να παρω απαντηση απο... "επισημα χειλη". Δε νομιζω να με σνομπαρουν, εχω ακουσει καλα λογια για την εξυπηρετηση πελατων της. Οποιος αλλος εχει πειρα με DELL, ας αφησει αν θελει την εμπειρια του.
The0d0Re Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Φοβερη εξυπηρετηση θα το διαπιστοσεις...μπορεις να γραψεις και τα μοντελα στο google να σου βγαλει φωτο να δεις πως ειναι...Και δες για εγγυηση next business day αν θεε μου φυλαγε παθεις κατι τοτες θα με θυμηθεις...Ειχα παει σε βουνο και κατεβηκαν με hilux για να με παρουνε να κανω επησκευη σε εγγυηση Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2014 από The0d0Re 1
Sorath Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Όντως το after sales support τους είναι πραγματικά απίστευτο. Την επόμενη εργάσιμη ημέρα έρχονται στο χώρο σου, σου αντικαθιστούν το ανταλλακτικό και είσαι έτοιμος χωρίς κανένα έξοδο. Φοβεροί! 1
modechristo_13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 παιδια μια ερωτηση και απο μενα!μιας και εχω το συγκεκριμενο dell http://www.laptop-spec.com/dell-laptop/dell-inspiron/dell-inspiron-15r/dell-inspiron-n5110-core-i7/dell-inspiron-n5110-specs-core-i7-price-review-specificaitons-dell-inspiron-15r-series-laptop/ θελω να του βαλω ssd...απο τι εχω δει πρεπει να το κανω βιδες το λαπτοπ το συγκεκριμενο δυστηχως για να κανω την αλλαγη!μηπως ξερει καποιος τι υποστηριζει η μητρικη μου.. σατα 2 η σατα 3?
vasilislar Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Εγω προσωπικα εχω ενα Dell Inspiron 3537 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.. Δεν ετυχε να του βαλω χερι βεβαια για ραμ δισκο κλπ, αλλα σε χρηση και ποιοτητα κατασκευης πολυ καλο. Εχω ακουσει επισης οτι το after sales ειναι πολυ καλο..
modechristo_13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 παιδια μια ερωτηση και απο μενα! μιας και εχω το συγκεκριμενο dell http://www.laptop-spec.com/dell-laptop/dell-inspiron/dell-inspiron-15r/dell-inspiron-n5110-core-i7/dell-inspiron-n5110-specs-core-i7-price-review-specificaitons-dell-inspiron-15r-series-laptop/ θελω να του βαλω ssd... απο τι εχω δει πρεπει να το κανω βιδες το λαπτοπ το συγκεκριμενο δυστηχως για να κανω την αλλαγη! μηπως ξερει καποιος τι υποστηριζει η μητρικη μου.. σατα 2 η σατα 3? δεν ξερει κανεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα