xaluvass Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι εφικτό πάνω σε μία κοινή μονάδα να γίνεται τελείως ανεξάρτητη χρήση του υπολογιστή. Δηλαδή να υπάρχει ένα κουτί αλλά δύο οθόνες, δύο ποντίκια και δύο πληκτρολόγια. Και απλώς να τρέχει πάνω στο ίδιο σύστημα ο υπολογιστής. Ελπίζω να μη μιλάω για σενάριο επιστημονικής φαντασίας, Ευχαριστώ
soik85 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Σε περιβάλλον Linux ναι. Σε windows ευχομαι καλή τύχη... Πιο εύκολα στήνεις δεύτερο pc. Και μην μου πεις οτι είναι και για gaming γιατι θα πάει άκλαφτος
xaluvass Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Όχι όχι για απλή δουλειά το χρειάζομαι, δεν θέλω να σηκώσω τίποτα βαριά προγράμματα. Απλώς καίγομαι για κάτι τέτοιο, πραγματικά θα ήταν δώρο Θεού κάποιος να μπορούσε να με κατευθύνει σε μια τέτοια λύση, θα μου έλυνε χίλια δύο προβλήματα. Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως (ναι μόνο για windows μιλάω)
GI@RG@S Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 σε λινουξ πως το εννοειται παιδια , με virtual, με multiuser/τερματικο ή με καποιο software; ή κατι αλλο; δωστε ενα λινκ..
anonik Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δεν ξέρω τι υπολογιστή έχεις και ποια Windows δουλεύεις αλλά μπορείς να κάνεις 1-2 πράγματα: 1. Αν το PC το υποστηρίζει, βάζεις virtualbox στηνεις ενα Virtual Machine με windows και βάζεις 2ο πληκτρολόγιο και mouse να είναι bluetooth. Ενεργοποιείς το bluetooth στο virtual machine και συνδέεις bt πληκτρολόγιο και ποντίκι. Ανοιγεις το VM στο 2ο monitor Ο ενας χρήστης δουλεύει στο host και ο άλλος στο VM. 2. Aν έχεις W7 χρησιμοποιείς αυτό
black adder Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Αυτό το πράσινο το κουτάκι,άραγε τι να έχει μέσα; Πόσους πόρους χρησιμοποιεί αυτό,anonik,γνωρίζεις;Το έχεις δουλέψει; Για linux βρήκα αυτό. Για δύο οθόνες πάντως ενός χρήστη,και εμένα μου φαίνεται πιο εύκολη η λύση vm,που υπάρχει και στα linux.
anonik Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Πόσους πόρους χρησιμοποιεί αυτό,anonik,γνωρίζεις;Το έχεις δουλέψει; Οχι δεν το έχω δουλεψει απλα θυμήθηκα οτι το είχα δει όταν έψαχνα πριν από αρκετό καιρό κάτι αντιστοιχο. Τελικά έπαιξα με vm (χωρίς να έχω δοκιμάσει καθόλου στη vm λύση το θέμα του ήχου, γιατί δε χρειαζοταν)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα