nicoc89 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Προσπαθώ να oc τον e5300 στα 3ghz να δω αν κρατάει την 4770 ή την 5770 πίσω και πόσα fpsστο wildstar με oc στα 2,88ghz κέρδισα 5 fps . To θέμα ειναι οτι δεν ξέρω απο oc αλλα ούτε ενδιαφέρομαι να μάθω και πολλά αυτή τη στιγμή , να κάνω μια δοκιμή θέλω , οπότε προσπάθησα να το κάνω απο to bios της Asus p5kpl-cm πηγαίνοντας στο jumper free config-> Ai overclock-> Overclock profile - > overclock options -> το έβαλα στα 10% και ανοίγει , τρέχει στα 2,88ghz , βάζοντας το στο 15% δεν ανοίγει και με reboot λέει "overlocking failed or overvoltage failedγιατί δεν πάει παραπάνω ? πρέπει να αλλάξω κ άλλες ρυθμίσεις ? τα άλλα τα έχω όλα στο auto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Θελει να δωσεις πιο πολυ ρευμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 /facepalm νόμιζα οτι ειναι autothanks .αυτό απο που το αλλάζω? vcore voltage? πόσο να το πάω? κανα 3ghz θέλω να το πάω , δεν με ενδιαφέρει για περισότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmt2 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 απο 2.88 που εισαι τωρα δεν θα δεις δραματικες διαφορες αμα πας στα 3.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 πέταξε message κ το γύρισα 2,6 πάλι:Sτουλάχιστον με την κάρτα που άλλαξα κέρδισα 10fps και ειμαι στα 30 σταθερά τώρα τρέχοντας τον cpu στα 2,6αλλα ρε γμτ πιστευω κρατάει πίσω την 5770 , ειναι αρχαίος μπροστά της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα