selianx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Σε applications που χρησιμοποιούν 6 πυρήνες ναι,ίσως ο fx να βγει και μπροστά. Σε apps που χρησιμοποιούν 8 ο amd θα νικάει σίγουρα. Σε apps με 4 πυρήνες αν δεν κλοκαριστεί ο fx τότε με τίποτα. Γιατί; Γιατί ένας πυρήνας του i5 είναι γύρω στο 25% ταχύτερος συγκριτικά με κάποιον πυρήνα του fx. Αν κλοκάρεις τον 8320/50 στα 4,7~5GHz τότε πάω πάσο. Σωστό σε βρίσκω, αλλά - μιλώντας για real world performance, και όχι τα χ,ψ benches -, αν σε ένα application optimised για 4 πυρήνες, εφόσον οι άλλοι 4 πυρήνες του 8320 "κάθονται", μέσω του turbo boost και την αύξηση των χρησιμοποιήσιμων πυρήνων, δε θα εξαλείφεται αυτή η διαφορά -πάλι βέβαια με τον intel μπροστά-; Αν και ξαναδιαβάζοντας αυτό που είχα γράψει, ίσως να χρειάζεται τη διόρθωση του τύπου "με μικρές διαφορές σε σχέση με τα λεφτά που δίνεις". Κακά τα ψέματα, αγοράζοντας AMD 8320/8350 και αξιόλογο board, είσαι κάπου στα 210-280, ενώ σε intel για τα ίδια features (OC, αξιόλογο board), 310+. 2
Millennium Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Συμφωνώ αλλά πιστεύω 8320/50 με i5 μιλάμε για αρκετά μικρές διαφορές, και σε editing/rendering λογικά θα βγαίνει μπροστά ο πρώτος. Έτσι είναι. 1
rfc Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Οι amd εχουν πιο πολλους πυρηνες αλλα καιγοντε ευκολα..........
John-lamia Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Οι amd εχουν πιο πολλους πυρηνες αλλα καιγοντε ευκολα.......... εσυ έχεις καψει πολλούς μέχρι τώρα ? εχω περιέργεια παντωσ να δω πωσ το κανείς !
pnick Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Κακά τα ψέματα, αγοράζοντας AMD 8320/8350 και αξιόλογο board, είσαι κάπου στα 210-280, ενώ σε intel για τα ίδια features (OC, αξιόλογο board), 310+. Θα διόρθωνα τις τιμές ως εξής 250-300€ στην πρώτη (αν μιλάμε για αξιόλογο board) και περίπου 330€ + στην δεύτερη. Υπάρχει μια διαφορά από 30 έως 80€ χοντρικά. Το αν αξίζει κανείς να τα δώσει τελικά θέλει ψάξιμο που να βάζει μέσα ως παράγοντες το συνολικό budget, την χρήση, την κάρτα γραφικών με την οποία θα συνδυαστεί ο επεξεργαστής κ.λπ.
cabdik Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 εσυ έχεις καψει πολλούς μέχρι τώρα ? εχω περιέργεια παντωσ να δω πωσ το κανείς ! Πανευκολο...!!!! τους πετας μεσα στη φωτια...! με τον ιδιο τροπο καις και τους INTEL και καρτες γραφικων, και οτι αλλο θες...!! 2
rfc Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 εσυ έχεις καψει πολλούς μέχρι τώρα ? εχω περιέργεια παντωσ να δω πωσ το κανείς ! Μεγαλε λολ..... ναουμ. Εχεις χασει επεισοδια. Πανευκολο...!!!! τους πετας μεσα στη φωτια...! με τον ιδιο τροπο καις και τους INTEL και καρτες γραφικων, και οτι αλλο θες...!! Ναι αλλα τους ιντελ αν αμεσως μετα τους βουτηξεις στο νερο σωζοντε......... 1
rfc Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 φυσιολογικο ειναι.... δε βλεπεις οτι το δωματιο εκει μεσα γεμισε πυρηνες?
AMD Expert Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Αυτό το ότι καίγονται πυρήνες παιδιά μου το'χε πει κι ένας άλλος και μ'ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι..δεν έκανε πλάκα όμως,σοβαρολογούσε (εννοώ πως το'λεγε με σοβαρό ύφος,όχι ότι δεν έλεγε π@π@ρ!3$).Ήμασταν στον Καλύτερο (αν μένετε Σέρρες θα καταλάβετε) μ'έναν φίλο μου και πιάσαμε συζήτηση μ'έναν πακετά. Για την ακρίβεια ο φίλος μου του την ξεκίνησε, ρωτώντας την άποψή του για τον Athlon II X4 σε συνδυασμό με R9 270.Δεν μπορώ να πω τπτ για την σύνθεση του ίδιου (i5 ivy,gtx 770) παρά μόνο πως είναι μόνο intel και nvidia (και πως έχει άγνωστης ποιότητας τροφοδοτικό) Και με όλη τη σοβαρότητα να μας λέει πως να πάρει κάποιον i3 και όχι τον athlon γιατί υποτίθεται είναι πολύ πιο αργός και πως οι amd επεξεργαστές καίγονται συνεχώς, και να μην πάρει AMD κάρτα γραφικών αλλά μια nvidia gtx 650,γιατί εκτός του ότι δεν καίγονται, τρέχουν τα παιχνίδια καλύτερα,γιατί μου λέει : Έχεις δει παιχνίδι που να λέει meant to be played with amd? όλα meant to be played with nvidia.3 πράγματα έχω να πω :1)2)3) Και επίσης..ότι έπαιζε πολύ GTA : SA παλιά : 1
JimRdesign Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Ας φτιαξει τα χαλασμενα drivers της η amd που ειναι μια ζωη διαλυμενα και ας αφησει τις μαρκετινγκ βλακιουλες της περι gaming evolved και τον γελοιο terminator της nvidia(the fixer).Η amd εχει χασει το παιχνιδι της ποιοτητας και της αξιοπιστιας εδω και καιρο και δεν ξερω και αν το ειχε και ποτε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα