CrazyGreekMeLi Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 ναι το γνωριζω , δεν υπαρχει κεντρο στον αγιο δημητριο , ειμαι συνορα με παλαιό φαληρο και απο εκει παίρνω . επισης εχω 4αρι και οχι 24αρι, fastpath το σκεφτομουν αλλα δεν υπαρχει περιπτωση διοτι ξερω πως κανει την γραμμη πιο ευάλωτη . τωρα για vdsl στην forthnet αξιζει ή να παω οτε? ευχαριστω για την βοηθεια
poulinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 ναι το γνωριζω , δεν υπαρχει κεντρο στον αγιο δημητριο , ειμαι συνορα με παλαιό φαληρο και απο εκει παίρνω . επισης εχω 4αρι και οχι 24αρι, fastpath το σκεφτομουν αλλα δεν υπαρχει περιπτωση διοτι ξερω πως κανει την γραμμη πιο ευάλωτη . τωρα για vdsl στην forthnet αξιζει ή να παω οτε? ευχαριστω για την βοηθεια αν εισαι παλαιο φαληρο τοτε παιρνεις απο αστικο κεντρο καλαμακι Ζαϊμη & Μουσών 13 και 24 αρι να ειχες δεν θα αλλαζε κατι αφου ετσι και αλλιως δεν μπορεις να παιξεις πολυ παραπανω.(απλα στην forthnet δεν υπαρχει 4αρι).ειναι ολα 24 αρι οποτε 24 αρι εχεις εκτος αν εχεις αρυς γραμμη πραγμα δυσκολο.ναι το fast path θα στην κανει ευαλωτη συν οτι θα χασεις σε ταχυτητα λογω fast path.και επειδη θα γινει ευαλωτη εκει ισως χρειαστει μετα να αλλαξεις και profile οποτε ακομα μεγαλυτερη μειωση.). η forthnet στην παρουσα φαση δινει vdsl μονο απο το αστικο κεντρο που εσυ δεν μπορεις να βαλεις λογω αποστασης.οποτε μπορεις να βαλεις vdsl μονο εφοσον αλλαχτουν τα καφαο και γινουν Kv.αλλα η forthnet για την ωρα δεν εχει κανει συμβολαιο με τον οτε για να δινει vdsl απο τα kv του οποτε δεν μπορεις να βαλεις forthnet.θα πρεπει να βαλεις ειτε οτε ειτε wind ειτε hol.αυτοι νομιζω ειναι οι 3 παροχοι που για την ωρα δινουν vdsl απο τα kv του οτε.
CrazyGreekMeLi Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 μαλιστα. τι να πω απλα δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει με τις αποσυνδεσεις . τι μπορω να κανω για αυτο? πρεπει οπωσδηποτε να εχω το thomson για να μην εχω προβλημα?
poulinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 αν με βλαβη καταφερεις και σου αλλαξουν κανα ζευγαρι και παιξεις καλυτερα τοτε ναι γλυτωνεις το thomson.αν ομως μεινεις ετσι σε βλεπω μεχρι να βαλεις vdsl να το παντρευεσαι το thomson
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα