Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Windows 7 home premium εχω.Σε αλλα λαπτοπ λειτουργει ο δισκος σε εμενα δεν λειτουργει.

Συνδευω το δισκο,δεν μου τον αναγνωριζει και παω συσκευες και εκτυπτωτες.Εκει μου βγαζει το δισκο με ενα σημα απογορευτικο και το user -vaio και αυτο με σημα απογορευτικο(το τριγωνο,σαν πινακιδα).Παω ιδιοτητες στο δισκο και μου βγαζει

Δεν έχουν εγκατασταθεί τα προγράμματα οδήγησης για αυτήν τη συσκευή. (Κωδικός 28)

Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση.

Για να βρείτε ένα πρόγραμμα οδήγησης για αυτήν τη συσκευή, κάντε κλικ στο κουμπί "Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης".

Παω εκει αλλα λεει δεν εγκασταθηκε σωστα.

Τώρα μάλιστα. Αυτή ήταν μια καλή περιγραφή του προβλήματος που έπρεπε να κάνεις από την αρχή.

Εδώ δεν υπάρχει επιλογή για εκτέλεση ως διαχειριστής. Δεν μας είπες όμως ποιο πρόγραμμα σου έδωσε ο φίλος σου για να διορθώσει το πρόβλημα, άσε που δεν νομίζω να υπάρχει πρόγραμμα που να διορθώνει κάτι τέτοιο.

Που συνδέεις τον δίσκο; Μήπως σε καμία προέκταση ή usb hub; Τον δοκίμασες σε άλλες usb; Προτίμησε τις usb που είναι πίσω από τον υπολογιστή (αν είναι σταθερός).

Malwarebytes τι ειναι?

Google is your friend.

Δημοσ.

Τελικα το προβλημα ηταν μια επιλογη.Επρεπε να πατησω να επιτρεται εγκαταστασεις εκτος βαιο,το ειχα στο οχι.Ηταν καπου στις ρυθμησεις.Ευχαριστω ολους για τον χρονο σας.

Δημοσ.

Τελικα το προβλημα ηταν μια επιλογη.Επρεπε να πατησω να επιτρεται εγκαταστασεις εκτος βαιο,το ειχα στο οχι.Ηταν καπου στις ρυθμησεις.Ευχαριστω ολους για τον χρονο σας.

:blink:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...