Millennium Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Ας πρόσεχες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 τωρα θελεις να σου πω μεσα στο καλοκαιρι ποσο μειωνονται οι επιδοσεις? ασε που εχω και 2 20αριδες στις 700 απο πανω τους για pull.παντως με λιγο τεσταρισμα περιπου κανενα μισαωρο οι επιδοσεις ηταν σχεδον 4 βαθμους αυξημενες. Και με 4° διαφορά, πάλι καλύτερη είναι από Η110 κ.λπ. http://www.thelab.gr/heatsinks-coolers-watercooling-reviews/cooler-master-nepton-280l-o-neos-vasilias-132578.html?garpg=6#content_start 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 τωρα θελεις να σου πω μεσα στο καλοκαιρι ποσο μειωνονται οι επιδοσεις? ασε που εχω και 2 20αριδες στις 700 απο πανω τους για pull.παντως με λιγο τεσταρισμα περιπου κανενα μισαωρο οι επιδοσεις ηταν σχεδον 4 βαθμους αυξημενες. Ποιούς για να χούμε καλό ερώτημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Delta with 4 fans 16.3°. 16.3+4=20.3° < Delta H110 (4 fans) κ.λπ. Delta with 2 fans 17.1. 17.1+4= 21.1° < Delta H110 (2 fans) κ.λπ. Ακόμα και με 2 ανεμιστήρες σε push, καλύτερη βγαίνει από όλες τις ΑΙΟ του ανταγωνισμού με 2 fans σε push. http://www.thelab.gr/heatsinks-coolers-watercooling-reviews/cooler-master-nepton-280l-o-neos-vasilias-132578.html?garpg=6#content_start 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Ποιούς για να χούμε καλό ερώτημα; Αυτους του κουτιου τους αλλαξα θεση.μπορει να ειναι και μεγαλυτερη διαμετρος,δεν θυμαμαι τωρα τοσοι που ειναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Αυτους του κουτιου τους αλλαξα θεση.μπορει να ειναι και μεγαλυτερη διαμετρος,δεν θυμαμαι τωρα τοσοι που ειναι. Μου αρέσει που έχεις HAF X Nvidia edition και κάρτα 290 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Καποτε ειχα βαλει και φωτογραφια με το κουτι και γυρω γυρω κουτια amd... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Καποτε ειχα βαλει και φωτογραφια με το κουτι και γυρω γυρω κουτια amd... Απο αυτα που καιγοντε? 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotkiritsis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 φιλαράκι είχα την seidon 120 και τώρα εχω την corsair h100i. ένα εχω να πω μεγάλη διαφορά σε θέμα ποιότητας. η seidon είναι ψεύτικη η βάση που βιδώνει στο cpu με σχέση της corsair νύχτα με τη μέρα. καταρχήν μου είχαν κλοτσήσει δυο βίδες και όχι δεν τις βίδωνα υπερβολικά μέχρι εκεί που πρέπει για να πατάει σωστά το blok. μπορεί από θερμοκρασίες να είναι λίγο καλύτερη αλλά εγώ θα σου πρότεινα την corsair Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Έχω την Seidon 240M και δεν έχω τέτοιο θέμα όπως και κάποιοι γνωστοί μου. Μήπως έβγαλε η δική σου θέμα, αλλά από 1 περιστατικό δεν μπορούμε να λέμε ότι όλες είναι ''ψευτικες''. Ο καθένας έχει τις εμπειρίες του αλλά δεν τα γενικεύουμε όλα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cuprakatos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Παίδες καλησπέρα . Μόλις ξεμπέρδεψα . Ξεκίνησα το πρωί κατα τις 9 , ξηλώνοντας όλο το HAF932 , το ''πλάκωσα'' στη χαρτοταινία πήρα και ένα μαύρο ματ σπρέυ και το .........μαύρισα !! Μετά ξαναέβαλα όλα τα μέσα - έξω του , καθώς και τον νέο AMD και την Η110 η οποία είναι απολύτως αθόρυβη !! Ούτε στο μπουτ θόρυβος ούτε στη συνέχεια . ανεβάζω φωτό εδώ Μ αυτό που χαμογέλασα απο ευτχαρίστηση είναι ότι , οι μνήμες , μ αυτόν τον επεξεργαστή έπαιξαν αμέσως στα 2133mhz !! Ενω με τον phenom 965 , με το ζόρι έφτανα τα 1800 μαχ . Μετά νέκρωνε το σύμπαν !! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Καλοτάξιδο λοιπόν! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Mεγεια το τουμπανο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 ... καθώς και τον νέο AMD και την Η110 η οποία είναι απολύτως αθόρυβη !! Ούτε στο μπουτ θόρυβος ούτε στη συνέχεια ... Μεγειά το σύστημα, αλλά, να με συμπαθάς, δεν ξέρω πώς μπορεί η Η110 να είναι "εντελώς αθόρυβη". Μήπως υπερβάλλεις λίγο; Εγώ έχω την Η80i που είναι αρκετά πιό αθόρυβη στα τεστ από την δική σου και ακόμα και στο quiet mode δεν την λές ήσυχη. Σε balanced mode είναι ήδη πολύ ενοχλητική (για performance mode, δεν το συζητάω). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Παίδες καλησπέρα . Μόλις ξεμπέρδεψα . Ξεκίνησα το πρωί κατα τις 9 , ξηλώνοντας όλο το HAF932 , το ''πλάκωσα'' στη χαρτοταινία πήρα και ένα μαύρο ματ σπρέυ και το .........μαύρισα !! Μετά ξαναέβαλα όλα τα μέσα - έξω του , καθώς και τον νέο AMD και την Η110 η οποία είναι απολύτως αθόρυβη !! Ούτε στο μπουτ θόρυβος ούτε στη συνέχεια . ανεβάζω φωτό εδώ Μ αυτό που χαμογέλασα απο ευτχαρίστηση είναι ότι , οι μνήμες , μ αυτόν τον επεξεργαστή έπαιξαν αμέσως στα 2133mhz !! Ενω με τον phenom 965 , με το ζόρι έφτανα τα 1800 μαχ . Μετά νέκρωνε το σύμπαν !! Μεγειές... Από θερμοκρασίες πως πας; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα