dimitridegrecia Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Για να πούμε και του στραβού το δίκιο, ο πατέρας μου κι ο παππούς μου μεγάλωσαν σε μια πόλη που εγώ δεν κινδύνευα τόσο πολύ να με κλέψουν, να με βιάσουν, να με απαγάγουν, να με βγάλουν στην πορνεία και να πουλήσουν τα όργανά μου. Το πολύ πολύ να σε έπιανε ο παπάς ή ο δάσκαλος και να σου τις έριχνε. Ας κάνουμε τις πόλεις λίγο πιο ασφαλείς και βλέπουμε για τα γκάτζετ της LG. Αλλά κάποιοι μου το παίζουνε ιδεολόγοι εκ του ασφαλούς χωρίς να έχουν παιδιά και άμα τους πείς πήγαινε το παιδάκι σου στον Αγ. Παντελεήμονα και άστο εκεί να παίξει και τράβα στα Εβερεστ να πάρεις καφέ, σε λένε και τρελό. Εγώ ήδη έχω πάρει gps tracker στο παιδί μου (19 μηνών) μικροσκοπικό σαν λουράκι πιπίλας.
tsifotis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Θάνατο στο πριξ@@--ισμο που γίνεται για την "ασφάλεια" και την "υγεία" των παιδιών ενώ στην ουσία δεν έχουμε με τίποτα καλύτερο να ασχοληθούμε αφού εξαλείψαμε χολέρα και εμπόλα... Μας τα είχαν κάνει τσουρέκια με το bullying μετά για την επιρροή video games και τώρα θα τους φοράμε και κολάρα. Πόσο ανίκανος θα γίνει ο μέσος ενήλικας πλέων? Όπως έκανε ο πατέρας σου, όπως έκανε ο παππούς έτσι και εσύ λειτούργησε σαν γ***μενος γονίος και κάνε παιδία, όχι οργανικά gadgets. Οντως. Ολα τα παιδια και οι γονεις ολων των προηγουμενων γενιων βγηκαν ανεξαιρετως κομπλέ. Μεχρι που ηρθαν οι κουτοφραγκοι, τα σμαρτο-τετοια, οι αχρηστες ΜΚΟ με τα χαμογελα κ τα χαζογελα του παιδου, τα σιλβερτοαλερτ και χαθηκε μπαλα. Ξαφνικα αρχισαν παρατημενοι γεροι να εξαφανιζονται. Πηραν θαρρος οι απαγωγεις και βουταν παιδια. Άλλα δε παιδια εξαιτιας του συγχρονου τροπου ζωης τρωνε ξυλο απο τους γονεις τους. Καποιοι γιοι και κορες στην σημερον ημερα ειναι θυματα βιασμου μεσα απο συγγενεις. Εννοειται λογω της κωλοτεχνολογιας των αμερικανων και του μαρκετιν που θελουν να κονομανε. Τετοια πραγματα δεν υπηρχε περιπτωση να συμβαινουν τις παλιες καλες μερες. Δεν υπηρχαν αχρηστοι γονεις που κλειναν τα "ελλατωματικα" παιδια τους στο υπογειο. Ποια μανα θα μπορουσε να παρατησει το παιδι της για να ξεφαντωσει; Τοτε καθε μανα ηταν υποδειγματικη. Περα απο την πλακα καποιοι διαβαστε και λιγη ελληνικη λογοτεχνια απο την παλια καλη εποχη που "η γειτονια μυριζε γιασεμι" και αναθεωρηστε ελευθερα. Παπαδιαμαντη, Ταχτση, Τσιφορο, Βιζυηνο, Βασιλικο, ή ακομα και Κορτώ. Ψαξτε λιγο να μαθετε την αποπνικτικη σαπιλα της κοινωνιας που απλα εκανε γαργαρα και εκρυβε κατω απο το χαλι για τον φοβο του κουτσομπολιου και μην αγιοποιειτε το παρελθον, Αυτα και σορρυ για το οφτοπικ
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 απο μικρα πρεπει να τους δειξουμε οτι βασικα ειμαστε σκλαβακια!!
THUKIS Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Πιστεψε με αυτο που λες ειναι τελειως ακυρο.Υπαρχουν ατελειωτοι πλεον παραγοντες υψηλης επικινδυτοτητας καρκινου γυρω μας που το tablet με 3G το κανουν να φαινεται βρεφικη κουδουνιστρα μπροστα τους. Εδω ρε φιλε ριχνουν διπλα 1600 τονους χημικα και θα συνεχισουν για 60 μερες ακαταπαυστα και ολα τα media κανουν γαργαρα... Καλά αυτό με τα χημικά το διαβάζω και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι . ΄Πιο ξεφτυλισμένη χώρα δεν υπάρχει . Οι ανθέλληνες που μας κυβερνάνε θέλουν κρέμασμα
MavroManitari Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Οντως. Ολα τα παιδια και οι γονεις ολων των προηγουμενων γενιων βγηκαν ανεξαιρετως κομπλέ. Μεχρι που ηρθαν οι κουτοφραγκοι, τα σμαρτο-τετοια, οι αχρηστες ΜΚΟ με τα χαμογελα κ τα χαζογελα του παιδου, τα σιλβερτοαλερτ και χαθηκε μπαλα. Ξαφνικα αρχισαν παρατημενοι γεροι να εξαφανιζονται. Πηραν θαρρος οι απαγωγεις και βουταν παιδια. Άλλα δε παιδια εξαιτιας του συγχρονου τροπου ζωης τρωνε ξυλο απο τους γονεις τους. Καποιοι γιοι και κορες στην σημερον ημερα ειναι θυματα βιασμου μεσα απο συγγενεις. Εννοειται λογω της κωλοτεχνολογιας των αμερικανων και του μαρκετιν που θελουν να κονομανε. Τετοια πραγματα δεν υπηρχε περιπτωση να συμβαινουν τις παλιες καλες μερες. Δεν υπηρχαν αχρηστοι γονεις που κλειναν τα "ελλατωματικα" παιδια τους στο υπογειο. Ποια μανα θα μπορουσε να παρατησει το παιδι της για να ξεφαντωσει; Τοτε καθε μανα ηταν υποδειγματικη. Περα απο την πλακα καποιοι διαβαστε και λιγη ελληνικη λογοτεχνια απο την παλια καλη εποχη που "η γειτονια μυριζε γιασεμι" και αναθεωρηστε ελευθερα. Παπαδιαμαντη, Ταχτση, Τσιφορο, Βιζυηνο, Βασιλικο, ή ακομα και Κορτώ. Ψαξτε λιγο να μαθετε την αποπνικτικη σαπιλα της κοινωνιας που απλα εκανε γαργαρα και εκρυβε κατω απο το χαλι για τον φοβο του κουτσομπολιου και μην αγιοποιειτε το παρελθον, Αυτα και σορρυ για το οφτοπικ Ειλικρινά εκτός εάν δουλεύεις για τον Ελευθερουδάκη και είπες να ρίξεις καμιά διαφήμηση δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάει το σχόλιο σου. Ποιός είπε σε όλο το νήμα πως παλιότερα δεν υπήρχαν τέτοια φαίνομενα?? Υπήρχαν και σε χειρότερο βαθμό.. Εγώ σχολιάζω την ανικανότητα του γονιού που δεν μπορεί να γίνει μοντέλο εμπιστοσύνης και θα καταφύγει σε gadgetάκια. Εάν είναι αναγκάιο να χρησιμοποιηείς μια τέτοια συσκευή τότε χέστο μάστορα πάρε μια γάτα και άσε το παιδί και το σκυλί για κάποιον που θέλει να επενδύσει χρόνο.
Galaxia Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Έτσι όπως είναι η εποχή μας, κάτι τέτοια είναι απαραίτητα. Να φτιάξει η LG κάτι και για τους γηραιότερους για να σταματήσουν τα silver alerts...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα