Προς το περιεχόμενο

μπαταρια στο MacBook Air

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

καλημερα,

καινουριο air πρωτη μερα το βγαζω απο το κουτι, παταω το power δεν ανοιγε. Βαζω φορτιστη, ανοιγει και εδειχνε μπαταρια στο 0% που σε 10 λεπτα ειχε παει 100%.. Το δοκιμαζω μια μερα δε προσεξα ποσες ωρες μου κρατησε. Το φορτιζω απο σχεδον 0% στο 100 και φορτιζει μεσα σε μιση ωρα. Χθες προσεχω πως απο το 40% στο περιπου 5% επεσε σε μια ωρα... Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι υπαρχει καποιο προβλημα ειτε με το πως φορτιζει και εχει λαθος ενδειξεις ή εχει προβλημα οντως η μπαταρια. Διαβασα οτι φορτιζει μεσα σε 4-5 ωρες πληρως και οτι κραταει γυρω στις 9 με full χρηση. Για τις 9 ωρες οτι κραταει το ειδα σε πολλα benches. Για το ποση ωρα φορτιζει δεν ειμαι σιγουρος, αλλα αποκλειεται να φορτιζει σε μιση ωρα ή σε λεπτα... Τι να κανω πριν το παω πισω? Μπορω να κανω κατι καταρχην? Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην το ψάχνεις, απαίτησε αντικατάσταση του Mac. 

Ή σε περίπτωση που κάνεις κάτι λάθος, ας σε καθοδηγήσουν, :)

Επεξ/σία από ozelot
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ποση ωρα θελει περιπου να φορτισει εχεις ιδεα? ty

Δημοσ.

6-7 ώρες φίλε μου. Απλά η πρώτη φορτιση πολλές φορές είναι περίεργη. Και υποθέτω οτι φορτίζεις αποκλειστικά με τον φορτιστή του ipad.. :oxi απο κανένα oem ή iphone

H συμβουλή μου κάνε ένα restore μηπως σκάλωσε η ένδειξη της μπαταρία. Αν κάνεις restore πάλι αντιμετωπίζεις τα ίδια μπορείς να το γυρίσεις... Ελπίζω να χεις googlarei το θέμα για πιθανές λύσεις ολίγων λεπτών

Ρίξε και μια ερώτηση στο support καθώς επικοινώνησε και με Infoquest

Δημοσ.

6-7 ώρες φίλε μου. Απλά η πρώτη φορτιση πολλές φορές είναι περίεργη. Και υποθέτω οτι φορτίζεις αποκλειστικά με τον φορτιστή του ipad.. :oxi απο κανένα oem ή iphone

Απο περιεργεια, διαβασες τον τιτλο και το θεμα και συμπερανες οτι μιλαμε για iPad? :lol:

@TS 

Ναι πηγαινε το πισω ειναι προβληματικη η μπαταρια... Μην το ψαχνεις περεταιρω.

Δημοσ.

Απο περιεργεια, διαβασες τον τιτλο και το θεμα και συμπερανες οτι μιλαμε για iPad? :lol:

@TS 

Ναι πηγαινε το πισω ειναι προβληματικη η μπαταρια... Μην το ψαχνεις περεταιρω.

my bad my bad. H συνήθεια... και θα ρωτούσα κιόλας για το γραψε στα mac os... Εϊπαμε έσφηξαν οι ζέστες.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μιλησα με apple και το εκανα ρεσετ μου εδωσε κατι οδηγιες εκει πολυ ευγενικος κυριος :P εκανα ξανα εγκατασταση τα osx αν τωρα συνεχισει αυτο το πραγμα, θα το παω πισω, ελπιζω πως οχι δηλαδη γτ δε μπορω αλλο με τα services και τον καθε παπαρα :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

ετσι μου ειπε αυτος ο κυριος, τωρα τι να πω :(

Δημοσ.

H συμβουλή μου κάνε ένα restore μηπως σκάλωσε η ένδειξη της μπαταρία. Αν κάνεις restore πάλι αντιμετωπίζεις τα ίδια μπορείς να το γυρίσεις... Ελπίζω να χεις googlarei το θέμα για πιθανές λύσεις ολίγων λεπτών

Ρίξε και μια ερώτηση στο support καθώς επικοινώνησε και με Infoquest

Μαλλον πρεπει να ειναι iPad Air γιατι Air προιοντο χωρις ονομασια με ενα i εστο μπροστα iPhone iPad δεν εβγαλε η Apple μας. Τελικα τι ειναι iPad or iPhone ;

Δημοσ.

Αφού έχει ποστάρει στην ενότητα OS X και επανεγκατάστησε το OS X, πρέπει να αναφέρεται στο MacBook Air.

Νομίζω .... :unsure:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...