Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα και απο μενα παιδια σε ολους.

εχω ενα θεμα που δεν μπορω να λυσω και πιστευω οτι ειστε οι ειδικοι που θα με σωσετε...

λοιπον για να μην σας τα πολυ λογο σημερα εκανα φορματ στον υπολογιστη μου και απο τα xp που ειχα ειπα σε εναν φιλο να μου βαλει τα 7 και που ειναι και πιο μοντερνα. ομως με αποτελεσμα να διαπιστωσω οτι στις ταινιες που επαιζα με το bs player να μην διαβαζει τους ελληνικους υποτιτλους και να δειχνει κατι ακαταλαβιστικα (σαν ιερογλυφικα ητανε) να διαπιστωσω οτι οι υποτιτλοι που ειχα κατεβασει ειναι αρχειο str!!! προσπαθηνα να τους ψαξω απο την αρχη με το bsplayer ητε και απο μονος μου απο google χειροκινιτα και ειχε αποτελεσμα το ιδιο, οταν ανοιγα τα αρχεια με το σημειωματαριο παλι το ιδιο εδειχνε...

κατι λειπει, κατι φταιει που εχω ξεχασει δεν γνωριζω σας παρακαλω διαφωτιστεμε γιατι θελω να τα βλεπω απο το bsplayer.... κατι ασχετο που μπορει να σας βοηθησει ειναι οτι με το vlc player τα διαβαζει (το εφτιαξα απο τις ρυθμισεις που ελεγε ελληνικα iso και τωρα τα διαβαζει. ευχαριστω πολυ και οτι θελετε εδω ειμαι!!!

Δημοσ.

παιδια βρηκα τι εφταιγε για οσουν θελουν να γνωριζουν οι εξεις κινησεις ηταν αυτες 

control panel --> regional and language options --> advanced --> language for non-unicode programs --> greek

ευχαριστω για το ενδιαφερων που μου διξανε τα παιδια ... μπορει να κλεισει το thread

Δημοσ.

Είδες που το βρήκες μόνος σου; ;)

Είναι γνωστό το πρόβλημα με τα Μη unicode προγράμματα μετά από φορμάτ με Αγγλικό λειτουργικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...