Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα σε ολη την παρεα. Θελω να κανω root σε lg g pro2 (d838) 16 gb και δεν μπορω με τιποτα! Παρολο που εχω δει αρκετα βιντεακια και αρθρα με για το συγκεκριμενο θεμα και κινητο, στην πραξη δεν εχω καταφερει κατι ακομη. Μηπως μπορει καποιος να τα καταφερει καλυτερα απο μενα...;;; Οποιος θελει και μπορει, ας επικοινωνησει. Σας ευχαριστω εκ των προτερων...

Δημοσ.

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΜΕ ΤΟ TOWELROOT ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ 'ΧΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΡΟΥΤΑΡΙΣΜΑ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ 'ΧΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ, ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ROM TOY LG G3 ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΤΟ 'ΘΕΛΑ?!?!? ΠΡΙΝ ΤΕΛΙΩΣΩ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΜΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕ. ΕΣΒΗΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Ή ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ? ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, SOS...

Δημοσ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟ AUTOREC KIK-KAT RECOVERY INSTALLER.

Υ.Γ. ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ G2 ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ SOFTWARE ME TO ΔIKO MOY G PRO2... MAΛΛΟΝ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΕΛΕΓΑΝ Ε...!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...