Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλο το φόρουμ, ενώ έκλεισα χθες το PC και δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα σήμερα το πρωί ενώ πήγα να το ξεκινήσω αρχίζει όλος ο πύργος να δουλεύει μη δίνοντας σήμα σε οθόνη πληκτρολόγιο ποντίκι, λέω θα είναι η κάρτα γραφικών μου οποτε την βγάζω και συνδέω την οθόνη στην ενσωματωμένη κάρτα της μητρικής αλλα τίποτα. Βγάζω τις μνήμες ραμ από πάνω και δοκιμάζω μια μια σε διαφορετικές θέσεις αλλα πάλι τίποτα. Το hardware μου είναι το εξής:

Intel Cote i5-4670K

Msi z87-G45

3x4GB Crucial BallistiX Tactical 1600MHz.

Windows 8.1 pro

Τι να κάνω ? Δεν θέλω πάλι να πληρώνω 20€ καύσιμα για Θεσσαλονίκη μέχρι να κατέβω στο πλαίσιο.

Δημοσ.

Ο δίσκος σου ακούγεται να γυρνάει;

Αν και φαντάζομαι στον ssd θα έχεις το boot..κάνα linuxάκι έτσι,για όταν χαλάνε τα παράθυρα,φαντάζομαι δεν.. :mrgreen:

Στο post φθάνει ο υπολογιστής;Στο menu του bios μπαίνεις;

Δημοσ.

Δεν είχε speaker στην μητρική σαν εξωτερικό τουλάχιστον αλλα ακούγονται δυο τιτ τιτ και μένει έτσι.

Ναι δουλεύουν οι σκληροί. Αλλα δεν ανάβει καθόλου η οθόνη. No signal. Ούτε πληκτρολόγιο δουλεύει ούτε ποντίκι ούτε wifi. Ούτε καν post.

Δημοσ.

Ο δίσκος σου ακούγεται να γυρνάει;

Αν και φαντάζομαι στον ssd θα έχεις το boot..κάνα linuxάκι έτσι,για όταν χαλάνε τα παράθυρα,φαντάζομαι δεν.. :mrgreen:

Στο post φθάνει ο υπολογιστής;Στο menu του bios μπαίνεις;

Θα σου ελεγε για μαυρη οθονη αν ποσταρε το μηχανημα?

Δεν είχε speaker στην μητρική σαν εξωτερικό τουλάχιστον αλλα ακούγονται δυο τιτ τιτ και μένει έτσι.

Ναι δουλεύουν οι σκληροί. Αλλα δεν ανάβει καθόλου η οθόνη. No signal. Ούτε πληκτρολόγιο δουλεύει ούτε ποντίκι ούτε wifi. Ούτε καν post.

2 μπιπ σε msi μητρική με ami bios ειναι προβλημα στις μνήμες ή στα σλοτ των μνημών...

Δοκιμασε ενα bios reset βγαζοντας μπαταρια για λιγο με βγαλμενο ρευμα και ξαναδοκιμασε!!

Δημοσ.

Λογικα ειναι στατικος ηλεκτρισμος.Μηπως εγινε καποια διακοπη ρευματος χθες το βραδυ? Δοκιμασε να αποσυνδεσεις τον υπολογιστη απο την πριζα και πατα και κρατα το κουμπι που ανοιγει το πσ κρατημενο για 30δευτερα.Μετα συνδεσε τον και λογικα θα εισαι ετοιμος.Αν δεν λειτουργησει αυτο κοιτα μηπως εχει προβλημα το καλωδιο η θυρα της καρτας

Δημοσ.

Εγγύηση έχει. Δοκίμασα και με ένα dimm. Τα δυο τιτ ανέκαθεν τα έκανε και δεν είχε κάποιο θέμα. Το αποσυνδεσα από την μπριζα το κουμπάκι λειτουργίας το είχα πατημένο ένα λεπτό και έβγαλα και την μικρή μπαταρία. Δοκίμασα cmos reset από κουμπάκι που έχει αλλα τίποτα.

Δημοσ.

Ελενξες αν το ανεμηστηρακι ειναι καλα τοποθετημενο?καρτα γραφικων και μνημες? Αν ειναι ολα καλα τοτε η μητρικη μαλλον μας αφησε χρονους xD 

Δημοσ.

Τα είχα τσεκάρει όλα πριν! Τελικά σύνδεσα τις μνήμες ραμ αλλα μόνο τις δυο και δούλεψε ως διαμαγείας. Το θέμα είναι γιατί τόσο καιρό να δουλεύει καλά και με τις τρείς μνήμες και τώρα να έχει θέμα ?

Δημοσ.

Βάλε και την τρίτη..είπε απλά να σου κάνει ναζάκια.. :-D

Την έβαλα αλλά τίποτα πάλι τα ίδια μου κάνει το σύστημα. Μόνο αν έχει τις δύο πάνω δουλεύει.  :huh:

Τι έπαθε ξαφνικά δεν ξέρω πιθανώς να κατεβάσω το bios και να το ξαναφλασάρω μπας και διορθώσει το πρόβλημα! :angry:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...