Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η τιμή είναι πολύ καλή αλλά και το τελωνείο πολύ πιθανό...νομίζω ότι το πακέτο που θα έχει 399€ με δύο παιχνίδια είναι καλύτερη επιλογή ειδικά αν τον ενδιαφέρουν τα δυο συγκεκριμένα παιχνίδια! (fifa και forza)

Δημοσ.

500% τελωνείο. θα δουν και τα κρατικά κοράκια εκεί μεγάλο κουτί  που θα γράφει 360$

το πιάσαμε το μερόκαματο θα λένε.

• Like 1
Δημοσ.

500% τελωνείο. θα δουν και τα κρατικά κοράκια εκεί μεγάλο κουτί  που θα γράφει 360$

το πιάσαμε το μερόκαματο θα λένε.

Ισχυει. αλλα καπου 50-70 θα ειναι. οχι παραπανω.

Δημοσ.

Αν σε πιάσει το τελωνείο δε νομίζω οτι αξίζει..Το πακέτο με fifa forza είναι καλύτερο.

Είναι και το θέμα της εγγύησης..Τι παίζει εκεί;

Επίσης οι αμερικάνοι δεν έχουν 120V;

• Like 1
Δημοσ.

Το amazon.com τα υπολογιζει σε 80€ περίπου για το Xbox One το οποιο όμως πουλαει 30€ παραπανω. Οπότε τα έξοδα εκτελωνισμού (που θα φας 100% κατα την γνωμη μου) είναι περίπου εκει. Αρα τελική 340-350. Το θέμα είναι τι γίνεται με την εγγύηση σ αυτες τις προσφορες απο USA. Ισχύει Ελλάδα ή θα πρέπει να το στείλεις εκεί? Γιατι χωρίς εγγύηση η τιμή είναι απλα λογική ....

Δημοσ.

Κοίτα να φέρεις xbox απο US με 350 euro σκέτο να σου σπάσουν τα νεύρα στο τελωνείο και να μην ξέρεις τι παίζει με εγγύηση νομίζω είναι καλύτερα (για μένα τουλάχιστον) 399  + 2 games + guarantee!

Γούστα είναι αυτά όμως :)

• Like 2
Δημοσ.

2014 έχουμε. Οι συσκευές δεν έχουν περιορισμούς σε volt πια αρκεί να υπάρχει μετασχηματιστής για την διαφορετική πρίζα.

• Like 1
Δημοσ.

2014 έχουμε. Οι συσκευές δεν έχουν περιορισμούς σε volt πια αρκεί να υπάρχει μετασχηματιστής για την διαφορετική πρίζα.

Και όμως το xbox έχει μετασχηματιστή 110-120V για το Αμέρικα.
  • Like 2
Δημοσ.

Και όμως το xbox έχει μετασχηματιστή 110-120V για το Αμέρικα.

χμμ από ό,τι είδα έχεις δίκιο. δεν περίμενα κάτι τέτοιο. όποια συσκευή και να έχω αγοράσει από US δούλευε με τον ίδιο μετασχηματιστή με αντάπτορα(αντάπτορα εννοούσα πιο πάνω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...