kokos198 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Παιδια καλησπερα, εχω το samsung το S4, και εχω προβλημα με το air gesture. Το κινητο το αγορασα σημερα, και ολα δουλευουν καλα εκτος απο αυτο. Το εχω ενεργοποιημενο αλλα δεν εμφανιζεται εικονιδιο...και κατα συνεπεια δε λειτουργει. Δουλευει μονο στις φωτογραφιες και οταν κανει δοκιμη. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?
mphxths Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 πρεπει να πας στο μενου στις ρυθμισεις , και να ορισεις ποια gestures θελεις να ειναι ενεργα. Ειναι λιγο μαλακιες εδω που τα λεμε... αντε να χρησιμοποιεις εκεινο που οταν ειναι σβηστη η οθονη και περνας το χερι πανω απο τον αισθητηρα δειχνει μια οθονη με συντομες πληροφοριες (αναπαντητες,μηνυματα,ωρα/ημερομηνια κλπ) και αντε και εκεινο με τις φωτογραφιες...ολα τα αλλα δεν με συγκινησαν.
kokos198 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 δεν μου εμφανιζει το εικονιδιο στην αρχικη οθονη διπλα απο την μπαταρια...ολα τα εχω ενεργοποιησει αλλα δεν βλεπω κατι...
kokos198 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 μηπως δεν λειτουργει στην αρχικη οθονη και εχω καταλαβει λαθος εγω? στις φωτογραφιες λειτουργει κανονικα..
kataramenos32 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Εκτός από τα air gestures νομίζω πρέπει να ενεργοποιήσεις και κάτι από τις κινήσεις 1
kokos198 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 ολα ενεργοποιημενα ειναι απλα μαλλον δεν λειτουργει στην αρχικη επιφανεια παρα μονο σε σελιδες ιντερνετ-φωτογραφεις κλπ...
Kapws Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 μηπως δεν λειτουργει στην αρχικη οθονη και εχω καταλαβει λαθος εγω? στις φωτογραφιες λειτουργει κανονικα.. Έτσι πρέπει να δουλεύει..τουλάχιστον έτσι συμπεριφέρεται και το note 3 που έχω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα