Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυο φιλοι μου πηγαν στο portal (πρωην μουλτι) και ειπαν οτι ψαχνουν για λαπτοπ καλο για gaming.Ο τυπας εκει ειπε το εξης τιτανομεγιστο."Για να παιζεις ολα τα παιχνιδια θες ssd".Και τους εδειξε ενα λαπτοπ ΧΩΡΙΣ καρτα γραφικων αλλα ειχε ssd :D

• Like 7
  • Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

_chris_  συγκεκριμένα για την amd, από fx 6300 και πάνω είσαι κομπλέ για ένα overall και gaming σύστημα(αναλόγως και την κάρτα γραφικών).Τώρα όσον αφορά για την intel από ι5 και πάνω (+κ για περισσότερο overclockability) είσαι το ίδιο και περισσότερο καλά σε σχέση με κάποια υλοποίηση της amd.

Γενικά η intel εμφανίζεται αρκετά πιο δυνατή από την amd απλά είναι θέμα επιλογής του καθενός τι θα επιλέξει (προσωπική μου άποψη είναι κάπως υπερκοστολογιμένη για αυτά που προσφέρει η intel).

• Like 1
Δημοσ.

Δυο φιλοι μου πηγαν στο portal (πρωην μουλτι) και ειπαν οτι ψαχνουν για λαπτοπ καλο για gaming.Ο τυπας εκει ειπε το εξης τιτανομεγιστο."Για να παιζεις ολα τα παιχνιδια θες ssd".Και τους εδειξε ενα λαπτοπ ΧΩΡΙΣ καρτα γραφικων αλλα ειχε ssd :D

Λοιπόν συνεχίζουμε ακάθεκτοι. Πάω μια μέρα στο public και ζητάω από μια υπάλληλο ένα hdmi 1.4, και τι μου λέει;

"Μόνο 2 μέτρα έχουμε αυτή τη στιγμή!!!!! :shock:

• Like 11
Δημοσ.

δέν χρειάζεται να πάτε στα καταστήματα για να ακούσετε αυτά τα κουλά,το φόρουμ έχει μπόλικους χρήστες που πετάνε αμέτρητες κοτσάνες.

• Like 1
Δημοσ.

δέν χρειάζεται να πάτε στα καταστήματα για να ακούσετε αυτά τα κουλά,το φόρουμ έχει μπόλικους χρήστες που πετάνε αμέτρητες κοτσάνες.

Οι χρήστες όμως δεν είναι υπάλληλοι του Insomnia ούτε πληρώνονται :D

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπόν συνεχίζουμε ακάθεκτοι. Πάω μια μέρα στο public και ζητάω από μια υπάλληλο ένα hdmi 1.4, και τι μου λέει;

"Μόνο 2 μέτρα έχουμε αυτή τη στιγμή!!!!! :shock:

Αυτό δεν είναι ΤΊΠΟΤΑ

πάω μια μέρα στα public και κοιτάω το samsung s5  έρχεται ένας τυπάς που το παρουσίαζε στους πελάτες και τον ρωτάω :

ποσά mA/h έχει ? (δηλαδή η μπαταριά για όσους δεν ξέρουν) εδώ αρχίζει το επικό :

υπάλληλος :12300 mA/h !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απαντάω : δύσκολο

υπάλληλος : συγνώμη λάθος έκανα (ανακουφίζομαι για λίγο )........................ 

11300 mA/h έχει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρωτάω : το note 3 πόσο έχει ? ( περιμένω να ακούσω χωρητικότητα από μπαταριά τρακτέρ )

υπαλλήλου : αυτό έχει πιο λίγο

εγώ φεύγω όσο πιο γρήγορα μπορώ προσπαθώντας να ξεχάσω αυτά πού άκουσα

• Like 1
Δημοσ.

Μιας που κάνετε συγκρίσεις δεν μου λέτε την γνώμη σας σχετικά με αυτούς τους δύο επεξεργαστές, συγκριτικά, για gaming:

http://www.e-shop.gr/amd-fx-6300-35ghz-6-core-box-p-PER.559644vs http://www.e-shop.gr/intel-core-i5-4430-300ghz-lga1150-box-p-PER.558406

Όπως λέει κι ο 8elwADSL κοίτα τον i5-4440.

Για gaming ο i5 είναι ανώτερος. Ο FX ίσως να'χει το προβάδισμα στο battlefield,επειδή είναι παιχνίδι που ευνοεί τους amd και μπορεί να χρησιμοποιήσει μέχρι 6 πυρήνες. Σ'όλα τα υπόλοιπα ο Intel νικά.

Ο FX ίσως να'ναι καλύτερος σε rendering/video editing εάν κλοκαριστεί,και η εφαρμογή μπορεί να υποστηρίξει όλους τους πυρήνες του.

Κοίταξε όμως : Ο fx είναι ικανός για όποιο παιχνίδι και να θελήσεις,εκτός αν αυτό είναι εντελώς κακογραμμένο ή θέλεις να τον συνδιάσεις με μια πάρα πολύ απαιτητική κάρτα γραφικών (Radeon R9 295x2/GTX Titan Z).

Οπότε,αν δεν χρειαστεί να κόψεις από κάπου ο Intel είναι ισχυρότερος και θα υποστηρίξει περισσότερες κάρτες στο μέλλον με ευκολία. Αν χρειαστεί όμως μην το κάνεις γιατί ο fx ικανοποιεί οποιονδήποτε θέλει gaming με κάρτα γραφικών μέχρι μια r9 290 το μέγιστο. Δηλαδή η επιλογή εξαρτάται κι από τ'άλλα μέρη του υπολογιστή.

Δημοσ.

Ρε μαγκες εχετε φαει κολλημα με τους επεξεργαστες,εχοντας χρησιμοποιησει i3 για αρκετο καιρο μου εχει σχηματιστει η εντυπωση οτι ολοι οι επεξεργαστες απο fx6300 και i3 και πανω την κανουν την δουλεια τους μια χαρα,σε εμας τους μεσους χρηστες τουλαχιστον,δεν ξερω για τους επαγγελματιες.Να αναφερω οτι παιζω παιχνιδια φουλ ακομα και τα τελευταια και δεν ειχα προβλημα ακομα.Προσωπικα δεν θα ειχα προβλημα να παρω εναν εξαπυρηνο amd με μια καλη καρτα γραφικων,μια χαρα θα εκανα την δουλεια μου πιστευω.

• Like 2
Δημοσ.

Μιας που κάνετε συγκρίσεις δεν μου λέτε την γνώμη σας σχετικά με αυτούς τους δύο επεξεργαστές, συγκριτικά, για gaming:

http://www.e-shop.gr/amd-fx-6300-35ghz-6-core-box-p-PER.559644vs http://www.e-shop.gr/intel-core-i5-4430-300ghz-lga1150-box-p-PER.558406

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4430-vs-AMD-FX-6300

Αν και πιστεύω θα ήταν πιο δίκαιο να συγκρίνεις 2 προιόντα που να είναι στο ίδιο επίπεδο τιμών.

Δημοσ.

κανεναν απο τους 2...... θα εμενα χωρις cpu ετσι απλα να το κοιταω και να αναπολω.

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Μεταξύ αυτών των δυο επεξεργαστών ποιον θα επιλέγατε??

Intel Core i3 4150 3.50GHz

AMD FX  FX4300  3.80 GHz

ρίξε κορώνα γράμματα......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...