CrazyGreekMeLi Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας Δεν γνωριζω πολλα πραγματα για τις συνδεσεις , ρουτερ , και τα λοιπα αλλα ειμαι αγανακτισμενος διοτι η ταχυτητες που εχω ειναι πραγματικα αθλιες .Αρχικα καλεσα στην forthnet οπου για να ζητησω λυση στο προβλημα μου , μου ειπαν να αλλαξω ρουτερ , μου δωσαν αυτο το zte ,οτι χειροτερο υπαρχει 100 αποσυνδεσεις το δευτερολεπτο τις οποιες μου ελεγαν πως δεν τις εβλεπαν. η ταχυτητα αυξηθηκε απο 400kbps download / 100kbps upload sta 500-600kbps download/100 upload, ομως παιζωντα online games δεν γινεται να με πεταει συνεχεια , ηρθαν τεχνικοι να τσεκαρουν και ειπαν πως ολα ειναι ενταξει .η ερωτηση μου ειναι , τι μου προτεινεται , να περιμενω σε ενα 3μηνο που θα μπε vdsl στην περιοχη μου?να αγορασω ενα καλυτερο ρουτερ?.να φυγω απο την εταιρια?Να σημειωσω πως με το thomson δεν εχω αποσυνδεσεις αλλα εχω χαμηλες ταχυτητες η παραπανω φωτογραφια ειναι με το thomson 585( kbps kai bps) Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2014 από CrazyGreekMeLi
soteras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 kb/s ??? Πρεπει να εχεις σοβαρο θεμα με καλωδιοση η με την συνδεσεμολογια
CrazyGreekMeLi Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 δεν νομιζω να παιζει κατι τετοιο διοτι εχω δοκιμασει πολλα καλωδια. απλα πλεον δεν ξερω τι να κανω και η εταιρια δεν μου δινει μια σαφη λυση . οταν τους λεω εχω χαμηλη ταχυτητα , μου λενε ρουτερ , οταν τους λεω για αποσυνδεσεις μου λενε ελα να χαμηλωσουμε λιγο το download speed.
JimRdesign Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Αγορασε αλλο ρουτερ γιατι το zte ειναι για πεταμα,το ειχα για μια μερα και δεν το αντεξα και αγορασα αλλο του εμποριου και επιτελους σταματησαν τα προβληματα.
The_Colonel Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 καταρχήν πάτα Έναρξη (Start) > Εκτέλεση (Run)> πληκτρολόγησε αυτό --> cmd και πάτησε ΟΚΠληκτρολογήσε ipconfig και πάτησε EnterΔές που λέει για Προεπιλεγμένη πύλη (Default Gateway) είναι η διεύθυνση IP του routerθα είναι του τύπου 192,168.ΧΧΧ.ΧΧΧ πληκτρολόγησε την συγκεκριμένη διεύθυνσή που θα σου βγάλει στον firefox ή όποιον άλλο browser χρησιμοποιείς...θα σου ζητήσει μάλλον κωδικό πρόσβασης και username συνήθως είναι admin και στα 2 διαφορετικά πάρε τηλέφωνο το support να σου πούνε ή διάβασε τις οδηγίες απο το βιβλιαράκι του routerεκεί πήγενε στην επιλογή WAN ή ADSL (αν δεν έχει καμία τέτοια επιλογή ψάξε μια μια τις καρτέλες μέχρι να βρείς τις παρακάτω τιμές) και βρές στα πόσα kbps up/down συγχρονίζει το router σου πόσο SNR έχει και πόσο Signal strength/θόρυβο έχει - κάτι σε dB θα είναι-Επίσης πές μας σε ποιά περιοχή βρίσκεσαι
CrazyGreekMeLi Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 βασικα , ναι αυτο το χρησιμοποιώ συνεχεια οταν εχω προβλημα. αλλα δεν λεει πολλα πραγματα. μεχρι στιγμης δεν εχω βρει κατι απο αυτα το μονο που εχω βρει ειναι ενα που λεει bandwith(up/down) (kbps/kbps) 943/3.749 αγιος δημητριος
The_Colonel Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Ψάξε για κάτι που η τιμή του να μετριέται σε dB πχ 5,6dBκαι γράψε απο δίπλα και τον τίτλο της τιμής (αυτό που γράφει απο δίπλα/πάνω στην τιμή) Τι σύνδεση έχεις ονομαστικά; εννοώ το "έως" πχ έχεις εως 24 ή έως 4 ?
The_Colonel Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 λοιπόν αν ΔΕΝ έχεις πρόβλημα με την γραμμή σου πάει να πεί ότι είσαι πάνω απο 3 χιλιόμετρα απο το πλησιέστερο kv ή κέντρο του ΟΤΕ...Αν συμβαίνει αυτό πάλι μπορείς να καλέσεις για βλάβη γιατι θεωρητικά απο μια τέτοια απόσταση μπορείς να ακουμπήσεις τα 8 Mbit down (το διπλάσιο απο αυτό που έχεις τώρα) αλλά αν μένεις κέντρο στο Αγιοδημήτριο και όχι σε κανένα κατσάβραχο κοντά σε αυτόν τότε λογικά έχεις σοβαρό πρόβλημα με την γραμμή σου.και αν σου λένε δεν έχεις πές τους ότι με 42,5 ατενουέσιον στην περιοχή που είμαι δεν παίζει να μην έχω πρόβλημα συγχρονίζω στα 3 mbit ενώ έχω 24άρα κάντε κάτι όποσδήποτε!
CrazyGreekMeLi Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 απλα , ο τεχνικος ειπε πως η γραμμη ειναι οκ, μου παν πως οντως εχω χαμηλη ταχυτητα, μου δωσαν το zte και κανει αποσυνδεσεις και τρελενομαι γιατι δεν βγαζω μια λυση, και αυτο που με φοβιζει ειναι πως αμα φυγω και παω σε αλλη εταιρια ,μην ειναι τα ιδια πραγματα
JimRdesign Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 σου λέω να αγοράσεις άλλο ρούτερ και δέν ακούς.Είναι γνωστό το πρόβλημα με τα zte.
The_Colonel Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 ναι αλλά υπάρχει πρόβλημα στην γραμμή ασχέτως αν είναι ελαττωματικό το ZTE ή όχι... εξάλλου ίδιο πρόβλημα συγχρονισμού είχε και με το thompson.... ξανακάλεσε για βλάβη και πές τους να προωθήσουν ζήτημα βλάβης στον ΟΤΕ γιατί πες έχεις μεγάλο θόρυβο(attenuation) 42.5 στην γραμμή και υψιλό SNR 8,5 και χρονίζεις στα 3Mbit ενώ έχεις 24άρα σύνδεση επιπλέον πες πως το router σου αποσυνδέεται συνεχώς και πως αυτό ειναι άλλο ένα δείγμα ότι η γραμμή σου έχει πρόβλημα.Μπορεί μέσα στην πολυκατοικία να μην έχει πρόβλημα και να χρειάζεται να αλλαχτεί κάποιο καλώδιο απο την πολυκατοικία προς το kv. και μην τους αφήσεις να σου λένε δεν υπάρχει πρόβλημα αυτοί είναι εκπαιδευμένοι να τουμπάρουν τον κόσμο με δικαιολογίες θα σου πούνε όλοι έτσι ειναι και μια χαρά είσαι και τέτοια... κάθε φορά που θα σου λένε δεν υπάρχει πρόβλημα παπαγάλιζε τα υπογραμμισμένα.
CrazyGreekMeLi Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 πηρα ενα καινουργιο ρουτερ , tp-link w8961ND αλλα εχω αποσυνδεσεις τον 5-10 δευτερα, και αυτο δηλαδη φενεται και στα games που παιζω . τι μπορει να φταει?
JimRdesign Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 πηρα ενα καινουργιο ρουτερ , tp-link w8961ND αλλα εχω αποσυνδεσεις τον 5-10 δευτερα, και αυτο δηλαδη φενεται και στα games που παιζω . τι μπορει να φταει?δες αν ειναι κουμπομενα τα καλωδια και αν καθονται καλα ολα απο το σπλιτερ μεχρι το pc
poulinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα σας Δεν γνωριζω πολλα πραγματα για τις συνδεσεις , ρουτερ , και τα λοιπα αλλα ειμαι αγανακτισμενος διοτι η ταχυτητες που εχω ειναι πραγματικα αθλιες . Αρχικα καλεσα στην forthnet οπου για να ζητησω λυση στο προβλημα μου , μου ειπαν να αλλαξω ρουτερ , μου δωσαν αυτο το zte ,οτι χειροτερο υπαρχει 100 αποσυνδεσεις το δευτερολεπτο τις οποιες μου ελεγαν πως δεν τις εβλεπαν. η ταχυτητα αυξηθηκε απο 400kbps download / 100kbps upload sta 500-600kbps download/100 upload, ομως παιζωντα online games δεν γινεται να με πεταει συνεχεια , ηρθαν τεχνικοι να τσεκαρουν και ειπαν πως ολα ειναι ενταξει . η ερωτηση μου ειναι , τι μου προτεινεται , να περιμενω σε ενα 3μηνο που θα μπε vdsl στην περιοχη μου? να αγορασω ενα καλυτερο ρουτερ?.να φυγω απο την εταιρια? Να σημειωσω πως με το thomson δεν εχω αποσυνδεσεις αλλα εχω χαμηλες ταχυτητες η παραπανω φωτογραφια ειναι με το thomson 585( kbps kai bps) α.μην τρεχεις ποτε speedtests.παντα να γραφεις τα στοιχεια μεσα απο το ρουτερ για να τα βλεπουμε ολα και να ξερουμε τι γινεται.μια ταχυτητα απο το speedtest δεν λεει κατι.το zte το ξεχνας.αν μπει vdsl στην περιοχη σου τοτε ναι κανε υπομονη γιατι ειναι η μονη λυση για να δεις σωστη ταχυτητα.απλα η forthnet δεν δινει ακομα απο τα kv του οτε οποτε θα χρειαστει να αλλαξεις εταιρεια.επειδη θα παρεις απο kv το καλο ειναι οτι θα παιξεις ανετα 30/3 ή 50/5.αλλα σε adsl μην περιμενεις κατι παραπανω δεν νομιζω να παιζει κατι τετοιο διοτι εχω δοκιμασει πολλα καλωδια. απλα πλεον δεν ξερω τι να κανω και η εταιρια δεν μου δινει μια σαφη λυση . οταν τους λεω εχω χαμηλη ταχυτητα , μου λενε ρουτερ , οταν τους λεω για αποσυνδεσεις μου λενε ελα να χαμηλωσουμε λιγο το download speed. στην παρουσα φαση μονο το thomson.δοκιμαζεις με default profile 6 και ελπιζεις να παιξεις σταθερα εστω και με μικροτερη ταχυτητα.ειναι το μονο ρουτερ που αντεχει και συμπεριφερεται τοσο καλα σε χαλια γραμμες.ναι οταν υπαρχουν αποσυνδεσεις σου αλλαζουν profile υποχρεωτικα.αν δεν εισαι σταθερος σε 6αρι υποχρεωτικα πας σε8αρι σαν αυτο που εισαι λογικα τωρα. Αγορασε αλλο ρουτερ γιατι το zte ειναι για πεταμα,το ειχα για μια μερα και δεν το αντεξα και αγορασα αλλο του εμποριου και επιτελους σταματησαν τα προβληματα. το zte ειναι για πεταμα απλα στην δικια του χαλια γραμμη το thomson ειναι λιγο μονοδρομος λογο οτι ειναι απο τα πιο σταθερα ρουτερ.και το tp link που πηρε παλι κανει αποσυνδεσεις.και μπορει να παρει και αλλο ρουτερ και να εχει παλι αποσυνδεσεις.σε χαλια γραμμες το thomson,technicolor,speedtouch RULEZ καταρχήν πάτα Έναρξη (Start) > Εκτέλεση (Run)> πληκτρολόγησε αυτό --> cmd και πάτησε ΟΚ Πληκτρολογήσε ipconfig και πάτησε Enter Δές που λέει για Προεπιλεγμένη πύλη (Default Gateway) είναι η διεύθυνση IP του router θα είναι του τύπου 192,168.ΧΧΧ.ΧΧΧ πληκτρολόγησε την συγκεκριμένη διεύθυνσή που θα σου βγάλει στον firefox ή όποιον άλλο browser χρησιμοποιείς... θα σου ζητήσει μάλλον κωδικό πρόσβασης και username συνήθως είναι admin και στα 2 διαφορετικά πάρε τηλέφωνο το support να σου πούνε ή διάβασε τις οδηγίες απο το βιβλιαράκι του router εκεί πήγενε στην επιλογή WAN ή ADSL (αν δεν έχει καμία τέτοια επιλογή ψάξε μια μια τις καρτέλες μέχρι να βρείς τις παρακάτω τιμές) και βρές στα πόσα kbps up/down συγχρονίζει το router σου πόσο SNR έχει και πόσο Signal strength/θόρυβο έχει - κάτι σε dB θα είναι- Επίσης πές μας σε ποιά περιοχή βρίσκεσαι στα thomson ειναι σχεδον παντα 192.168.1.254 (σπανια ειναι 192.168.1.1) broadband connection.dsl connection(view more) και πανω δεξια details. βασικα , ναι αυτο το χρησιμοποιώ συνεχεια οταν εχω προβλημα. αλλα δεν λεει πολλα πραγματα. μεχρι στιγμης δεν εχω βρει κατι απο αυτα το μονο που εχω βρει ειναι ενα που λεει bandwith(up/down) (kbps/kbps) 943/3.749 αγιος δημητριος για 42 attenuation εισαι λιγο χαμηλα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ο οτε θα το δεχτει βλαβη.αν οι μετρησεις του χαλκου βγαινουν καθαρες θα κλησει την βλαβη o o οτε χωρις να κανει κατι και θα μπορει να πει πχ μεγαλη αποσταση και τερμα 24 νομιζω εδω ειμαστε νομιζω επισης λογικα σου εχουν βαλει και 8αρι Profile αντι για 6 που ειναι το default για να παιζεις πιο σταθερα.δυστυχως εισαι σε μια κατασταση που διαλεγεις ή ταχυτητα ή σταθεροτητα.για μενα βαλε thomson και απλα ζητα το default 6 profile και αμα παιζεις σταθερα μενεις εκει.αν βρεις v8 τοτε κανεις δοκιμη και με αυτο μηπως συγχρονισει πιο καλα διοτι το v8 γενικοτερα συγχρονιζε πιο καλα απο το v7.δεν ξερω αν εχεις v8 ή v7 λοιπόν αν ΔΕΝ έχεις πρόβλημα με την γραμμή σου πάει να πεί ότι είσαι πάνω απο 3 χιλιόμετρα απο το πλησιέστερο kv ή κέντρο του ΟΤΕ... Αν συμβαίνει αυτό πάλι μπορείς να καλέσεις για βλάβη γιατι θεωρητικά απο μια τέτοια απόσταση μπορείς να ακουμπήσεις τα 8 Mbit down (το διπλάσιο απο αυτό που έχεις τώρα) αλλά αν μένεις κέντρο στο Αγιοδημήτριο και όχι σε κανένα κατσάβραχο κοντά σε αυτόν τότε λογικά έχεις σοβαρό πρόβλημα με την γραμμή σου. και αν σου λένε δεν έχεις πές τους ότι με 42,5 ατενουέσιον στην περιοχή που είμαι δεν παίζει να μην έχω πρόβλημα συγχρονίζω στα 3 mbit ενώ έχω 24άρα κάντε κάτι όποσδήποτε! kv ειναι τα νεα καφαο οποτε εκει θα ειχε vdsl.τωρα ειναι σε καφαο και μετα παει αστικο κεντρο κατευθειαν .με 42 attenuation και αθηνα με 6 αρι profile οριακα θα ακουμπησεις τα 7. ειναι πανω απο 3 km.o ote δεν σημαινει οτι θα το δεχτει σαν βλαβη αν οι μετρησεις χαλκου βγαινουν καθαρες.οπως μπορει να μην υπαρχει και καλυτερο ζευγαρι. μην το δενουμε σκοινι κορδονι οτι ο οτε πρεπει να το φτιαξει.και κεντρο αγιο δημητριο να μενει δεν υπαρχει αστικο κεντρο αγιου δημητριου οποτε αν μενει κεντρο ειναι χειροτερα γιατι εχει μεγαλη αποσταση και απο τα 3 αστικα κεντρα που παιρνει ο αγιος δημητριος.θα ηταν καλυτερα αν εμενε συνορα αγιου δημητριου πχ με νεα σμυρνη διοτι θα ηταν πιο κοντα στην νεα σμυρνη.οτι εχει 24 αρα δεν λεει τιποτα εχω δει και ατομα να παιζουν 1Mbit εχω δει και ατομα που δεν επαιξαν ποτε.ειναι μεχρι 24 και το μεχρι 24 σημαινει απο τιποτα ή απο μισο megabit Μεχρι 24 απλα , ο τεχνικος ειπε πως η γραμμη ειναι οκ, μου παν πως οντως εχω χαμηλη ταχυτητα, μου δωσαν το zte και κανει αποσυνδεσεις και τρελενομαι γιατι δεν βγαζω μια λυση, και αυτο που με φοβιζει ειναι πως αμα φυγω και παω σε αλλη εταιρια ,μην ειναι τα ιδια πραγματα αν εγινε μετρηση στον κατανεμητη της πολυκατοικιας και εχεις τα ιδια νουμερα τοτε δεν χανεις λογικα ταχυτητα με την εσωτερικη καλωδιωση του σπιτιου.επισης και σε αλλη εταιρεια να πας παλι θα παρεις τον ιδιο χαλκο με οτι αυτο συνεπαγεται.ελπιζω αν εχεις συναγερμο να εχει φιλτρο.επισης οχι πριζακια οτε γιατι εχουν πυκνωτη και οχι πολλες τηλεφωνικες συσκυες ειδικα σταθερες.τωρα για να τσεκαρεις εσυ την καλωδιωση μεσα στο σπιτι οπως και για δοκιμες σε κατανεμητη πρεπει να πιανουν τα χερια σου.επισης να εχεις φιλτρο σε ολα τα τηλεφωνα/φαξ. ναι αλλά υπάρχει πρόβλημα στην γραμμή ασχέτως αν είναι ελαττωματικό το ZTE ή όχι... εξάλλου ίδιο πρόβλημα συγχρονισμού είχε και με το thompson.... ξανακάλεσε για βλάβη και πές τους να προωθήσουν ζήτημα βλάβης στον ΟΤΕ γιατί πες έχεις μεγάλο θόρυβο(attenuation) 42.5 στην γραμμή και υψιλό SNR 8,5 και χρονίζεις στα 3Mbit ενώ έχεις 24άρα σύνδεση επιπλέον πες πως το router σου αποσυνδέεται συνεχώς και πως αυτό ειναι άλλο ένα δείγμα ότι η γραμμή σου έχει πρόβλημα. Μπορεί μέσα στην πολυκατοικία να μην έχει πρόβλημα και να χρειάζεται να αλλαχτεί κάποιο καλώδιο απο την πολυκατοικία προς το kv. και μην τους αφήσεις να σου λένε δεν υπάρχει πρόβλημα αυτοί είναι εκπαιδευμένοι να τουμπάρουν τον κόσμο με δικαιολογίες θα σου πούνε όλοι έτσι ειναι και μια χαρά είσαι και τέτοια... κάθε φορά που θα σου λένε δεν υπάρχει πρόβλημα παπαγάλιζε τα υπογραμμισμένα. το μεγαλο attenuation ειναι φυσιολογικο λογω αποστασης.το 8 margin ειναι επισης φυσιολογικο αφου του το εβαλαν για σταθεροτητα.αλλοι παροχοι δινουν 9 απο default και η hol δινει 11.ας το πιεσει για βλαβη απλα μην ειναι σιγουρος οτι θα γινι κατι. πηρα ενα καινουργιο ρουτερ , tp-link w8961ND αλλα εχω αποσυνδεσεις τον 5-10 δευτερα, και αυτο δηλαδη φενεται και στα games που παιζω . τι μπορει να φταει? ας τα παρουμε απο την αρχη γιατι βλεπω διαφορα παραξενα. α.στην δικια σου περιπτωση που εισαι πανω απο 3 km απο το αστικο κεντρο εξου και το 42 attenuation το thomson ειναι η καλυτερη λυση.διοτι ειναι απο τα πιο σταθερα.αν εχεις το v7 τοτε δες μηπως βρεις για δοκιμη κανα v8 585.θα συγχρονισει λιγο καλυτερα και ειναι αρκετα σταθερο.αν εχεις το v7 καντο και firmware update ειδικα αν εχεις firmware 7.x.x.x και οχι 8.χ.χ.χ. το zte ξεχασε το.επισης αν εχεις ζητησει fast path για τα παιχνιδια βγαλτο διοτι η γραμμη σου δεν ειναι για Fast path.Ο αγιος δημητριος δεν εχει δικο του αστικο κεντρο και παιρνει απο 3 διαφορετικα αστικα κεντρα για αυτο και σαν περιοχη παιζει χαλια΄.παιρνει απο νεα σμυρνη δαφνη και καλαμακι νομιζω. kb/s ??? Πρεπει να εχεις σοβαρο θεμα με καλωδιοση η με την συνδεσεμολογια to test το ετρεξε σε kilobytes οχι σε Kilobits.γραφει KB oxi Kb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα