Προς το περιεχόμενο

s4 air gesture

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα, εχω το samsung το S4, και εχω προβλημα με το air gesture. Το κινητο το αγορασα σημερα, και ολα δουλευουν καλα εκτος απο αυτο. Το εχω ενεργοποιημενο αλλα δεν εμφανιζεται εικονιδιο...και κατα συνεπεια δε λειτουργει. Δουλευει μονο στις φωτογραφιες και οταν κανει δοκιμη. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

πρεπει να πας στο μενου στις ρυθμισεις , και να ορισεις ποια gestures θελεις να ειναι ενεργα.

Ειναι λιγο μαλακιες εδω που τα λεμε...

αντε να χρησιμοποιεις εκεινο που οταν ειναι σβηστη η οθονη και περνας το χερι πανω απο τον αισθητηρα δειχνει μια οθονη με συντομες πληροφοριες (αναπαντητες,μηνυματα,ωρα/ημερομηνια κλπ) και αντε και εκεινο με τις φωτογραφιες...ολα τα αλλα δεν με συγκινησαν.

Δημοσ.

δεν μου εμφανιζει το εικονιδιο στην αρχικη οθονη διπλα απο την μπαταρια...ολα τα εχω ενεργοποιησει αλλα δεν βλεπω κατι...

Δημοσ.

μηπως δεν λειτουργει στην αρχικη οθονη και εχω καταλαβει λαθος εγω? στις φωτογραφιες λειτουργει κανονικα..

Δημοσ.

ολα ενεργοποιημενα ειναι απλα μαλλον δεν λειτουργει στην αρχικη επιφανεια παρα μονο σε σελιδες ιντερνετ-φωτογραφεις κλπ...

Δημοσ.

μηπως δεν λειτουργει στην αρχικη οθονη και εχω καταλαβει λαθος εγω? στις φωτογραφιες λειτουργει κανονικα..

Έτσι πρέπει να δουλεύει..τουλάχιστον έτσι συμπεριφέρεται και το note 3 που έχω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...