SPANK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Αν ενοείς αν κατέβασα απο την intel το chipset driver ναι το εχω κανει μιας και στο site της asus δεν εχει καθόλου για 8
rfc Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 To rapid storage το εβαλες και αυτο? Υποψη οτι στα 8 εχω βρει και αρκετες κομπλες με τα αντιβαιρους.
SPANK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δεν υποστηρίζεται το rapid storage απο την μητρική μου
rfc Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Ακου εγω τι θα εκανα στη θεση σου. Με καποιο driver unistall tool, θα εκανα απεγκατασταση ολους τους non-microsoft drivers. Εγω χρησιμοποιω το portable driver magician και ενα πολυ καλο της hp. Ή θα του εκανα sysprep και θα το επαιρνα παλι απο την αρχη. Μαλλον αυτο.
rfc Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Ελα για πες τι εκανες γιατι με ενδιαφερει το θεμα.........
SPANK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Βασικά επειδή δεν μπορώ να βρώ άκρη και επειδή θα κάνω και αναβάθμιση σύντομα σε επεξεργαστή και motherboard θα το αφήσω ως εχει ετσι και αλλιώς δεν δημιουργεί καποιο πρόβλημα απλα ειναι εκνευριστικό , ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως
SPANK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Ναι απο τα πρώτα πράγματα που εκανα και αλλη θύρα sata φυσικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα