Προς το περιεχόμενο

LG G3 Review

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω το g2 απο τοτε που πρωτοβγηκε και το χρησιμοποιω μονο για σερφαρισμα και για ταινιες οταν ειμαι στην δουλεια η καπου αλλου εξω απο το σπιτι μου.Θεωρω απαγορευτικες αυτες τις ιντσες για να να το χρησιμοποιησω σαν κλασικο κινητο καθως δεν χωραει ανετα σε τσεπες και ειναι ασχημη η εικονα της μαουνας στο αφτι.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εχω το g2 απο τοτε που πρωτοβγηκε και το χρησιμοποιω μονο για σερφαρισμα και για ταινιες οταν ειμαι στην δουλεια η καπου αλλου εξω απο το σπιτι μου.Θεωρω απαγορευτικες αυτες τις ιντσες για να να το χρησιμοποιησω σαν κλασικο κινητο καθως δεν χωραει ανετα σε τσεπες και ειναι ασχημη η εικονα της μαουνας στο αφτι.

^ Θελω κι εγω μια τετοια δουλεια

• Like 22

Διαβάζοντας κανείς τα εκάστοτε σχόλια σε τέτοιου είδους ειδήσεις αποκομιζει την εντύπωση πως η συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχοντων κατέχει κινητά των 1000 ευρώ με σούπερ αναλύσεις οθόνης, cpu με mhz στον Θεό, κάμερες των ποσων megapixels κτλ κτλ, οπότε το παρόν προϊόν δεν τον ικανοποιεί στο ελάχιστο ίσα ίσα κάνει βήμα προς τα πίσω στην υπάρχον τεχνολογία. Άβυσσος η ψυχή του υπερ-καταναλωτή..

• Like 5

Διαβάζοντας κανείς τα εκάστοτε σχόλια σε τέτοιου είδους ειδήσεις αποκομιζει την εντύπωση πως η συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχοντων κατέχει κινητά των 1000 ευρώ με σούπερ αναλύσεις οθόνης, cpu με mhz στον Θεό, κάμερες των ποσων megapixels κτλ κτλ, οπότε το παρόν προϊόν δεν τον ικανοποιεί στο ελάχιστο ίσα ίσα κάνει βήμα προς τα πίσω στην υπάρχον τεχνολογία. Άβυσσος η ψυχή του υπερ-καταναλωτή..

Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Όταν το προηγούμενο μοντέλο είναι καλύτερο σχεδόν παντού εκτός της ανάλυσης και μεγέθους της οθόνης (άντε και στην SD), τότε είναι απόλυτα λογικό να φάει κράξιμο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κράξιμο το βλέπω μόνο εδώ μέσα πάντως. Όλα τα reviews στο yt είναι θετικά. Βέβαια δε γινόταν να απέχει και πολύ από το G2 μιας και εκείνο έκανε το μεγάλο μπαμ με όλα του τα features, δε μπορούσε να χει κάτι το τελείως ουάου το συγκεκριμένο. Αυτό που μπορούσαν να βελτιώσουν ήταν η οθόνη και το έκαναν. Δε μπορώ να καταλάβω τι περιμένατε να δείτε...

Κάποιος που πάει τώρα σε ναυαρχίδα σίγουρα είναι καλή επιλογή, κάποιος που έχει ήδη το G2 νομίζω πως όχι. Βέβαια όταν υπάρχει απέναντι και το M8 τα πράγματα περιπλέκονται.

Επεξ/σία από panos2171
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες πέρασα την LG G3 rom στο G2 μου και πήγα μια βόλτα από τα public σήμερα. Τα συνέκρινα μεταξύ τους για κάνα τεταρτάκι περίπου.

Έχω να δηλώσω ότι:

1) QHD = FHD (πλήρως άχρηστη αναβάθμιση)
2) Shuttering - Lag στο G3 πάντα και παντού ενώ στο G2 ούτε για δείγμα
3) G2 > G3 στην ταχύτητα ανοίγματος μενού και εφαρμογών
4) Χαμηλότερη μαξ φωτεινότητα στο G3 έναντι του G2
5) Πολύ "θόρυβο" η κάμερα του G3 στα βίντεο
6) Το G3 σε 30" video recording υπερθερμαίνεται και ρίχνει ακόμα περισσότερο τη φωτεινότητα της οθόνης

Final Verdict
Ακόμα και αν τώρα κάποιος έχει να επιλέξει μεταξύ G2 και G3, η απόφαση είναι G2 δαγκωτό. Η Lg έφτιαξε μία ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ και ΦΤΗΝΟΤΕΡΗ του ανταγωνισμού συσκευή αλλά έχει πολλά ψεγάδια και κολλήματα.

Υ.Γ.
Όποιος θέλει την σωστή εμπειρία G3 (έτσι όπως θα έπρεπε να είναι) στο G2 του ας περάσει την Cloudy G3 rom.

Επεξ/σία από makridis
  • Like 7

Ο "σωστός" ανδροιντάς παίρνει ένα κινητό οποιασδήποτε εταιρίας, το κρατάει 6 μήνες, συνειδητοποιεί ότι λαγκάρει με το μαμά λογισμικό, κάνει ένα πολύ ωραίο root περνά πάνω AOSP, Paranoid Android, Cyanogenmod κτλ. και μετά κλαίνε οι κάτοχοι νέξους με το Vanilla. Γιατί μάντεψε: και την ίδια και καλύτερη ρομ έχουμε, και την ίδια και καλύτερη υποστήριξη έχουμε, μεγαλύτερες μπαταρίες (λόγω του ότι προοριζόντουσαν για πολύ bloatware) και σίγουρα καλύτερο hardware. Οπότε εκεί, ισχύει απόλυτα το ότι πληρώνεις παίρνεις. Το αστείο είναι ότι βλέπω τόσους και τόσους κατόχους αντροιντ (π.χ. S3) που σίγουρα έχει λήξει η εγγύηση, και δεν το ψάχνουν λίγο στο google να δουν τι παίζει και πόσο εύκολο είναι να βάλεις π.χ. Cyanogenmod. Εχει installer μέσω Windows ρε παιδιά. Συνδέεις το κινητό σε USB και πατάς install. Μιλάμε ότι κρατάς το κινητό σου 2 χρόνια παραπάνω χωρίς πλάκα.

• Like 4

Ο "σωστός" ανδροιντάς παίρνει ένα κινητό οποιασδήποτε εταιρίας, το κρατάει 6 μήνες, συνειδητοποιεί ότι λαγκάρει με το μαμά λογισμικό, κάνει ένα πολύ ωραίο root περνά πάνω AOSP, Paranoid Android, Cyanogenmod κτλ. και μετά κλαίνε οι κάτοχοι νέξους με το Vanilla. Γιατί μάντεψε: και την ίδια και καλύτερη ρομ έχουμε, και την ίδια και καλύτερη υποστήριξη έχουμε, μεγαλύτερες μπαταρίες (λόγω του ότι προοριζόντουσαν για πολύ bloatware) και σίγουρα καλύτερο hardware. Οπότε εκεί, ισχύει απόλυτα το ότι πληρώνεις παίρνεις. Το αστείο είναι ότι βλέπω τόσους και τόσους κατόχους αντροιντ (π.χ. S3) που σίγουρα έχει λήξει η εγγύηση, και δεν το ψάχνουν λίγο στο google να δουν τι παίζει και πόσο εύκολο είναι να βάλεις π.χ. Cyanogenmod. Εχει installer μέσω Windows ρε παιδιά. Συνδέεις το κινητό σε USB και πατάς install. Μιλάμε ότι κρατάς το κινητό σου 2 χρόνια παραπάνω χωρίς πλάκα.

εισαι πολυ σωστος,να σημειωσω οτι ξεχασες να aναφερεις την Slim rom

• Like 2

εισαι πολυ σωστος,να σημειωσω οτι ξεχασες να aναφερεις την Slim rom

Σωστός...απλά είναι τόσες οι επιλογές που χάνεσαι! Όλο και κάποιο θα ξεχάσεις! :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...