Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω την βοήθειας σας...έχω έναν σκληρό δίσκο 500 gb εχω διαγράψει τα αρχεία αλλά επειδή θα τον δώσω σε έναν φίλο ο οποία τους υπολογιστές τους παίζει στα δάκτυλα και επειδή φοβάμαι να μην κάνει ανακτηση των αρχείων με κάποιον πρόγραμμα, θέλω να μου πειτε πως να σβήσω εντελώς τα αρχεία..ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.

Τους υπολογιστές παίζει...τους δίσκους;; :lol:

Για linux,δοκίμασε το bleachbit.

Για παραθύρια,το ccleaner.

Τα αρχεία χάνονται με πολλαπλές επικαλύψεις του κενού χώρου.

Αλλά ο φίλος σου το δίσκο θέλει να κάνει την δουλειά του φαντάζομαι,όχι να βρει τα αποθηκευμένα thumbnail από το tubegalore.

• Like 1
Δημοσ.

βασικα είναι φίλος ενος φίλου μου τον θέλει τον δίσκο και επειδή δεν τον ξέρω προσωπικά και επειδή τον δισκο τον είχα στο pc που έχω στο καταστημα μου που μέσα είχε αρχεία τις δουλειάς φοβάμαι μην κάνει κάτι και τα επαναφέρει.....ο δίσκος είναι εντελώς άδειος ούτε windows δεν έχει περασμένα...γιαυτό ρωτάω μήπως υπάρχει τρόπος να σβηστεί εντελώς ο δίσκος....

Δημοσ.

κοίτα τον εχω βάλει σαν δεύτερο δίσκο στο pc και εχω διαγράψει τα πάντα ...το pc μου εχει τα windows 7....άμε ηξερα με ποιο πρόγραμμα να το κάνω δεν θα ρωτούσα...

Δημοσ.

Ναι, κάνε ένα low level format. Η εντολή από το cmd των windows είναι:

format e: /fs:NTFS /p:2

όπου το e: το γράμμα του δίσκου. Υπάρχουν και εφαρμογές στο net που κάνουν την ίδια δουλειά.

Η παραπάνω εντολή γεμίζει το δίσκο με μηδενικά ώστε να μην μπορούν τα προγράμματα να κάνουν ανάκτηση δεδομένων.

Δημοσ.

ωραια κατι τέτοιο εψαχνα...μήπως μπορείς να μου πείς και κάποιο πρόγραμμα να το κάνω και δεύτερη φορά για συγουριά; Έψαξα στο internet αλλά δεν βρήκα κάτι ....

Δημοσ.

Αμα κανεις format τον δισκο στο συστημα αρχειων που θελεις πχ NTFS τοτε ολα τα αρχεια διαγραφονται μεσα. Θα μπορουσε να κανει ανακτηση αν εσυ εκανες delete καποια αρχεια απο μεσα απο το pc και του το εδινες ετσι οπως ηταν, χωρις να τον κανεις format..

Δημοσ.

ωραια κατι τέτοιο εψαχνα...μήπως μπορείς να μου πείς και κάποιο πρόγραμμα να το κάνω και δεύτερη φορά για συγουριά; Έψαξα στο internet αλλά δεν βρήκα κάτι ....

Το ccleaner(εργαλεία->καθαριστής δίσκου) που είπε πριν ο black adder ή και το

Low level format tool

Δημοσ.

α οκ κατάλαβα. θα το κάνω φορματ για να είμαι συγουρος ότι δεν θα μπορέσει να τα επαναφέρει....ευχαριστώ:-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...