argyrist25 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Αυτή παιδιά πως σας φαίνεστε; Κοίταξα να είναι κ η μητρική και οι επεξεργαστής ξρκλειδωτα,ειναι οκ;και μετά απο καιρό(οταν παρω το δώρο ) θα χτυπήσω μια κάρτα γραφικών και έναν ssd!!! Sent from my iPhone using Insomnia Sent from my iPhone using Insomnia
Teojesper Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 όλα καλά... εκτός από το τροφοδοτικό , δεν είναι haswell ready...
pnick Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Και η μητρική αυτή δεν είναι και για μεγάλο oc. Για μέτρια πράγματα μόνο.
argyrist25 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 τι μου προτείνεται? μπορειται να μου πειτε και αλλες πρωτασεις για intel δεν με πειραζει να ειναι oc εγω θελω κατι να ειναι ενταξει για κανα 3 χρονακια και πανω,γιαυτο και κοιταω για oc!!!εσεις τι λετε?
pnick Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/4853225/Asus-Z97-A.html http://www.skroutz.gr/s/4341596/Antec-TruePower-Classic-650W.html
argyrist25 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 καλα ειναι αλλα ξεφευγω απο τα λεφτα 575.23) και με δοσεις που θελω θα παει 600 Μετά έκανα αυτόν Sent from my iPhone using InsomniaΚαι τελευταίο αυτο Αυτά αφήνωμε στα χέρια σας!!!!!Sent from my iPhone using Insomnia
pnick Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Την πρώτη σύνθεση θα προτιμούσα με τροφοδοτικό το Super Flower όμως που έχεις βάλει στην 2η. Για hdd δες τον WD Caviar Blue 1TB με 49€.
Millennium Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 καλα ειναι αλλα ξεφευγω απο τα λεφτα 575.23) και με δοσεις που θελω θα παει 600 Δεν έχεις βάλει ψύκτρα. Άμα υπολογίσεις και κάρτα θα ανέβεις κάποια κατοστάρικα πάνω.Άντε θα σου βγει κοντά στο χιλιάρικο και σένα.
argyrist25 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 καποιος καποια προταση αλλη? Ποια ειναι καλή ΜΗΤΡΙΚΗ;MSI B85-G43 GAMING RETAILASUS H97-PLUS RETAILSent from my iPhone using Insomnia
Millennium Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Από αυτές την Asus.Πάντως θυμίζει plaisio gaming σύστημα η σύνθεση Η χαρά των αλυσίδων και των εμπόρων των forum.Για τι παιχνίδια μιλάς;
argyrist25 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Όχι έκατσα διάβασα διάφορα απο δώ μέσα,κοίταξα και της προτάσεις απο σας εδώ μέσα,και οτι βλέπω το ρωτάω!!!!αν εχεις κάτι καλό πεστο μου,εγώ το μόνο που θελω ειναι να εχω ενα καλό μηχάνημα για κανά 3 χρόνια(θα μου πεις με τα λεφτά που θελω δύσκολο αλλα τι να κανω τωρα εχω)τωρα απο παιχνίδια παίζω διάφορα pro14 fifa 14 GTA IV τέτοια παίζω και οτι άλλο βγει και μου αρέσει!!!τωρα όσον αφορά την κάρτα γραφικών έκανα χαζομάρα πήγα σαν πρόβατο στο πλαίσιο μου είπαν να παρω αυτή νησί την πήρα,(δεν ήμουνα μέλος εδώ για να ρωτήσω)αν πιστεύεις οτι πρέπει να παρω ενα PC με καλή κάρτα γραφικών πες μου μια πρόταση να την κοιτάξω και αν με πέρνει το πολυ πολυ θα προσπαθήσω να πούλησω αυτήν που εχω!!!!! Sent from my iPhone using Insomnia Όχι έκατσα διάβασα διάφορα απο δώ μέσα,κοίταξα και της προτάσεις απο σας εδώ μέσα,και οτι βλέπω το ρωτάω!!!!αν εχεις κάτι καλό πεστο μου,εγώ το μόνο που θελω ειναι να εχω ενα καλό μηχάνημα για κανά 3 χρόνια(θα μου πεις με τα λεφτά που θελω δύσκολο αλλα τι να κανω τωρα )τωρα απο παιχνίδια παίζω διάφορα pro14 fifa 14 GTA IV τέτοια παίζω και οτι άλλο βγει και μου αρέσει!!!τωρα όσον αφορά την κάρτα γραφικών έκανα χαζομάρα πήγα σαν πρόβατο στο πλαίσιο μου είπαν να παρω αυτή νησί την πήρα,(δεν ήμουνα μέλος εδώ για να ρωτήσω)αν πιστεύεις οτι πρέπει να παρω ενα PC με καλή κάρτα γραφικών πες μου μια πρόταση να την κοιτάξω και αν με πέρνει το πολυ πολυ θα προσπαθήσω να πούλησω αυτήν που εχω!!!!!<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Sent from my iPhone using Insomnia
Teojesper Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 πούλα αυτήν και πήγαινε για έναν 6300 με R9 280
argyrist25 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Θα προτιμούσα intel και όχι AMD Sent from my iPhone using Insomnia
LarSon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 κοίτα φίλε εάν θες Gaming PC από το λήγω καιρό που είμαι στο Forum επειδή και εγώ θέλω να φτιάξω υπολογιστή και από αυτά που διάβασα και που μου είπαν τα παιδιά,άκου τι είναι καλύτερο να κάνεις,πιστεύω...πάνε σε AMD και άσε εκείνους που λένε ότι η AMD δεν είναι καλή μάρκα...θα πας σε AMD έτσι θα κατεβαίνεις σε πιο λίγα χρήματα βάζεις και άλλη μητρική και μπορείς να βάλεις και ένα ποιο απλό κουτί και με τα λεφτά που περισσεύουν μπορείς να πάρεις μια R9 270X.... 1
cabdik Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 τα XFX 650W και ανω, ΕΙΝΑΙ haswell ready. τα 450-550 ΔΕΝ ειναι...!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα