Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι καθαρισμό έκαναν; Έχεις ένα live cd, όπως το ultimate boot cd, για να δουλέψεις από κει και να φανεί αν είναι θέμα hardware ή software?

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

επισης οταν λεμε "κλεινει" τι ειδος κλεισιματος? μπαμ και κατω? ή κανει κανονικα την διαδικασια του τερματισμου?

Δημοσ.

μπαμ και κάτω...... κλείνει.. πως κλείνει όταν πατάμε παρατεταμένα το κουμπί του τερματισμού; ε αυτό.. δεν έχω cd δεν έχω τιποτα.

μια μπλε οθονη μου δειχνει που μου εβγαλε χθες το μηνυμα για το recovery hard disk που σας ειπα. δε πατησα τιποτα. απλά το έκλεισα. σημερα θα το δωσω στο service να το παει στην αντιπροσωπεια της toshiba για επισκευή αλλά ανησυχώ τόσο πολυ... πως θα καταλαβουν τι προβλημα εχει; αφου το μονο που κανει ειναι να κλεινει  μονο του σε τυχαιες στιγμες κ μετά από 10 λεπτά χρήσης; :(

ffs τι έπαθε το λαπτοπακι μου; 2 χρόνια το έχω και δεν μου έχει παρουσιασει ξανα προβλημα.. έχει τυχει να παιξω κ 24ωρο και παλι να μη κλεισει κ να κλεινει τωρα σε 10 λεπτα χρησης;

Δημοσ.

το μπαμ και κατω κλεινω , ειναι δικλειδα ασφαλειας του hardware , συνηθως οταν υπερθερμαινεται κατι..π.χ. επεξεργαστης.

Αλλη περιπτωση ειναι να δυσλειτουργει κατι π.χ. ο δισκος...

Για αυτο θα ηταν προτιμοτερο να ετρεχες καποιο προγραμμα που διαβαζει θερμοκρασιες...γοογλαρε θα βρεις απειρα.

και επισης το hdd sentinel να δεις τον δισκο σε τι κατασταση ειναι.Δεν ειναι δυσκολο να τρεξεις 2 προγραμματακια ε? :)

Τελος αν μπορουσες να φωτογραφισεις την μπλε αυτην οθονη που λες..να καταλαβουμε ποια διαδικασια/προγραμμα ειναι αυτο που αναφερει για recovery hard disk.

Eπειδη ειμαι καλος σημερα.. τα ριξα στο dropbox μου.

https://www.dropbox.com/s/v8j5qy859kjn8gr/CoreTemp64.zip

https://www.dropbox.com/s/8km5fiwcjaon8pw/hdd_sentinel_portable.zip

Αποσυμπιεζεις και εκτελεις , δεν θελουν εγκατασταση (στο hdd sentinel , το εκτελεσιμο ειναι το hdsentinel.exe , το λεω επειδη εχει και κατι αλλα)

Στο coretemp , κατω κατω εχει τις θερμοκρασιες ανα πυρηνα.Εμενα αυτην την στιγμη ειναι στους 50-55c , σε δωματιο με ανεμιστηρα..καπως ζεστο δηλ.Και χωρις να κανει κατι το φορητο.

Οποιαδηποτε θερμοκρασια που αγγιζει τους 60 και πανω , χωρις το μηχανημα να κανει κατι "βαρυ" , υποδηλωνει καποια δυσλειτουργια..και επικειμενη υπερθερμανση στην πρωτη βαρια διεργασια.

Επισης αναφερει καπου το "Tj Max" ..αν δεν κανω λαθος ειναι η shutdown temp.Δηλαδη για παραδειγμα σε μενα λεει 105c.Αν αγγιξει εστω και για ενα δευτερο τους 105 βαθμους..θα κανει βιαιο shutdown.

Δημοσ.

too late... το έδωσα ήδη... :( θέλω να κλαψω...... τους εξηγησα τι εχει και μου ειπε αυτος που το πηρε οτι μπορει να φταιει η θερμοκρασία, ή να έχει χαλάσει το ανεμιστηράκι και να θέλει αλλαγή ή να φταίει ο σκληρός δισκος ή ακόμα και να θέλει φορματ... :/ και του λεω αν θελει φορματ επειδη δεν καλυπτεται απο την εγγυηση θα πρεπει να πληρωσω 45€?? και μου λεει ναι!!!!!!! omg και 3 lol...... ειναι δυνατον να θελει φορματ ενω κλεινει ετσι αποτομα; συνηθως φορματ δεν θελουν τα λαπτοπ που κολλανε; εμενα δε κολλαει.. κλεινει στα καλα καθουμενα......

Δημοσ.

αν εκανε επανεκκινηση , ισως να πεταγε καμμια μπλε οθονη και να εκανε επανεκκινηση..οποτε εκει ναι μπορουσες να υποθεσεις οτι ισως να φταιει και κατι στα windows..

το ολο προβλημα ομως εμενα μου κανει περισσοτερο σε υπερθερμανση ή καποιο προβλημα στον δισκο.Με λιγα λογια hardware προβλημα οχι των windows.

Δημοσ.

το καλο ειναι οτι μου εδωσαν εφεδρεια μεχρι να επισκευαστει.. θα σας πρηζω μεχρι τοτε και θα σας λεω τον πονο μου δε σας πειραζει ετσι;

Δημοσ.

2 μερες το εχουν και μου ειπανε οτι περασε ολους τους διαγνωστικους ελεγχους με επιτυχια....... παει το λαπτοπ.......

αρα ειναι feature το γεγονος οτι σβηνει μονο του , οχι προβλημα ! και ανησυχουσες τζαμπα :)

Δημοσ.

όχι δε καταλαβες...... το λαπτοπ μου εχει προβλημα!!!!!!!!!!! και δεν μπορουν να καταλαβουν τι εχει....

ναι βρε , πλακα κανω... απλα το θεωρω αδιανοητο κατι τοσο χτυπητο..κατι που συμβαινει σε στανταρ στιγμες και οχι μια φορα το μηνα που λεει ο λογος να μην μπορει να ανακαλυφθει το τι φταιει...

Δημοσ.

ελα ντε!!!! αυτο ακριβως! ειλικρινα δε ξερω τι θα γινει τωρα...

και το θεμα ειναι οτι  υπαρχει περιπτωση να μου το στειλουν πισω ετσι αν δε βρουν βλαβη......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...