lelecon Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 γεια παιδιά. έχω laptop και συνδέομαι στο router κανονικά από το wfi. επειδή το router είναι κοντά στο laptop θέλω να μπαίνω από το ethernet. βάζω το καλώδιο αλλα μου λέει limited conection και δεν συνδέεται . έχω δοκιμάσει διαφορα αλλα τίποτα δείτε εικόνες http://prntscr.com/41nq2u http://prntscr.com/41nqmd
The_Colonel Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιο του LAN και click στο Ανίχνευση προβλημάτων.Αν δεν δουλέψει τότε reset το router (έχει ενα κουμπάκι/τρύπα πίσω που γράφει reset κράτα το για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να δείς τα φωτάκια να σβήνουν) Uninstall το driver της κάρτας δικτύου (δεξί click πάνω στο "υπολογιστή μου" ιδιότητες και click στο διαχείριση υλικού εκεί θα βρείς τον προσαρμογέα δικτύου κατάργησε τον μετά πάτα search και πληκτρολόγησε "προσθαφαίρεση προγραμμάτων" εκεί απεγκατέστησε όλες τις σχετικές εφαρμογές που αφορούν την κάρτα δικτύου σου. reboot το pcΚατέβασε απο το internet (απο το support>downloads/drivers της κατασκευάστριας εταιρίας σου) τους πιο πρόσφατους για το λειτουργικό σου σύστημα.reboot το pcΑν πάλι δεν γίνεται τίποτα τότε αγόρασε καινούργιο UTP καλώδιο (ειναι φθηνά dont worry) Αν πάλι δεν γίνεται τίποτα τότε πήγαινε το laptop σε άλλο router και δές αν αναγνωρίζει το router μέσω ethernet αν ναι τότε θέλει άλλαγμα το router αν όχι (και είσαι σίγουρος πως το άλλο router δουλεύει κομπλε με ethernet) τότε το onboard lan έχει πρόβλημα .Σε αυτή την περίπτωση ελέγχεις αν στο bios είναι ενεργοποιημένο το onboard lan αν είσαι σίγουρος ότι δεν θα συμβεί τίποτα κακό κάνε και reset το bios αν πάλι δεν γίνεται τίποτα τότε μάλλον η φθηνότερη λύση ειναι να πάρεις έναν εξωτερικό αντάπτορα για LAN
poulinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 δεν ειπες το πιο βασικο και το πιο γρηγορο να παει στο tcp ip να δει αν οι ip ειναι στο αυτοματο.μπορει να εχουν μεινει τιποτα παλιες ip καρφωτα εκει.(αν και οι ip αμα αλλαξει drivers ή αμα σβησει την καρτα λογικα θα πανε στο αυτοματο μονες τους). επισης προσοχη μηπως για καποιο λογο το firewall σε κοβει καπου στην ενσυρματη συνδεση. τελευταιο ας αφησει το hard reset του ρουτερ μια που δυσκολο να εχει κοψει τις ethernet ή γενικοτερα να εχει κανει κατι και να μην δινουν internet εκτος αν κουμπωνει το λαπτοπ σε stb θυρα που ειναι για αποδικοποιητη(για οσα ρουτερ εχουν stb)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα