Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Εχτές έβγαλα την ψύχτρα του cpu για καθάρισμα και, όταν την ξανα τοποθέτησα στο pc αυτό δεν bootαρε, συγκεκριμένα δεν έκανε κανένα ήχο στην έναρξη, ούτε το χαρακτηριστικό μπλιμπ της μητρικής (ανεμιστηράκια, drives κτλ ρεύμα κανονικά ). Ξεκίνησα να βγάζω εξαρτήματα, ακόμα και χωρίς τις ram δεν έκανε τον παρατεταμένο ήχο. Δοκίμασα τον επεξεργαστή σε άλλον υπολογιστή, και δουλεύει κανονικά. Από αυτά και όσα διαβάζω σε σελίδες βγένει πως η μητρική τα έφτυσε, σωστα? Υπάρχει κάποιο άλλο τεστ να προσπαθήσω? Τέλος, αν μπορεί να δώσει κάποιος καμιά πρόταση για αντικατάσταση, το μοντέλο που είχα ήταν της MSI, η 770-c45. Ο επεξεργαστής μου είναι AMD Athlon II, η gpu Radeon 5770 και έχω 2 dimm των 4gb DDR3 Ram. Γενικός στόχος είναι το μικρότερο κόστος.

Δημοσ.

Θα σου έλεγα να λειτουργήσει την μητρική εξω απο το κουτί μηπως γίνεται καποιο βραχηκύκλωμα η κατι αλλο γιατι απο την μια στιγμή στην αλλη να ψόφησε ειναι λιγο δύσκολο , η μητρική φαίνεται να παίρνει ρεύμα ;

Δημοσ.

Ποιος ακριβώς ειναι ο επεξεργαστής ;

Πολυ περίεργο να ψόφησε ετσι ξαφνικά μετα απο μια αλλαγή ψύκτρας εκτος και αν εχει καποιο πρόβλημα απο πριν

Δημοσ.

Athlon II x4 στα 2.8 είναι, δεν τους υποστιρίζει όλους αυτή η mobo? Κιόμως δεν μου είχε παρουσιάστει ποτέ κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...