Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

περιπου ιδιες ειναι σε θερμοκρασιες και σε θορυβο ,επισεις μπορεις να παρεις και noctua D14,D15 που ειναι κοντα σε αυτες τις δυο,διαλεγεις και παιρνεις

Δημοσ.

h110...!!

Ευχαριστώ πολυ όλους για τις γνώμες . Παράγγειλα την Η110 !! Για να δούμε τι λέει . Δευτέρα παραλαμβάνω . Τρίτη με Τετάρτη θα έχω νέα

• Like 1
Δημοσ.

Αν τις ρυθμίσεις όμως τους ανεμιστήρες με  profile από την μητρική ή από πρόγραμμα, μια χαρά θα είναι και επίσης μην ξεχνάμε και τι δύναμη έχει συνολικά σαν επιδόσεις η λεγάμενη. Κατα τα άλλα ναι είναι κάπως θορυβώδης μαμά.

• Like 1
Δημοσ.

Ολες οι υδροψυξεις σαν jumpo σε απογειωση κανουν σε load. Απο υδροψυξεις εκτος απο τις CM, σε corsair h105 ή h110 τωρα πια. Οι αλλες προς ανακυκλωση σιγα σιγα.

• Like 1
Δημοσ.

Της Nepton εαν της χαμηλωσεις λιγο την αντλια απο τις 6000 στροφες την πας στις 5000 και ριξεις τους ανεμιστηρες απο 2000 στροφες στα 1200 τοτε δεν ακουγεται.

και ναι,εχω την συγκεκριμενη του review του Lab :P αυτη με τον θορυβο.

• Like 2
Δημοσ.

τωρα θελεις να σου πω μεσα στο καλοκαιρι ποσο μειωνονται οι επιδοσεις? :P ασε που εχω και 2 20αριδες στις 700 απο πανω τους για pull.παντως με λιγο τεσταρισμα περιπου κανενα μισαωρο οι επιδοσεις ηταν σχεδον 4 βαθμους αυξημενες.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...