aggelos87 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα, Ψάχνω να αγοράσω ένα tablet από το amazon.com αλλά δεν εχω ιδέα από αυτά τα πράγματα.. Η τιμή να είναι από $200 έως $300 (λίγο πάνω, λίγο κάτω δεν τρέχει κάτι.. ) Δεν το θέλω για βαριά χρήση, Για surfarisma, κανα χαζοπαίχνιδο και κυρίως να μπορώ να δω άνετα μία 2ωρη ταινία χωρίς την χρήση φορτιστή.. Οπότε μια το δυνατόν καλύτερη οθόνη και καλή αυτονομία είναι απαραίτητα! Ακούω προτάσεις απ' όποιον μπορεί/θέλει να βοηθήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Κατά 99% θα περάσει τελωνείο με αυτό το ποσό,κοίταξε στο amazon.co.uk! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggelos87 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Θα μου το φέρει φίλος που βρίσκεται στην Αμερική οπότε λογικά δεν υπάρχει θέμα Θα του πω να απαλλαγεί από κουτιά και τέτοια και έτσι θα φαίνεται οτι είναι δικό του το θέλω από Αμερική γιατί έχω τόσο καιρό κάμποσες gift cards από το amazon.com που κάθονται και είναι κρίμα να πάν χαμένες.. στο co.uk δυστυχώς δεν μπορώ να τις χρησιμοποιήσω Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2014 από aggelos87 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Θα μου το φέρει φίλος που βρίσκεται στην Αμερική οπότε λογικά δεν υπάρχει θέμα Θα του πω να απαλλαγεί από κουτιά και τέτοια και έτσι θα φαίνεται οτι είναι δικό του το θέλω από Αμερική γιατί έχω τόσο καιρό κάμποσες gift cards από το amazon.com που κάθονται και είναι κρίμα να πάν χαμένες.. στο co.uk δυστυχώς δεν μπορώ να τις χρησιμοποιήσω Αυτό δεν το αναφέρεις,ότι θα το πάρει φίλος και θα το παραλάβεις εσυ εδώ ελλάδα...κρύβεις λόγια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StigmaX Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Εχεις πολλές επιλογές από Αμαζόν. Δες τη νέα σειρά Galaxy tab 4, αλλά αν ανέβεις 30$ μπορείς να πας και στη σειρά Pro στις 8 ίντσες. Αν το πάρει από φυσικό κατάστημα Best buy είχε offer το galaxy tab pro 8.4 με 289$. Απλά να ξέρεις ότι όλες οι τιμές είναι χωρίς φόρο ο οποίος ανάλογος πολιτείας είναι διαφορετικός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggelos87 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Σ' ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! το galaxy tab 4 pro 8.4 μια χαρά μου φαίνεται, Αυτό με τους διαφορετικούς φόρους ανά πολιτεία δεν το γνώριζα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα