panormou13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 δεν λέγαν οτι το 16gb θα εχει διαφορα 50ευρω απο το το 32gb αρα δεν αξίζει η διαφορα?? στο skroutz βλεπω διαφορα 140 ευρω ?? τελικα για αυτη την διαφορα αξίζει να πας στο 32αρι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makridis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 δεν λέγαν οτι το 16gb θα εχει διαφορα 50ευρω απο το το 32gb αρα δεν αξίζει η διαφορα?? στο skroutz βλεπω διαφορα 140 ευρω ?? τελικα για αυτη την διαφορα αξίζει να πας στο 32αρι? Οι τιμές του skroutz δεν είναι αυτές που ορίζονται στην Ελλάδα από την Ελληνική Αντιπροσωπεία. Το G3 16GB έχει 599 και το 32GB 649. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magister Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 δεν λέγαν οτι το 16gb θα εχει διαφορα 50ευρω απο το το 32gb αρα δεν αξίζει η διαφορα?? στο skroutz βλεπω διαφορα 140 ευρω ?? τελικα για αυτη την διαφορα αξίζει να πας στο 32αρι? είναι μεγάλη διαφορά και σίγουρα δεν αξίζει αυτή η διαφοράα των 140 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panormou13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Οι τιμές του skroutz δεν είναι αυτές που ορίζονται στην Ελλάδα από την Ελληνική Αντιπροσωπεία. Το G3 16GB έχει 599 και το 32GB 649. Ναι απλα μιλαμε στο τι πληρώνουμε στην τελικη.. για 50 ευρω σιγουρα ολοι θα επελεγαν το 32αρι αλλα για 140..ειναι διαφορα πραγματι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vtecakias Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 μελανό του σημειο ίσως η φωτεινότητα κατά εμένα, δείχνει να μπορούσε να είναι ακόμη καλύτερη αλλά για κάποιον λόγο δεν σου δίνει αυτή την αίσθηση του τέλειου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TirkaS Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Απαράδεκτο που υπάρχουν androiδάδες που ακόμη στο 2014 προσπαθούν να δικαιολογήσουν το lag σε συσκευές ναυαρχίδες με κόστος στο θεό παραθέτοντας αστεία επιχειρήματα. Πραγματικά ενοχλητικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antithema Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Αν δεν κάνω λάθος δεν είναι το πρώτο κινητό με αυτή την ανάλυση και οθόνη (οπότε ο τίτλος είναι άκυρος) αφού ήδη κυκλοφορεί το OPPO Find 7 με την ίδια οθόνη και με τα ίδια σχεδον χαρακτηριστικά αλλά στα 472 Ευρώ με 32 GB και όχι στα 649 Ευρώ που έχει το LG. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Ace Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Τσίμπησα και εγώ το 32αρι σε τιμή ευκαιρία (ή απλά "προώθησης") με Ελληνική εγγύηση. Πρώτη εντύπωση ότι, παρ'όλο που δεν είναι τόσο μεγαλύτερο από το G2 μου, αν τα βάλεις δίπλα-δίπλα σου κάνει αμέσως εντύπωση η οθόνη και πόσο "δείχνει" το μαζεμένο μέγεθος με την 5,5αρα οθόνη. Επίσης εξαρχής μου είχε κάνει εντύπωση δίπλα σε G2 και S5 πόσο πιο ωραίο και "ποιοτικό" δείχνει (το πίσω καπάκι είναι και "νιώθει" ξεκάθαρα πλαστικό, αλλά καμία σχέση με G2 και S5). Πιο "ελαφρύ" στο χέρι από M8 και Ζ2, αλλά έτσι και αλλιώς σε θήκη θα είναι from day 1. Από πλευράς specs και αριθμών τα ξέρουμε όλοι, εγώ βασικά την αυτονομία θέλω να συγκρίνω (σε πραγματική χρήση και δη τη δική μου χρήση ) για να κάνω άμεση σύγκριση με το G2.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Αν δεν κάνω λάθος δεν είναι το πρώτο κινητό με αυτή την ανάλυση και οθόνη (οπότε ο τίτλος είναι άκυρος) αφού ήδη κυκλοφορεί το OPPO Find 7 με την ίδια οθόνη και με τα ίδια σχεδον χαρακτηριστικά αλλά στα 472 Ευρώ με 32 GB και όχι στα 649 Ευρώ που έχει το LG. Πρωτα βγηκε το G3 (16gb) στην αγορα και μετα ακολουθησε το Find 7. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2014 από Zapee995 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Ace Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Για όσους θέλουν, η ταχύτητα του G3 εκτοξεύεται με δύο ρυθμίσεις στο hidden menu (Temperature και Mitigation), καθώς η LG φαίνεται ότι είναι υπερπροστατευτική. Προσοχή μετά στις θερμοκρασίες, βάλτε την φωτεινότητα στο 60-70%, βάλτε Auto και απολαύστε!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agelosa4 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Για όσους θέλουν, η ταχύτητα του G3 εκτοξεύεται με δύο ρυθμίσεις στο hidden menu (Temperature και Mitigation), καθώς η LG φαίνεται ότι είναι υπερπροστατευτική. Προσοχή μετά στις θερμοκρασίες, βάλτε την φωτεινότητα στο 60-70%, βάλτε Auto και απολαύστε!!![/size]αυτο το hidden menu πως το ενεργοποιεις ? εγω δεν τα εχω καταφερει ακομη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Ace Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 αυτο το hidden menu πως το ενεργοποιεις ? εγω δεν τα εχω καταφερει ακομη Στον dialer βάζεις 8654#*855# (θεωρητικά όλοι έχουμε το D855, αν έχεις διαφορετικό μοντέλο αλλάζεις το "855" με τον κωδικό του δικού σου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agelosa4 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Στον dialer βάζεις 8654#*855# (θεωρητικά όλοι έχουμε το D855, αν έχεις διαφορετικό μοντέλο αλλάζεις το "855" με τον κωδικό του δικού σου)το d855 εχω και εγω. Το παταω στο dialer και δεν κανει κατι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karniados Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Παιδια να σας κανω μια ερωτηση? σκοπευω να αγορασω κινητο και θελω να με βοηθησετε! To G3 η το Note 3 ειναι καλύτερη επιλογη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Παιδια να σας κανω μια ερωτηση? σκοπευω να αγορασω κινητο και θελω να με βοηθησετε! To G3 η το Note 3 ειναι καλύτερη επιλογη?l Note 3 φυσικα.Πολυ καλυτερη οθονη χαμηλοτερη τιμη s-pen αρκετα πιο γρηγορο χωρις lag χαμηλοτερο sar. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα