Andrew Geo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 +owned4Να βαλεις Windows 8 32-bit. Βεβαια αν σ'αρεσει το Metro UI γιατι εγω μονο και μονο για αυτο δεν τα βαζω, αλλοστε καποιοι λενε οτι εχει περισσοτερα Errors και τετοια απο τα 7 καποιοι το αντιθετο. λογικα θα ειναι θεμα των drivers και hardware.Anyway, Windows 8 προτεινω
owned4 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Έβαλα τα windows 7 ultimate 32-bit,δεν έμεινα ευχαριστημένος..Κολλάνε περισσότερο από τα windows xp..Θα προβώ σε εγκατάσταση των windows 8 να δω και εκεί αν πάει καλύτερα το σύστημα μου..
thomasG4 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Έβαλα τα windows 7 ultimate 32-bit,δεν έμεινα ευχαριστημένος..Κολλάνε περισσότερο από τα windows xp..Θα προβώ σε εγκατάσταση των windows 8 να δω και εκεί αν πάει καλύτερα το σύστημα μου.. Γιατί έβαλες τα ultimate; Έχουν κάποια χαρακτηριστικά παραπάνω που δεν χρειάζονται σε κάποιο home pc. Το μόνο που κάνουν είναι να βαραίνουν τον υπολογιστή. Καλύτερη επιλογή για κάποιο αδύναμο μηχάνημα είναι τα Home Premium. Τα Starter παρα-είναι πετσοκομμένα. Επίσης η απενεργοποίηση του Aero είναι δεδομένη σε τέτοια μηχανήματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα