kostas19841984 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Παίδες πέρασα την LG G3 rom στο G2 μου και πήγα μια βόλτα από τα public σήμερα. Τα συνέκρινα μεταξύ τους για κάνα τεταρτάκι περίπου. Έχω να δηλώσω ότι: 1) QHD = FHD (πλήρως άχρηστη αναβάθμιση) 2) Shuttering - Lag στο G3 πάντα και παντού ενώ στο G2 ούτε για δείγμα 3) G2 > G3 στην ταχύτητα ανοίγματος μενού και εφαρμογών 4) Χαμηλότερη μαξ φωτεινότητα στο G3 έναντι του G2 5) Πολύ "θόρυβο" η κάμερα του G3 στα βίντεο 6) Το G3 σε 30" video recording υπερθερμαίνεται και ρίχνει ακόμα περισσότερο τη φωτεινότητα της οθόνης Final Verdict Ακόμα και αν τώρα κάποιος έχει να επιλέξει μεταξύ G2 και G3, η απόφαση είναι G2 δαγκωτό. Η Lg έφτιαξε μία ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ και ΦΤΗΝΟΤΕΡΗ του ανταγωνισμού συσκευή αλλά έχει πολλά ψεγάδια και κολλήματα. Υ.Γ. Όποιος θέλει την σωστή εμπειρία G3 (έτσι όπως θα έπρεπε να είναι) στο G2 του ας περάσει την Cloudy G3 γ γεια σας παιδια πως γυνετααι να πρασω την ρομ του g3 στο g2 μου;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sad_ghost Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Σκέφτομαι να πάω σε Htc one m8 ή lg g3 αλλά διάβασα το review σας και είδα και ένα review εδώ και το σκέφτομαι http://techingreek.com/lg-g3-parousiasi-review-allazi-ta-dedomena/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pumba_The_Batman Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Παίδες πέρασα την LG G3 rom στο G2 μου και πήγα μια βόλτα από τα public σήμερα. Τα συνέκρινα μεταξύ τους για κάνα τεταρτάκι περίπου. Έχω να δηλώσω ότι: 1) QHD = FHD (πλήρως άχρηστη αναβάθμιση) 2) Shuttering - Lag στο G3 πάντα και παντού ενώ στο G2 ούτε για δείγμα 3) G2 > G3 στην ταχύτητα ανοίγματος μενού και εφαρμογών 4) Χαμηλότερη μαξ φωτεινότητα στο G3 έναντι του G2 5) Πολύ "θόρυβο" η κάμερα του G3 στα βίντεο 6) Το G3 σε 30" video recording υπερθερμαίνεται και ρίχνει ακόμα περισσότερο τη φωτεινότητα της οθόνης Final Verdict Ακόμα και αν τώρα κάποιος έχει να επιλέξει μεταξύ G2 και G3, η απόφαση είναι G2 δαγκωτό. Η Lg έφτιαξε μία ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ και ΦΤΗΝΟΤΕΡΗ του ανταγωνισμού συσκευή αλλά έχει πολλά ψεγάδια και κολλήματα. Υ.Γ. Όποιος θέλει την σωστή εμπειρία G3 (έτσι όπως θα έπρεπε να είναι) στο G2 του ας περάσει την Cloudy G3 rom.με Με την αλλαγή της rom δεν χάνεις την εργοστασιακή εγγύηση του κινητού? Ειδικά οταν χρησιμοποιείς μια rom η οποία είναι από 3rd party publishers και όχι της LG... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loudobic Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα, Σκέφτομαι για LG G3 αλλά σκέφτομαι μήπως κάνω την υπέρβαση και πάω στο Note 4... ή λέτε για HTC M8... Είμαι comfused Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Ace Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα, Σκέφτομαι για LG G3 αλλά σκέφτομαι μήπως κάνω την υπέρβαση και πάω στο Note 4... ή λέτε για HTC M8... Είμαι comfused Και τα δύο είναι -πολύ- μεγαλύτερα σε μέγεθος. Το G3 είναι πιο "κινητό" (χωράει σε τσέπη και μπορείς να το χειριστείς με το ένα χέρι), ενώ τα άλλα δύο όχι. Και επιπλέον είναι το πιο ωραίο (υποκειμενικό βέβαια αυτό). Και τα δύο άλλα είναι πολύ καλές συσκευές, αλλά αν δεν θες phablet (και δεν χρειάζεσαι το πενάκι) και θέλεις την πιο μαζεμένη "ναυαρχίδα", τότε G3. Χώρια που είναι και το φθηνότερο -με μεγάλη διαφορά- από το οποιοδήποτε άλλο ναυαρχοκινητό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tracer27 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Γνωρίζουμε αν έχει κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το LG G3 LTE με τον 805? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George-g Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Καλησπερα.Ημουν αναμεσα σε lg g2 και lg g3.Βλέποντας και την μικρη σχετικα διαφορα αναμεσα στην τιμη των κινητων, πηγα στο g3.Καλα εκανα? Το εχω μία ημέρα στα χέρια μου και μπορώ να πω πως δεν είχα στην κατοχη μυ κινητο ανταξιο του.Βεβαια ακουω πολλα αρνητικα σχολια για το g3.Θεωρω πως ειναι πραγματικα υπερχο,δεν νομιζετε?Απλα θα ηθελα να ηταν λιγο πιο μικρη η οθονη. ταχυτατο, εχει μια απτις καλυτερες καμερες που κυκλοφορουν αυτη την στιγμη και γενικοτερα ενα μοντελο που δεν θα σε απογοητευσει ποτε. βεβαια θα ηθελα να μου πει καποιος αν εκανα καλα που πηγα εκει. ευχαριστω σαφως και το g2 ειναι κορυφη και αυτο,αλλα οπως ειπα σε σχεση με την τιμη δεν αξιζε να πας σε μοντελο του 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Καλησπερα.Ημουν αναμεσα σε lg g2 και lg g3.Βλέποντας και την μικρη σχετικα διαφορα αναμεσα στην τιμη των κινητων, πηγα στο g3.Καλα εκανα? Το εχω μία ημέρα στα χέρια μου και μπορώ να πω πως δεν είχα στην κατοχη μυ κινητο ανταξιο του.Βεβαια ακουω πολλα αρνητικα σχολια για το g3.Θεωρω πως ειναι πραγματικα υπερχο,δεν νομιζετε?Απλα θα ηθελα να ηταν λιγο πιο μικρη η οθονη. ταχυτατο, εχει μια απτις καλυτερες καμερες που κυκλοφορουν αυτη την στιγμη και γενικοτερα ενα μοντελο που δεν θα σε απογοητευσει ποτε. βεβαια θα ηθελα να μου πει καποιος αν εκανα καλα που πηγα εκει. ευχαριστω σαφως και το g2 ειναι κορυφη και αυτο,αλλα οπως ειπα σε σχεση με την τιμη δεν αξιζε να πας σε μοντελο του 2013 Αφου δεν ειχες οπως λες αλλο κινητο αντιστοιχο να εχει περασει απο τα χερια σου,πως κρινεις οτι η καμερα που εχει οτι ειναι απο τις καλυτερες της αγορας? οσο για την επιλογη δεν εχει σημασια τι θα σου πει ο οποιοσδηπτε αφου το κινητο το πηρες,κοιτα μονο να το ευχαριστηθεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George-g Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Το εκρινα αυτο απο φιλους μου.Ενας απ'τοθς φιλους μου εχει το samsung galaxy s5.Μπορω να σας πω οτι η δικη μου η καμερα με ικανοποιει περισσοτερο.Ε,με βαση αυτο το κριτηριο δεν νομιζω να εχει βγει κατι καλυτεο απ'το s5. Σίγουρα θα το ευχαριστηθω,απλως προβληματιστηκα με το γεγινος οτι ολοι κακολογουν το συγκεκριμενο μοντελο.Το g2 ηταν ενα απ'τα κινητα που εκανε τρελες πωλησεις και οχι αδικα,καθως προσεφερε τοσα πολλα πργαματα.Απ'το g3 τι ακριβως περιμενε κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George-g Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Καλησπερα Λεω να κανω root το lg3.Οντως αυξανεται η αποδοση του κινητου? Αν καποιος εχει κανει,ας με βοηθησει λεγοντας τις εντυπωσεις του ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Καλησπερα Λεω να κανω root το lg3.Οντως αυξανεται η αποδοση του κινητου? Αν καποιος εχει κανει,ας με βοηθησει λεγοντας τις εντυπωσεις του ευχαριστω Όχι, δεν αυξάνεται η απόδοση του κινητού. Με το root έχεις την δυνατότητα να πειράξεις πιο ευαίσθητες ρυθμίσεις του κινητού. Αν δεν γνωρίζεις τι κάνεις και γιατί το θες, τότε δεν κάνεις root. Εκτός αν θες να ρισκάρεις την συσκευή/data, τότε πάω πάσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roll Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο να κανείς root σε ένα κινητό όπως το G3... ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosdmk Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 εχω το lg g3 16ari και το κινιτο πλεον ουτε δειγμα lag εχει ουτε τπτ...δεν κσερω αν εχουνε τρελεσ διαφορες το 16 με το 32.αλλα με βασει το antutu den exoune megales diafores. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα