Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!

Θα ηθελα να φτιαξω ενα tower για την κοπελα μου μιας και το λαπτοπ που εχει την ταλαιπωρει αρκετα.

Εχω κανει μερικες συνθεσεις στο μυαλο μου αλλα θα ηθελα και την γνωμη σας.

Ποσό που διαθέτουμε : Οσο το δυνατον λιγοτερα να βγουν

Χρήση υπολογιστή : Γραφείου με χρηση office και ιντερνετ,αμα ειναι και κανενα ελαφρυ παιχνιδακι

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Κανενα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.  Οθονη θα βρουμε καποια μεταχειρισμενη δεν ειναι προβλημα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Ολο και καποιο θα βρεθει

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Πάτρα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Και διαφορετικα να ειναι δεν με ενοχλει αλλα καλυτερα απο καποιο πλαισιο-eshop-eworld που ειναι και κοντα για να γλυτωσουμε μεταφορικα.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα το στησω εγω

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Υπαρχει απο τον "θειο"

Δημοσ.

Την απασχολεί η μελλοντική δυνατότητα αναβάθμισης,ή να πάτε σε ένα cpu on board να την βγάλετε στη φθήνια;

Όταν λες την ταλαιπωρεί το λάπτοπ,τι της κάνει;Λέω,μήπως με ένα linuxάκι σωθεί.

Δημοσ.

μερικα πραγματα μπορεις να τα βρεις μεταχειρισμενα με εγγυηση

κουτι τροφοδοτικο ραμ ssd κυκλοφορουν αβερτα.

Δημοσ.

Την απασχολεί η μελλοντική δυνατότητα αναβάθμισης,ή να πάτε σε ένα cpu on board να την βγάλετε στη φθήνια;

Όταν λες την ταλαιπωρεί το λάπτοπ,τι της κάνει;Λέω,μήπως με ένα linuxάκι σωθεί.

Μπα οχι δεν ειναι τυπος που ασχολειται με pc.Τον θελει μονο για τα βασικα της πραγματα.Να μπαινει ιντερνετ να παιζει κανενα βιντεακι στο youtube κτλ.To laptop ειναι μονοπυρηνο και με μικρη μνημη και συνεχεια της κολλαει κτλ.Της ειχα περασει windows 7 basic αλλα τιποτα.Linux δεν γνωριζω ουτε εγω ουτε και αυτη να χρησιμοποιει

μερικα πραγματα μπορεις να τα βρεις μεταχειρισμενα με εγγυηση

κουτι τροφοδοτικο ραμ ssd κυκλοφορουν αβερτα.

Απο την στιγμη που υπαρχουν καινουργια πραγματακια στα 30-40ευρο δεν ξερω κατα ποσο θα βρω μεταχειρησμενα σε φθηνοτερη τιμη.Παρολα αυτα θα το ψαξω

Δημοσ.

Μπα οχι δεν ειναι τυπος που ασχολειται με pc.Τον θελει μονο για τα βασικα της πραγματα.Να μπαινει ιντερνετ να παιζει κανενα βιντεακι στο youtube κτλ.To laptop ειναι μονοπυρηνο και με μικρη μνημη και συνεχεια της κολλαει κτλ.Της ειχα περασει windows 7 basic αλλα τιποτα.Linux δεν γνωριζω ουτε εγω ουτε και αυτη να χρησιμοποιει

Να βάζει κωδικό στο login screen φαντάζομαι ξέρει.

Να κάνει κλικ για να ανοίξει ο firefox ,ξέρει.

Να κάνει κλικ στο "Ναι" για να μπούνε οι ενημερώσεις,ξέρει.

Οπότε,μπορεί να βάλει linux. :-D Elementary OS καλύτερα,να τρέχει το λαπτοπάκι.

Υπάρχει και theme ,με windows 7,για τους αμετανόητους.

Άνοιξε το λάπτοπ,καθάρισέ το γιατί θα έχει 2 δάχτυλα μάκα ανάμεσα στη ψύκτρα και τον ανεμιστήρα, και πήγαινε στο τομέα linux του φόρουμ αν χρειαστείς σε κάτι βοήθεια..

Στη χειρότερη θα χάσεις 2 ώρες από τη ζωή σου,στην καλύτερη θα της γλυτώσεις 250+ ευρω και θα κάνεις και το πειραματάκι σου άφοβα,σαν γνήσιο άντρα. :ph34r:

Δημοσ.

Δε θα τη βόλευε περισσότερο κανά tabletaki, και με ένα πιο ελαφρύ λογισμικό όπως αναφέρει ο black adder απλά να χρησιμοποιεί το λάπτοπ για office; Δε πιστεύω ότι αξίζει για τέτοια χρήση να αγοράσετε H/Y εφόσον μιλάμε για προσθήκη κόστων όπως περιφερειακά.

Δημοσ.

παρε ενα AM1 συστηματακι.  θα βγει πολυ φθηνο, με μικρη καταναλωση, ανετο για τις χρησεις που θελει, και πολυ βολικο λογω μεγεθους..!

Δημοσ.

Να βάζει κωδικό στο login screen φαντάζομαι ξέρει.

Να κάνει κλικ για να ανοίξει ο firefox ,ξέρει.

Να κάνει κλικ στο "Ναι" για να μπούνε οι ενημερώσεις,ξέρει.

Οπότε,μπορεί να βάλει linux. :-D Elementary OS καλύτερα,να τρέχει το λαπτοπάκι.

Υπάρχει και theme ,με windows 7,για τους αμετανόητους.

Άνοιξε το λάπτοπ,καθάρισέ το γιατί θα έχει 2 δάχτυλα μάκα ανάμεσα στη ψύκτρα και τον ανεμιστήρα, και πήγαινε στο τομέα linux του φόρουμ αν χρειαστείς σε κάτι βοήθεια..

Στη χειρότερη θα χάσεις 2 ώρες από τη ζωή σου,στην καλύτερη θα της γλυτώσεις 250+ ευρω και θα κάνεις και το πειραματάκι σου άφοβα,σαν γνήσιο άντρα. :ph34r:

Το φοβαμαι να το ανοιξω να σου πω την αληθεια και δεν θελω να γινει και καμια στραβη.Πρεπει να κατσω να ασχοληθω με τα linux αλλα δεν εχω ορεξη να το κανω καθως και χρονο την συγκεκριμενη εποχη.Το μαζεμα των κομματιων θα γινει σε βαθος 2-3 μηνων ωστε να ειναι ετοιμο κοντα οκτωβρη.

Δε θα τη βόλευε περισσότερο κανά tabletaki, και με ένα πιο ελαφρύ λογισμικό όπως αναφέρει ο black adder απλά να χρησιμοποιεί το λάπτοπ για office; Δε πιστεύω ότι αξίζει για τέτοια χρήση να αγοράσετε H/Y εφόσον μιλάμε για προσθήκη κόστων όπως περιφερειακά.

Μπα δεν θα την βολεψει θελει την ανεση ενος υπολογιστη,εξαλλου θα της χρειαστει και σε αλλες εργασιες που ισως θελησει να κανει.Απο περιφερειακα και μια μεταχειρισμενη οθονη 17αρα να βρω στα 20-30ευρο ειναι κομπλε.22αρα εχω εγω και την βρισκει μεγαλη!! 

Εχω σκεφτει σαν συστηματα το am3,am1 καθως και fm2 τα οποια και τα 3 εχουν φθηνα κομματια και μπορει να βγει κατι αξιολογο.

Δημοσ.

Κατ' εμε..:

το ΑΜ3 το σβηνεις απο τη μεση..!

1η επιλογη FM2+

(+)

πλουσιοτερες μητρικες, καλυτερη ισχυς, μεγαλυτερη αναβαθμισιμοτητα

(-) 

ακριβοτερες απο τις AM1

2η επιλογη ΑΜ1 (με αντιστροφα + και - απο τα παραπανω..,  και επιπλεον χαμηλοτερη καταναλωση, θερμοκρασιες)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...