steve62742 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Καλημέρα Εχτές έβγαλα την ψύχτρα του cpu για καθάρισμα και, όταν την ξανα τοποθέτησα στο pc αυτό δεν bootαρε, συγκεκριμένα δεν έκανε κανένα ήχο στην έναρξη, ούτε το χαρακτηριστικό μπλιμπ της μητρικής (ανεμιστηράκια, drives κτλ ρεύμα κανονικά ). Ξεκίνησα να βγάζω εξαρτήματα, ακόμα και χωρίς τις ram δεν έκανε τον παρατεταμένο ήχο. Δοκίμασα τον επεξεργαστή σε άλλον υπολογιστή, και δουλεύει κανονικά. Από αυτά και όσα διαβάζω σε σελίδες βγένει πως η μητρική τα έφτυσε, σωστα? Υπάρχει κάποιο άλλο τεστ να προσπαθήσω? Τέλος, αν μπορεί να δώσει κάποιος καμιά πρόταση για αντικατάσταση, το μοντέλο που είχα ήταν της MSI, η 770-c45. Ο επεξεργαστής μου είναι AMD Athlon II, η gpu Radeon 5770 και έχω 2 dimm των 4gb DDR3 Ram. Γενικός στόχος είναι το μικρότερο κόστος.
SPANK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Θα σου έλεγα να λειτουργήσει την μητρική εξω απο το κουτί μηπως γίνεται καποιο βραχηκύκλωμα η κατι αλλο γιατι απο την μια στιγμή στην αλλη να ψόφησε ειναι λιγο δύσκολο , η μητρική φαίνεται να παίρνει ρεύμα ;
steve62742 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Ναι περνει ρευμα,αφου τα λεντακια που εχει απανω αναβουν κανονικα,χωρις να δειχνουν καπιο σφαλμα κιλας
steve62742 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Τελικά τίποτα, την έβγαλα από το κουτί και πάλι δεν κάνει κανέναν ήχο. Άρα, να φανταστώ πάω για αλλαγή πια έτσι? Για αυτήν εδώ έχουμε καμία γνώμη? http://www.e-shop.gr/msi-760gma-p34-fx-retail-p-PER.523802
SPANK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Ποιος ακριβώς ειναι ο επεξεργαστής ; Πολυ περίεργο να ψόφησε ετσι ξαφνικά μετα απο μια αλλαγή ψύκτρας εκτος και αν εχει καποιο πρόβλημα απο πριν
steve62742 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Athlon II x4 στα 2.8 είναι, δεν τους υποστιρίζει όλους αυτή η mobo? Κιόμως δεν μου είχε παρουσιάστει ποτέ κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα