TonyMetalizer Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 καλησπερα πεδες υπαρχει περιπτωση να οc τον fx8320 στα 4ghz ευκολα χωρις να πηραξω ρευματα και γενικα χωρις πολυπλοκες ρυθμισης? cooler:coolermaster hyper 212 evo mobo: M5A97 R2.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Με αυτή τη μητρική και αυτλη την ψύξη, πιθανότατα. Μπες στο BIOS, Advanced view, βρες το CPU ratio@AI Tweaker και πήγαινέ το x20, κλείσε το Turbo, βάλε το CPU LLC@Ultra, CPU Spread Spectrum=off. @Advanced Tab: Άσε το Cool n Quiet ανοικτό, C1E=off, C6=off, SVM=on, HPC/APM...άστα όποως είναι και βλέπεις. Με αυτά για μπούσουλα, θα είσαι καλαά πιστεύω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TonyMetalizer Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 μετα να τρεξω prime 95 για τεσταριζμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Είναι μια καλή αρχή, νομίζω. Θα σου πρότεινα να παρακολουθείς ταυτόγχρονα και τις θερμοκρασίες με κάποιο κατάλληλο πρόγραμμα (πχ HWMonitor). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TonyMetalizer Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 εγινε θα το δοκιμασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Οτι σου ειπε ο πετρος.μην σου πω οτι οταν μαθεις και το bios της μητρικης σου θα μπορεις να ριξεις και το ρευμα της γιαυτα τα ρολογια.λογικα μιλωντας.με offset θα παιζεις στο ρευμα παντως. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TonyMetalizer Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 αυτο με το offset δεν το πιασα μπορεις να εξηγησης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurillakoc Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 εγω τον εχω παει στα 4.1 με την μαμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TonyMetalizer Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 λοιπον πεδες το cpu llc και το cpu/nb llc ι μονες ρυθμισης που εχουν ειναι auto/enabled/disabled Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δίκιο έχεις... Βάλε και τα 2 enabled (ή μόνο το CPU και το CPU/NB@auto) και βλέπεις τί ψάρια θα πιάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Με αυτή τη μητρική και αυτλη την ψύξη, πιθανότατα. Μπες στο BIOS, Advanced view, βρες το CPU ratio@AI Tweaker και πήγαινέ το x20, κλείσε το Turbo, βάλε το CPU LLC@Ultra, CPU Spread Spectrum=off. @Advanced Tab: Άσε το Cool n Quiet ανοικτό, C1E=off, C6=off, SVM=on, HPC/APM...άστα όποως είναι και βλέπεις. Με αυτά για μπούσουλα, θα είσαι καλαά πιστεύω. εγώ το είχα σβήσει το cool and quiet.. κάπου είχα διαβάσει σε έναν οδηγό ότι πρέπει να το σβήσω και αυτό. τι παίζει με αυτό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Απλά, όταν δεν πολυχρησιμοποιείται ο επεξεργαστής, ρίχνει αυτόματα τη συχνότητα και την τάση. Καίει λιγότερο, είναι πιο δροσερός (Cool), θέλει λιγότερο ζόρι για να ψυχθεί (Quiet). Χρήσιμο για καθημερινή χρήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TonyMetalizer Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 τρεχω πριμε 95 και ποσταρω αποτελεσματα το cpu/nb ειναι auto min vcore 0.936 max 1392 πεδες το ετρεξα για δευτερολεπτα και εφτασε socket 68 core 55 thermal margin καπου στα 13.6 το σταματισα γτ φοβηθηκα καμια ιδεα? μηπως φτει που εχω το profile τις μιτρικης στο default ?γιατι εχω καπου στις 1400στροφες σταθερα στην hyper ετρεξα την v284 εκδοση του prime 95 σε blend test Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Καλά είναι τα temps σου , άστο λίγο παραπάνω να δεις πόσο πιο πολύ θα φτάσουν. Το core κοιτάς γενικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TonyMetalizer Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 ποση ωρα να το αφισω? σιγουρα δεν θα γινει ζημια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα