Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Πηρα το Plextor 708 dvdrw και θελω να ρωτησω ποια θεωρειτε απροβληματιστα δισκακια για εγγραφες.Πηρα κατι Primesic αλλα δεν μου φαινοντε και πολυ αξιοπιστα. Δοκιμασμενα να γραφουν σε 4χ και 8χ υπαρχουν???Επισης απο επενεγραψηματι υπαρχει καλο???Ευχαριστω πολυ!!!!!
accipio Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Η Disk Impex έχει άγραφα Plextor 4x. Αυτά αποκλείεται να μη γράφονται σωστά! Ίσως γράφονται και σε 8x απροβλημάτιστα. (δεν τα δοκίμασα και δεν ξέρω)
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Η Disk Impex έχει άγραφα Plextor 4x. Αυτά αποκλείεται να μη γράφονται σωστά! Ίσως γράφονται και σε 8x απροβλημάτιστα. (δεν τα δοκίμασα και δεν ξέρω) Που ειναι αυτη φιλε μου????Κανενα site μηπως ??? Ευχαριστω.
GiannisKr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Κ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 43Α & ΥΓΕΙΑΣ (ΑΜΦΙΘΕΑ) ο δρόμος είναι δίπλα στα McDonalds της Αμφιθέας που είναι στη Συγγρού κοντά ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-940479
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Κ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 43Α & ΥΓΕΙΑΣ (ΑΜΦΙΘΕΑ) ο δρόμος είναι δίπλα στα McDonalds της Αμφιθέας που είναι στη Συγγρού κοντάΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-940479 Ευχαριστω πολυ....
DimitrisKTM Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Συμπληρωματικα αναφερω ειναι αποθηκη και δεν δεχονται πιστωτικες.
dim_b Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Τα Plextor 4x τα έχει τo e-shop έχει 2,24€ (11,20€ η πεντάδα) http://www.e-shop.gr/ind_ana.phtml?id=ANA.PLX0003 Έχει αγοράσει κανείς από την Disk Impex; Πόσο τα δίνει;
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Τα Plextor 4x τα έχει τo e-shop έχει 2' date='24€ (11,20€ η πεντάδα)http://www.e-shop.gr/ind_ana.phtml?id=ANA.PLX0003 [/quote'] Πολυ καλη τιμη πιστευω...
random Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 παιδιά, δεν αγοράζω τακτικά άγραφα, αλλα επειδη παρακολουθώ τις συζητήσεις στο insomnia, όπως το μακρυνάρι "FTHNA DVDR???????????????" http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=214851 προειδοποίηση: η disk impex βάζει κάθε μηνα διαφήμιση σε RAM, CΓΟ, κλπ, με τις τιμές της στα cd. Αυτές οι τιμές είναι για minimum 50 DVD / 100 CD τμχ. Αν θελετε 5-6 κομματια για να πειραματιστήτε η τιμές είναι καμία σχεση (και ΑΝ σας τα δώσουν). επίσης -νομίζω- δουλεύουν ώρες γραφείου 9-5, και όχι σαν κατάστημα, οπότε μην πάτε απόγευμα αν δεν ρωτήσετε. επι τη ευκαιρεία: στο Computer Για Ολους Οκτωβρίου, έχουν διαφήμηση με το plextor 708 "retail" στα 209,90 +φπα = 247,68 €. αν και μαλλον "εννοούν" bulk, γιατί έχουν και μια "full kit" εκδοση με 234 +φ= 277. αλλα πάλι καλή τιμή φαίνεται (για τώρα: 27/9/2003).
georgeadams Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 αν και μαλλον "εννοούν" bulk, γιατί έχουν και μια "full kit" εκδοση με 234 +φ= 277. Χεχε, η disk impex "εξ' απ' ανέκαθεν" μπέρδευε τις έννοιες retail και bulk... Δεν ξέρω όμως αν πρόκειται για χαζομάρα τους ή αν το κάνουν επίτηδες. Πχ, αν πας σε άλλο μαγαζί και ρωτήσεις την τιμή ενός Plextor σε Retail συσκευασία, θα σου δώσουν την τιμή του πλήρους πακέτου (με manual, πρόγραμμα εγγραφής, άγραφο δισκάκι κλπ) και θα αναρωτηθείς γιατί η disk impex δίνει το "Retail" πολύ φθηνότερα, ενώ αυτοί με αυτό το όνομα εννοούν το "χύμα" - ή "bulk".
random Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2003 Πχ, αν πας σε άλλο μαγαζί και ρωτήσεις την τιμή ενός Plextor σε Retail συσκευασία, θα σου δώσουν την τιμή του πλήρους πακέτου (με manual, πρόγραμμα εγγραφής, άγραφο δισκάκι κλπ) και θα αναρωτηθείς γιατί η disk impex δίνει το "Retail" πολύ φθηνότερα, ενώ αυτοί με αυτό το όνομα εννοούν το "χύμα" - ή "bulk". αντιγράφω απο τη διαφήμηση της impex, καθως πολλοί απο εδώ δεν αγοράζουν περιοδικά: Εχει μια λιστα με ολα τα plextor dvdr, cdr, cdrom που πουλάει, με δύο τιμες. Η μια στήλη τιτλοφορείται Retail, και η 2η με την αυξημένη τιμή :"Full Kit". απο κάτω υποσημείωση: - Δώρο με τα Full Kit: Τα Nero 5,5 ή Express, to InCD, to Pinnacle Studio 8, ta Plextor Utility, καλώδιο κ.λ.π, συνολικής αξίας > των 40 € - Οδηγίες χρήσης και στα Ελληνικα !!! - Χρώματα γκρί και μαύρο. * το "Οδηγίες χρήσης και στα Ελληνικα" χρίζει προφανώς τριπλου θαυμασμού. Αν δεν τις έδιναν το προιον θα ήταν παράνομο να κυκλοφορεί. apo plextor.be : The Retail package includes: PX-708A (DVD Recorder), E-IDE (ATAPI) cable, Plextor CD/DVD Utility Software (PlexTools Professional), Nero 5.5 and InCD recording software, Pinnacle Studio 8 software, PowerDVD software, 16-language manual. Είναι σαφές οτι η impex απλα γνωρίζει καλύτερα αγγλικά απο την plextor. Retail χαρακτηρίζεται οτιδηποτε πωλήται στη λιανική, ενώ Full Kit είναι τα ΔΩΡΑ που προσφέρει η τοπική αντιπροσωπεία, χωρίς εξτρα κόστος -το τονίζω, ενισχύοντας ετσι την ικανοποίηση του Ελληνα καταναλωτή, και συμπληρώνοντας το κενο απο την αμέλεια του ξένου κατασκευαστή. "Bulk" απο την άλλη, (που μεταξύ άλλων σημαίνει και μπούγιο!) ειναι μια αγνωστη για μας συσκευασία που η ευτέλεια της δεν αξίζει να παρουσιάζεται στον πελάτη. Δεν ακολουθούμε τα παραδείγματα των όλα-για-το-χρήμα ανταγωνιστών. http://www.in.gr/DICTIONARY/lookup.asp?Word=bulk Να σημειώσω οτι πλάκα κάνουμε, και δεν έχω τιποτα εναντίον της impex. Μάλιστα αν ήθελα να αγοράσω το 708 σήμερα, θα πήγαινα σ'αυτούς.
Violator Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 markia apo plextor! apo cdr toulaxiston apo 2 filous osa ixan mesa ena cdr k ena cdrw an thimame kala xalasan ola!
polidis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 markia apo plextor! apo cdr toulaxiston apo 2 filous osa ixan mesa ena cdr k ena cdrw an thimame kala xalasan ola! Telika re VIOLATOR exeis ena kako elatoma na petas pragmata pou den stekoun kai na parapliroforis ton kosmo.Plextor=No1 se olla ta andigrafika. Telika thimase h den thimase kala an xalasan? Filika panda
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 markia apo plextor! apo cdr toulaxiston apo 2 filous osa ixan mesa ena cdr k ena cdrw an thimame kala xalasan ola! Ετυχε...Εγω ειχα το plextor scsi 8*12*32 και τα δισκακια που ειχε μεσα τα εχω ακομα.Το επενεγραψιμο το εχω σβησει πανω απο 10 φορες!!!
angelob7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Συμφωνώ με τον platano τα δισκάκια plextor είναι από τα πιο αξιόπιστα.Το cd rw που είχε μέσα το 16/10/40 μου το έχω ξεσκ.. στίς εγγραφές και είναι σκυλί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.