John-lamia Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Ας φτιαξει τα χαλασμενα drivers της η amd που ειναι μια ζωη διαλυμενα και ας αφησει τις μαρκετινγκ βλακιουλες της περι gaming evolved και τον γελοιο terminator της nvidia(the fixer).Η amd εχει χασει το παιχνιδι της ποιοτητας και της αξιοπιστιας εδω και καιρο και δεν ξερω και αν το ειχε και ποτε. ποτε δεν ειχε θεματα με drivers η amd !!! αν τα προβληματα που υπήρχαν οπως λες θα ειναι απο κακογραμενο παιχνιδι η απο τιτλο κομενο κ ραμενο σε nvidia. σε nvidia εχω βρει προβμηλατα με drivers, ανεβαζαν πολυ την θερμοκρασια σε παιχνιδια οσο αναφορα για καρτες κ εχει κ μεγαλα προβληματα σε chipset απο μιτρικες με αποτελεσμα να μην δουλευουν καλα οι καρτες γραφικων στην pciexp
aetos1988 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 ποτε δεν ειχε θεματα με drivers η amd !!! αν τα προβληματα που υπήρχαν οπως λες θα ειναι απο κακογραμενο παιχνιδι η απο τιτλο κομενο κ ραμενο σε nvidia. σε nvidia εχω βρει προβμηλατα με drivers, ανεβαζαν πολυ την θερμοκρασια σε παιχνιδια οσο αναφορα για καρτες κ εχει κ μεγαλα προβληματα σε chipset απο μιτρικες με αποτελεσμα να μην δουλευουν καλα οι καρτες γραφικων στην pciexp Troll ;
John-lamia Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Troll ; οχι δεν τρολαρω, ισως να έτυχε το μοντέλο !!! gtx 9800 1gb. οσο αναφορα για την mobo ηταν μια gigabyte am2 με nvidia chipset.
AMD Expert Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Ας φτιαξει τα χαλασμενα drivers της η amd που ειναι μια ζωη διαλυμενα και ας αφησει τις μαρκετινγκ βλακιουλες της περι gaming evolved και τον γελοιο terminator της nvidia(the fixer).Η amd εχει χασει το παιχνιδι της ποιοτητας και της αξιοπιστιας εδω και καιρο και δεν ξερω και αν το ειχε και ποτε. Εγώ έχω r9 270x. Ούτε μία φορά δεν μου κράσαραν οι drivers,δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Σ'αντίθεση ο driver της nvidia g103m μου κράσαρε αρκετές φορές σε παιχνίδια. Ήταν 300..κάτι έκδοση. πριν κανά 2 χρόνια. Οπότε,δεν υπάρχει λόγως για γενικεμένες απαντήσεις
dimitrisOP Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Ας φτιαξει τα χαλασμενα drivers της η amd που ειναι μια ζωη διαλυμενα και ας αφησει τις μαρκετινγκ βλακιουλες της περι gaming evolved και τον γελοιο terminator της nvidia(the fixer).Η amd εχει χασει το παιχνιδι της ποιοτητας και της αξιοπιστιας εδω και καιρο και δεν ξερω και αν το ειχε και ποτε. nvidia fanboy detected,10 χρονια αλλαζω amd καρτες μονο και δεν ειχα ποτε θεματα,οσο για το ποια ειναι καλητερη στα low-medium budget ειναι πολυ καλητερη η amd 1
JimRdesign Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 nvidia fanboy detected,10 χρονια αλλαζω amd καρτες μονο και δεν ειχα ποτε θεματα,οσο για το ποια ειναι καλητερη στα low-medium budget ειναι πολυ καλητερη η amd 10 χρόνια αλλάζεις amd κάρτες μόνο?ΑΜD fanboy detected.Εν αντιθέση με εσένα είχα κάρτες και απο τις δύο εταιρίες κάρτες και έχω εμπειρία και απο τις δύο εταιρίες.AMD έπαιρνα όταν ήμουν τσιγκούνης στα λεφτά και ήθελα να κάνω φθηνές αγορές,τώρα που σοβαρευτηκα και έβαλα μυαλό κατάλαβα οτι καλύτερα να βάλεις το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη και να έχεις την ησυχία σου και τα μυαλά σου coolαρισμένα.
dimitrisOP Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 10 χρόνια αλλάζεις amd κάρτες μόνο?ΑΜD fanboy detected.Εν αντιθέση με εσένα είχα κάρτες και απο τις δύο εταιρίες κάρτες και έχω εμπειρία και απο τις δύο εταιρίες.AMD έπαιρνα όταν ήμουν τσιγκούνης στα λεφτά και ήθελα να κάνω φθηνές αγορές,τώρα που σοβαρευτηκα και έβαλα μυαλό κατάλαβα οτι καλύτερα να βάλεις το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη και να έχεις την ησυχία σου και τα μυαλά σου coolαρισμένα. ε βεβαια 780ti η titan αλλιως τιποτα 7
Dennisbest Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Θέματα με τους drivers έχει η amd , αλλά στα flash video κλπ. όχι στα games. Μην είστε των άκρων...
rfc Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Ο amd funboy εχει και i7............ σσσσσσσωραιοζζζζζζζζζ!!! 1
John-lamia Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 10 χρόνια αλλάζεις amd κάρτες μόνο?ΑΜD fanboy detected.Εν αντιθέση με εσένα είχα κάρτες και απο τις δύο εταιρίες κάρτες και έχω εμπειρία και απο τις δύο εταιρίες.AMD έπαιρνα όταν ήμουν τσιγκούνης στα λεφτά και ήθελα να κάνω φθηνές αγορές,τώρα που σοβαρευτηκα και έβαλα μυαλό κατάλαβα οτι καλύτερα να βάλεις το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη και να έχεις την ησυχία σου και τα μυαλά σου coolαρισμένα. τι είναι οι κάρτες γραφικών ? παπάκια ? πήρα λιφαν κινεζικο επιδι είναι φτηνό κ μου χάλασε κ μετά έβαλα μυαλό κ έβαλα το χέρι στην τσέπη κ πήρα HONDA ? μην τρελαθούμε κ ΌΛΑΣ με αυτα που βλέπουμε εδώ μέσα ! είτε κάρτα γραφικών nvidia παρεισ είτε amd το μόνο που παίζει ρόλο για να μην σου βγάλει ζημία είναι: 1)καλή μακρά υλοποίησης τησ κάρτασ, πχ asus. 2)να είναι καλό το τροφοδοτικο για να μην καεί η κάρτα όταν υπάρχει μεγάλο φόρτο εργασίας 3)καθαριότητα κ σωστό στήσιμο καλωδίων στο κουτί. 4)σωστό στήσιμο στα fan του κουτιού κ αν έχουμε πρόβλημα η περνούμε κ αλλά η αλλάζουμε κουτί αμα έχουμε πρόβλημα. 5)όταν βλέπουμε ότι η κάρτα δεν τραβάει στα παιχνίδια ρίχνουμε κατά πολύ τα εφέ ! ότι διποτε άλλο περί είναι καλή η κάρτα τισ τάδε μαρκασ η όχι κ η άλλη είναι καλύτερη δεν στέκει χωρίς τεκμηρίωση συμβάντων η κάποια επίσημη ανακοίνωση τισ έκαστο εταιρίας για πιθανα προβλήματα. αν πηρεσ κάρτα πχ asus κ σου χάλασε κ πλήρεισ όλα τα παραπάνω που αναφέρω, δεν φταίει ούτε η nvidia ουτε η amd, φταίει η asus που δεν την έφτιαξε καλά ! 2
dimitrisOP Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Ο amd funboy εχει και i7............ σσσσσσσωραιοζζζζζζζζζ!!! το ονειρο μου ειναι να αποκτησω πυρηνες ,ο ι7 ειναι προσωρινος για κανα office και ετσι 2
nick0lis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μια χαρά επεξεργαστές είναι ανάλογα τι θα κανείς, το οποίο είναι βέβαια αρκετά σχετικό. Οι διαφορές τους στην απόδοση στο μάτι είναι ασήμαντες. Η πρώτη επιλογή σε ένα PC πρέπει να είναι ένα ζευγάρι ποιοτικές μνήμες, μητρική, και τροφοδοτικό για σταθερότητα. Τώρα όσο αναφορά τα benchmark των CPU θα τα προτιμούσα να γινόντουσαν σε διαφορετικά περιβάλλοντα και τους compilers ρυθμισμένους για την κάθε αρχιτεκτονική. Sent from my iPhone using Insomnia 2
Alithinos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Οι amd εχουν πιο πολλους πυρηνες αλλα καιγοντε ευκολα.......... Καίγονται ? Εμένα ποτέ δεν μου έχει καεί ούτε Intel ούτε AMD cpu. Σκληρός δίσκος μου χει τύχει,motherboard μου χει τύχει,ram μου χει τύχει,gpu μου 'χει τύχει,αλλά cpu ποτέ. Πως τα καταφέρνει άραγε κανείς και καίει έναν επεξεργαστή ? Ας φτιαξει τα χαλασμενα drivers της η amd που ειναι μια ζωη διαλυμενα και ας αφησει τις μαρκετινγκ βλακιουλες της περι gaming evolved και τον γελοιο terminator της nvidia(the fixer).Η amd εχει χασει το παιχνιδι της ποιοτητας και της αξιοπιστιας εδω και καιρο και δεν ξερω και αν το ειχε και ποτε. Με drivers έχουν υπάρξει κάποια προβλήματα,αλλά με υπομονή και ψάξιμο λύθηκαν. Τώρα δεν νομίζω οι σύγχρονοι drivers που βγάζει να έχουν τέτοια προβλήματα. Δυστυχώς είναι αλήθεια πως το εργατικό δυναμικό του software τμήματος της είναι μικρό. επι εποχής AMD XP+ θυμάμαι η AMD είχε επεξεργαστές που στα ίδια χρήματα ξεπερνούσαν τους επεξεργαστές της Intel. θυμάστε που οι duron έτρωγαν άνετα τους celeron και πλησίαζαν τους P3, σε τιμές χαμηλότερες των celeron; αυτή την εποχή συμφέρουν οι AMD; δε το έχω ψάξει και πολύ το θέμα αλλά βλέπω ότι σε όλες τις κατηγορίες τιμής η intel είναι σε καλύτερη θέση. γενικά αξίζει σήμερα να πάρει κάποιος amd; δώστε κάποιο παράδειγμα όπου στα ίδια χρήματα επεξεργαστής της amd είναι καλύτερος της intel. Αυτό που συμβαίνει την τρέχουσα εποχή είναι πως η AMD έχει προσανατολιστεί στο να έχει καλύτερες επιδόσεις σε multi-threaded εφαρμογές και multitasking,ενώ οι επεξεργαστές της Intel αφοσιώνονται στο να έχουν καλύτερες επιδόσεις σε single threaded. Η Intel κάνει τον κάθε πυρήνα της γρηγορότερο απ τον προηγούμενο αλλά έχει μείνει στάσιμη στον αριθμό πυρήνων,ενώ η AMD βάζει περισσότερους πυρήνες και έχει μείνει στάσιμη το ipc. Το αποτέλεσμα είναι άμα συγκρίνεις ένα cpu της Intel και ένα της AMD στην ίδια τιμή,σε άλλα να είναι πιο γρήγορος αυτός της Intel,και σε άλλη αυτός της AMD,ανάλογα με το για ποια πλατφόρμα έχει γίνει optimized το εκάστοτε software. Ας πάρουμε για παράδειγμα τον AMD FX 8350 και τον Intel Core i5 4590 που είναι στο ίδιο επίπεδο τιμής (180~200ε) Passmark (Multi Threaded) Core i5 4590: 7,301 FX 8350: 9,134 9,134 Passmark (Single Core) Core i5 4590: 2,136 FX 8350: 1,525 πηγή benchmarks: http://www.cpubenchmark.net/ Κοινώς,άμα κάνεις πολύ multitasking και δεν θες καθυστερήσεις όταν έχεις πολλά πράγματα ανοιχτά,πάρε fx8350,άν όμως συνήθως τρέχεις 1-2 προγράμματα,και δεν είναι optimized για πολυπύρηνους επεξεργαστές,πάρε i5 4590 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα