AMD Expert Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μιας και πήγε το θέμα σε amd vs nvidia,χθες ήμουν σε νετ καφέ (the web). Και άκουγα δύο άσχετους να μιλάνε για κάρτες γραφικών κλπ.Και τους ρωτάω : Ποια είναι η καλύτερη κάρτα γραφικών που να μην κοστίζει μια περιουσία;Η απάντηση nVidia GTX Titan Z. Εγώ τους λέω : AMD Radeon R9 295x2. Γελάνε : χαχα amdΤους έδειξα αυτό, κι άρχισαν να μου λένε πως είναι 2560x1440 και όχι 4K και άλλες μ@@@@,όπως ότι η amd έχει λιγότερη μνήμη. Ναι,όλοι μας θα πάρουμε την titan z και θα την συνδέσουμε σε 3-4 4k οθόνες,μιας κι είμαστε λεφτάδες 2
Alithinos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δεν ρωτάς για hardware υπαλλήλους net cafe. Κάμια κοπελίτσα να νε που να χει παίξει Lineage ή κάνας τυπάς με χαμόγελο. Αν θες να μάθεις για hardware μελετάς benchmarks και διαβάζεις reviews,από sites όπως Anandtech,Tom's Hardware,3dguru,hardwarecunucks κτλπ. 2
AMD Expert Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δεν ρωτάς για hardware υπαλλήλους net cafe. Κάμια κοπελίτσα να νε που να χει παίξει Lineage ή κάνας τυπάς με χαμόγελο. Αν θες να μάθεις για hardware μελετάς benchmarks και διαβάζεις reviews,από sites όπως Anandtech,Tom's Hardware,3dguru,hardwarecunucks κτλπ. όχι δεν ήταν υπάλληλοι,δυο ζαβά που'παιζαν gta iv με lan ήταν. Δεν τους ρώτησα για να μάθω,ήθελα να δω τις "γνώσεις" τους (ο θεός να τις κάνει ) 1
p07apo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Please moderators ΜΗΝ κλειδώσετε το topic. Χρειαζόμαστε που και που κάτι τέτοια! Μιας και πήγε το θέμα σε amd vs nvidia,χθες ήμουν σε νετ καφέ (the web). Και άκουγα δύο άσχετους να μιλάνε για κάρτες γραφικών κλπ.Και τους ρωτάω : Ποια είναι η καλύτερη κάρτα γραφικών που να μην κοστίζει μια περιουσία;Η απάντηση nVidia GTX Titan Z. Εγώ τους λέω : AMD Radeon R9 295x2. Γελάνε : χαχα amdΤους έδειξα αυτό, κι άρχισαν να μου λένε πως είναι 2560x1440 και όχι 4K και άλλες μ@@@@,όπως ότι η amd έχει λιγότερη μνήμη. Ναι,όλοι μας θα πάρουμε την titan z και θα την συνδέσουμε σε 3-4 4k οθόνες,μιας κι είμαστε λεφτάδες Δεν ρωτάς για hardware υπαλλήλους net cafe. Κάμια κοπελίτσα να νε που να χει παίξει Lineage ή κάνας τυπάς με χαμόγελο. Αν θες να μάθεις για hardware μελετάς benchmarks και διαβάζεις reviews,από sites όπως Anandtech,Tom's Hardware,3dguru,hardwarecunucks κτλπ. όχι δεν ήταν υπάλληλοι,δυο ζαβά που'παιζαν gta iv με lan ήταν.Δεν τους ρώτησα για να μάθω,ήθελα να δω τις "γνώσεις" τους (ο θεός να τις κάνει ) Αν πας πάντως σε κανένα public ή πλαίσιο και κάνεις παρόμοιες ερωτήσεις θα πάρεις πιο κουλές απαντήσεις.
AMD Expert Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Αν πας πάντως σε κανένα public ή πλαίσιο και κάνεις παρόμοιες ερωτήσεις θα πάρεις πιο κουλές απαντήσεις. Θέλω να μάθω για πες μου!!
dimitrisOP Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Αν πας πάντως σε κανένα public ή πλαίσιο και κάνεις παρόμοιες ερωτήσεις θα πάρεις πιο κουλές απαντήσεις. Απο το πλαισιο εμαθα οτι οσο περισοοτερα gb εχει ενα pc τοσο ποιο γρηγορος ειναι 8
AMD Expert Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Απο το πλαισιο εμαθα οτι οσο περισοοτερα gb εχει ενα pc τοσο ποιο γρηγορος ειναι οπότε τι τους θέλουμε τους ssd των 1tb πάμε να πάρουμε κανά 2-3 4tb nas hdd 1
NT1G Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Ε ναι γιατί gb έχουμε μόνο στους δίσκους, όχι στην ram π.χ. ή στην κάρτα γραφικών.
Alithinos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Απο το πλαισιο εμαθα οτι οσο περισοοτερα gb εχει ενα pc τοσο ποιο γρηγορος ειναι γενικά οι πωλητές πάντα και ανεξαρτήτου είδους που εμπορεύονται,θα υποστηρίξουν ότι καλύτερο είναι το πιο ακριβό προιόν που έχουν διαθέσημο... άμα ρωτήσεις τα παιδιά από το τμήμα service δεν νομίζω να έλεγαν κάτι τέτοιο..
rfc Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 γενικά οι πωλητές πάντα και ανεξαρτήτου είδους που εμπορεύονται,θα υποστηρίξουν ότι καλύτερο είναι το πιο ακριβό προιόν που έχουν διαθέσημο... άμα ρωτήσεις τα παιδιά από το τμήμα service δεν νομίζω να έλεγαν κάτι τέτοιο.. Αυτοι παιζει ναναι και χειροτεροι....... 1
JimRdesign Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 αν πηρεσ κάρτα πχ asus κ σου χάλασε κ πλήρεισ όλα τα παραπάνω που αναφέρω, δεν φταίει ούτε η nvidia ουτε η amd, φταίει η asus που δεν την έφτιαξε καλά !τα προβληματικα drivers δεν τα βγαζει η asus
p07apo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Απο το πλαισιο εμαθα οτι οσο περισοοτερα gb εχει ενα pc τοσο ποιο γρηγορος ειναι Αυτό ακριβώς!
JimRdesign Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μιας και πήγε το θέμα σε amd vs nvidia,χθες ήμουν σε νετ καφέ (the web). Και άκουγα δύο άσχετους να μιλάνε για κάρτες γραφικών κλπ. Και τους ρωτάω : Ποια είναι η καλύτερη κάρτα γραφικών που να μην κοστίζει μια περιουσία; Η απάντηση nVidia GTX Titan Z. Εγώ τους λέω : AMD Radeon R9 295x2. Γελάνε : χαχα amd Τους έδειξα αυτό, κι άρχισαν να μου λένε πως είναι 2560x1440 και όχι 4K και άλλες μ@@@@,όπως ότι η amd έχει λιγότερη μνήμη. Ναι,όλοι μας θα πάρουμε την titan z και θα την συνδέσουμε σε 3-4 4k οθόνες,μιας κι είμαστε λεφτάδες Χαχαχα τους ρωτησες για καρτα γραφικων που να μην κανει μια περουσια,σου ειπανε για τιταν z και τους ειπες 295x2?xaxaxa και το ειπες για εξυπναδα?????ξερεις ποσο κανει η 295x2???αν δεν κανει αυτη μια περιουσια τοτε ποια κανει?ειστε και τρεις εκει στο web cafe experts απο τους λιγους 2
p07apo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 γενικά οι πωλητές πάντα και ανεξαρτήτου είδους που εμπορεύονται,θα υποστηρίξουν ότι καλύτερο είναι το πιο ακριβό προιόν που έχουν διαθέσημο... άμα ρωτήσεις τα παιδιά από το τμήμα service δεν νομίζω να έλεγαν κάτι τέτοιο.. Αυτοι παιζει ναναι και χειροτεροι....... Σύμφωνα με τους τεχνικούς του πλαισίου πρέπει να προτιμήσεις αυτό http://www.skroutz.gr/s/4215176/Keep-Out-FX750.html από αυτό http://www.skroutz.gr/s/4519437/XFX-TS-Series-550W-Full-Wired-Edition.html γιατί το πρώτο έχει περισσότερα watt.
TRILOBYTER Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Σιγα, λες και οσοι παιζουν παιχνιδια η ακομα και αν μιλανε για καρτες γραφικων η οτιδηποτε αλλο ΠΡΕΠΕΙ οπωσδηποτε και να ξερουν απο το αντικειμενο. Εδω το 80% των "τεχνικων' δεν ξερουν τιποτα, ο απλος ο κοσμακης θα ξερει? Το μονο που χρειαζεται να ξερεις ειναι Αγγλικα και να εχεις ιντερνετ, ολα τα αλλα μαθαινονται και απο το σπιτι αν υπαρχει χρονος και θεληση.. Και σιγα παλι, γιατι ποιος αγοραζει titan/295x2? Εγω δεν ξερω κανεναν τετοιον ανθρωπο ουτε online ουτε και IRL. Ειδικα στην ελλαδα αρκετα σπανιο με την κατασταση που βρισκομαστε. Σκεψου λιγο πες πως εχεις ενα καλο εισοδημα, στην τελικη θα τα δωσεις για καρτα γραφικων? Υπαρχουν τοοοοσα πολλα πραγματα που θα μπορει κανεις να κανει με τοσα λεφτα, ειναι απλα ανοησια και πεταμα χρηματων οταν δεν ειναι για επαγγελματικη χρηση. Για gamers μια 280χ ειναι η τοπ λυση σε λογικα επιπεδα. Α ναι, τελικα ποια ειναι καλυτερη ρε παιδια, amd or intel?? Συνεχιστε παρακαλω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα