cuprakatos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μεγειές... Από θερμοκρασίες πως πας; Προς το παρόν που μιλάμε είναι εδώ Με prime 95 για κανα τέταρτο έφτασε τους 55 ! Απορώ με την παλιά μου ψήκτρα πόσο θα ήταν , έτσι μου ρχεται αύριο να τη βάλω πάνω να δοκιμάσω ......................... Μεγειά το σύστημα, αλλά, να με συμπαθάς, δεν ξέρω πώς μπορεί η Η110 να είναι "εντελώς αθόρυβη". Μήπως υπερβάλλεις λίγο; Εγώ έχω την Η80i που είναι αρκετά πιό αθόρυβη στα τεστ από την δική σου και ακόμα και στο quiet mode δεν την λές ήσυχη. Σε balanced mode είναι ήδη πολύ ενοχλητική (για performance mode, δεν το συζητάω). Φαντάσου ότι , όσο μεγαλύτερος είναι ένας ανεμηστήρας , τόσο λιγότερο θόρυβο έχει , καθώς επίσης περισσότερη παροχή αέρα με λιγότερες στροφές . Σκέψου ότι τα ανεμηστήρια της H110 παράγουν θόρυβο 35db μαχ , στο τέρμα των στροφών τους που είναι 1500 στροφές . Της Η80i είναι μικρότεροι οι ανεμηστήρες , το φούλ τους είναι 2700 στροφές !! και παράγουν θόρυβο απο 37db το ελάχιστο έως 68db !!! και η παροχή αέρα τα 77CFM ! Είναι πραγματικά αθόρυβη ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Προς το παρόν που μιλάμε είναι εδώ Με prime 95 για κανα τέταρτο έφτασε τους 55 ! Απορώ με την παλιά μου ψήκτρα πόσο θα ήταν , έτσι μου ρχεται αύριο να τη βάλω πάνω να δοκιμάσω ......................... Φαντάσου ότι , όσο μεγαλύτερος είναι ένας ανεμηστήρας , τόσο λιγότερο θόρυβο έχει , καθώς επίσης περισσότερη παροχή αέρα με λιγότερες στροφές . Σκέψου ότι τα ανεμηστήρια της H110 παράγουν θόρυβο 35db μαχ , στο τέρμα των στροφών τους που είναι 1500 στροφές . Της Η80i είναι μικρότεροι οι ανεμηστήρες , το φούλ τους είναι 2700 στροφές !! και παράγουν θόρυβο απο 37db το ελάχιστο έως 68db !!! και η παροχή αέρα τα 77CFM ! Είναι πραγματικά αθόρυβη ! 55 βαθμούς με τόσο μεγάλο vcore/κατανάλωση + οτι είναι καλοκαίρι... Πολύ καλά. Τουμπανάκι η Η110. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cuprakatos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 55 βαθμούς με τόσο μεγάλο vcore/κατανάλωση + οτι είναι καλοκαίρι... Πολύ καλά. Τουμπανάκι η Η110. Εμένα γιατί πάλι μου φαίνεται πολύ .....................λέω αύριο μιας και κάθομαι , να δοκιμάσω την παλιά μου ψηκτρούλα και να δω διαφορές ! Ημουν με ίδιο hardware , απλά ο cpu ήταν ο phenom ii x4 χρονισμένος στα 4,02 ghz και σε full load με prime χθές που το μέτρησα πριν ξηλώσω , έφτανε τους 56 ! Θεωρώ ότι , ναι μεν πιο γαιδούρι cpu ο 9590 αλλά και το ψυγείο που είναι 31 εκατοστά κάνει ακόμη και για αυτοκίνητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Φαντάσου ότι , όσο μεγαλύτερος είναι ένας ανεμηστήρας , τόσο λιγότερο θόρυβο έχει , καθώς επίσης περισσότερη παροχή αέρα με λιγότερες στροφές . Σκέψου ότι τα ανεμηστήρια της H110 παράγουν θόρυβο 35db μαχ , στο τέρμα των στροφών τους που είναι 1500 στροφές . Της Η80i είναι μικρότεροι οι ανεμηστήρες , το φούλ τους είναι 2700 στροφές !! και παράγουν θόρυβο απο 37db το ελάχιστο έως 68db !!! και η παροχή αέρα τα 77CFM ! Είναι πραγματικά αθόρυβη ! Σωστά είναι αυτά, αλλά ο θόρυβος δεν είναι μόνο από τους ανεμιστήρες σε μια ΑΙΟ. Κάνει και η αντλία, και ο αέρας που περνάει μέσα από τα fins του radiator, και στην Η110 η επιφάνεια μέσα από την οποία περνάει ο αέρας είναι υπερδιπλάσια από αυτήν της H80i, οπότε το παράδειγμα είναι σχετικό. Τέλος πάντων, σε review είχα δει ότι ο θόρυβος της Η110 είναι περίπου 50dBA, που δεν τον λές και λίγο. Εγώ την Η80i την έχω με τους ανεμιστήρες στις 1100 στροφές περίπου σε idle, και ακούγεται κανονικά, όχι ενοχλητικά όμως. Αν εσένα σου ακούγεται ήσυχο το σύστημα, τότε αυτό έχει αξία, όχι τί λέω εγώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cuprakatos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ρε παίδες , ξέρει κανείς γιατί στη διαχείρηση συσκευών μου δείχνει 8 πυρήνες και σε κανένα άλλο πρόγραμμα , όυτε στο μητρώο , μου δείχνει πάνω απο τέσσερις ; Μήπως θέλει νέα εγκατάσταση ; ( την έκατσα, πακετόπουλος ) Το core temp δείχνει 4 , το μπανεράκι all cpu meter δείχνει 4 , το cpuid δείχνει 4 Τελικά θέλει φορμάτ !!! Εγκατέστησα σε άλλον ssd τωρα και τα δειχνει κανονικά !!!!! Γμτ !!!! Ξεκινάω ............... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Αυτους του κουτιου τους αλλαξα θεση.μπορει να ειναι και μεγαλυτερη διαμετρος,δεν θυμαμαι τωρα τοσοι που ειναι. Ε ανεβαίνει το κόστος επιπλέον ουσιαστικά και ρίχνεις στροφές/επιδόσεις για να μην έχεις βουβουζέλα. φιλαράκι είχα την seidon 120 και τώρα εχω την corsair h100i. ένα εχω να πω μεγάλη διαφορά σε θέμα ποιότητας. η seidon είναι ψεύτικη η βάση που βιδώνει στο cpu με σχέση της corsair νύχτα με τη μέρα. καταρχήν μου είχαν κλοτσήσει δυο βίδες και όχι δεν τις βίδωνα υπερβολικά μέχρι εκεί που πρέπει για να πατάει σωστά το blok. μπορεί από θερμοκρασίες να είναι λίγο καλύτερη αλλά εγώ θα σου πρότεινα την corsair Αυτές όμως έχουν διαφορετικές προδιαγραφές και είναι σε διαφορετικές κατηγορίες. Τέλος πάντων ο ενδιαφερόμενος έκανε την επιλογή του και φαίνεται ευχαριστημένος όπως και να χει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Πολύ 55 βαθμοί για 220W επεξεργαστή? Ήρεμα φίλε είσαι τέλεια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cuprakatos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Λοιπόν , επανέρχομαι με νέα ! Τέλος επανεγκατάστασης , απο το πρωί , τελείωσα πριν κάνα δίωρο , γιατί είναι και τα προγράμματα της δουλειάς και πολλά ακόμη για να τον φέρω στα μέτρα μου . Φαίνονται όλα και δουλεύουν κανονικά πλέον . Όμως , με το cinebench που έκανα ένα τεστάκι οι θερμοκρασίες βαρέσανε 68 !!!!!! και τον CPU στα 5120 MHZ Τα αποτελέσματα είναι αυτά ................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 μικρο score σου δινει σε αυτην την συχνοτητα. εγω με τον 8350 ειχα βγαλει 812 ή 810 στα 5mhz. και αλλοι με τον ιδιο επεξεργαστη (8350) πολυ περισοτερο. χμμμ κατι δεν σου παει καλα μηπως; καπου υπαρχει ενα νημα, 'ελατε να μαζευομαστε....' το ειχε ξεκινησει ο @STORM1978 (STORM βοηθα) αν θυμαμε καλα. αν δεν σου κανει κοπο ψαξε να το βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/502667-8320-oc-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF/ Αυτό είναι το νήμα. Το άλλο που λες είναι για το 5ghz club και είναι αυτό: http://www.insomnia.gr/topic/515795-5ghz-club-%CE%AD%CE%BB%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%B5%CF%85%CF%8C%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μικρό είναι το σκόρ και σε stock.O 8320@4,4 βγάζει 710,όσο δηλαδή ο 9590@4,7...και έχει πέσει αρκετά κακό κομμάτι στα χέρια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cuprakatos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Παίδες καλησπέρα Μόλις τοποθέτησα ένα οργανάκι στο πισάκι μου , να δείχνει σε πραγματικό χρόνο την κατανάλωση του CPU μου ( watt ) την τάση και τα αμπέρ !!!! Είναι εκπληκτικό . Έψαχνα αρκετό καιρό για κάτι τέτοιο !!! Ανεβάζω φωτό εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα