Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεξί κλικ στο exe -> Ιδιότητες -> Συμβατότητα -> Τικάρεις το "Εκτέλεση του προγράμματος αυτού με δικαιώματα διαχειριστή".

Δημοσ.

Πρέπει να έχεις εγκαταστημένο  το οποιοδήποτε πρόγραμμα  και μετά να κάνεις δεξι κλικ όπως σε λέμε τα παιδιά ποιο πάνω.

δεν ισχύει αυτό  πχ. σε εικονες,text.φακελους κλπ. και οχι σε αρχείο οπως μας γραφεις.....

Δημοσ.

Για να μην παίζουμε την κολοκυθιά δώσε περισσότερες πληροφορίες.

1) Τι λειτουργικό έχεις; Σε xp, αν είσαι ήδη διαχειριστής δεν σου εμφανίζει τέτοια επιλογή.

2) Ο λογαριασμός σου είναι διαχειριστής ή απλός χρήστης;

3) ο υπολογιστής είναι δικός σου ή είναι της δουλειάς ή κάποιου άλλου; Αν είναι της δουλειάς, τότε είσαι (μάλλον) απλός χρήστης και ο administrator είναι κλειδωμένος με password.

4) τι αρχεία είναι αυτά που θέλεις να τρέξεις και που τα βρήκες; Κάνε δεξί κλικ->ιδιότητες σε ένα αρχείο και θα σου πει στο πάνω μέρος τη τύπος αρχείου είναι. Πες μας τι σου λέει για να σε βοηθήσουμε.

Βασικά μόνο τα εκτελέσιμα αρχεία μπορείς να τα τρέξεις σαν admin. Σε όλα τα άλλα (εικόνες, τραγούδια, βίντεο, συμπιεσμένα) δεν σου δίνει τέτοια επιλογή. Αυτό εννοούσε ο selianx πριν όταν σου είπε για exe.

Αν είναι συμπιεσμένα θα χρειαστείς πρόγραμμα αποσυμπίεσης. Ένα καλό και γενικής χρήσης είναι το 7zip που είναι και δωρεάν ενώ η προσωπική μου επιλογή είναι το winrar.

Μια άλλη περίπτωση είναι να είναι αρχεία iso. Για τέτοια αρχεία θα χρειαστείς κάποιο Iso manager π.χ. το ultraiso.

Για να δεις αν είσαι διαχειριστής πάτα στο πληκτρολόγιο WINDOWS+R δώσε control userpasswords2 και πάτα enter. Θα σου εμφανίσει όλους τους λογαριασμούς που υπάρχουν στα windows και από δίπλα θα λέει σε ποια/ποιες ομάδες ανήκουν. Θα πρέπει ο χρήστης σου να είναι και στο group administrators.

Δημοσ.

Μου βγαζει αυτο μολις παω να το τρεξω¨:error you do not have access to make reguired system configurations.please rerun this installation from administrators acount.Δικος μου ο υπολογιστης,απλος user ειμαι,ειναι ενα προγραμμα που μου εδωσε ενας φιλος γιατι δεν μου διαβαζε ενα εξωτερικο δισκο το laptop wd και εψανα να βρω λυση και μου προτεινε αυτο.

Δημοσ.

Ε, πες μας και το λειτουργικό σου να έχουμε πλήρη εικόνα! Στα xp δεν υπάρει το run as administrator αλλά το 'Εκτέλεση ως' (Run as) και μετά επιλέγεις χρήστη. O devilfish παραπάνω σου είπε κάτι, το δοκίμασες; Επέλεξε το αρχείο πρώτα, μετά κράτα πατημένο το SHIFT και κάνε δεξί κλικ στο αρχείο.

Αυτό το μήνυμα στο βγάζει όταν συνδέεις τον δίσκο ή όταν προσπαθείς να εγκαταστήσιες αυτό το πρόγραμμα (ποιο είναι; );

Ο δίσκος αυτός δουλεύει σε άλλο υπολογιστή; Τι πρόβλημα σου βγάζει εσένα;

Αν είναι δικός σου ο υπολογιστής συνδέσου με λογαριασμό διαχειριστή αν ο κανονικός σου λογαρισασμός δεν έχει πλήρη δικαιώματα.

EDIT:

Παρανώησα ελαφρώς αυτό που είπε ο serialnx.

Αυτό που σου είπε ήταν να κάνεις δεξί κλικ->ιδιότητες στο αρχείο και μετά να πας στην καρτέλα Συμβατότητα

Εκεί πρέπει να έχει επιλογή για να τσεκάρεις ώστε να τρέξει το πρόγραμμα με πλήρη δικαιώματα

12832d1243933304-run-administrator-compa

Δες και εδώ (http://www.sevenforums.com/tutorials/11841-run-administrator.html)

Δημοσ.

Windows 7 home premium εχω.Σε αλλα λαπτοπ λειτουργει ο δισκος σε εμενα δεν λειτουργει.

Συνδευω το δισκο,δεν μου τον αναγνωριζει και παω συσκευες και εκτυπτωτες.Εκει μου βγαζει το δισκο με ενα σημα απογορευτικο και το user -vaio και αυτο με σημα απογορευτικο(το τριγωνο,σαν πινακιδα).Παω ιδιοτητες στο δισκο και μου βγαζει

Δεν έχουν εγκατασταθεί τα προγράμματα οδήγησης για αυτήν τη συσκευή. (Κωδικός 28)
Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση.
Για να βρείτε ένα πρόγραμμα οδήγησης για αυτήν τη συσκευή, κάντε κλικ στο κουμπί "Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης".

Παω εκει αλλα λεει δεν εγκασταθηκε σωστα.

Δημοσ.

Εχεις αλλαγμενα permissions για καποιο λογο. Μπορει και απο ιο. Κανε malwarebytes πρωτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...