Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω ενα λαπτοπ toshiba satellite σημερα που επαιζα ξαφνικα το λολ με πεταξε εξω. του εκανα επανεκκινηση, εκανε κατι ενημερωσεις κ στη συνεχεια ξεκινησε κ πανω που εφτασε στην οθονη για να βαλω τον κωδικο και να μπω στην επιφανεια εργασιας τσακ... εκλεισε. ξανανοιγει μονο του παλι τα ιδια... ξανα και ξανα και ξανα.. τι διαολο επαθε????????????????δε μου ανοιγει..... τωρα σας γραφω απο ενα μικρο λαπτοπακι 15 ιντσων που ειναι σαραβαλακι. ας μου πει καποιος που γνωριζει πλιζ

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κάνει restart οταν παει να μπει στα windows η κλείνει τελείως επίσης τα windows ειναι αυθεντικά ;

Δοκίμασε να κανεις ενα repair με το cd των windows

Δημοσ.

ναι ειναι αυθεντικα δε το εχω πειραξει καθολου, μου εδωσε κατι προεπιλογες και του εκανα ανανεωση. μου εσβησε κατι αρχεια και σημερα που το ανοιξα λειτουργησε κανονικα. αυτο που δε καταλαβαινω ειναι γιατι εκλεισε χωρις να του κανω τιποτα..

απλα δεν εμπαινε στα windows στην επιφανεια εργασιας δλδ. δε προλαβαινα να πατησω καν κωδικο

Δημοσ.

Μπορεί να ηταν οτιδήποτε ποιος ξέρει ποτε δεν ειναι σίγουρος με τα windows αφου δουλεύει τώρα μια χαρά

Δημοσ.

την πρωτη φορα που σε πεταξε απο το λολ και εκανε επανεκιννηση , κατα πασα πιθανοτητα ειχε περασει καποιες ενημερωσεις και εκανε αυτοματα επανεκιννηση , μετα απο καποιο χρονικο διαστημα.

Εχει τυχει σε πολλους ,ειναι πολυ σπαστικο , δεν προειδοποιει.Εκτος και αν εισαι στην επιφανεια εργασιας  , δεις το popup κατω δεξια και το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να αναβαλλεις το restart για 4 ωρες το πολυ.

Οταν εκανε επανεκιννηση , και εκανε καποιες ρυθμισεις στις ενημερωσεις που ειχε περασει , τοτε λογικα ξανακανει ενα προγραμματισμενο restart.

Για τα υπολοιπα δεν εχω εξηγηση :)

Αφου δουλευει τωρα...

Δημοσ.

Αν δεν βάλεις κωδικό και το αφήσεις να περιμένει στην Login Screen, σβήνει ή όχι?

Αν ναι, τότε έχεις πρόβλημα υπερθέρμανσης.

Αν όχι, τότε κάποιο από τα updates που έκανες δεν έκατσε καλά και κάνει restart λόγω κάποιου critical error.

Αν σ' ενδιαφέρει να κάνεις troubleshooting, τότε  ξετικάρεις το Automatically Restart στο Startup and Recovery:

post-294072-0-58600000-1405077745_thumb.jpg

Αν δεν σ' ενδιαφέρει να δεις τι συμβαίνει και απλά θέλεις να λύσεις το πρόβλημά σου, ξεκίνα τον υπολογιστή σου σε Safe Mode και κάνε restore σε status πριν το update.

Δημοσ.

εγω παντως ηθελα να κλαψω χθες για αυτο που εκανε γιατι ειναι μηχανημα που το ειχα πληρωσει 800 ευρω και δεν θελω να παθει κατι... δεν ειναι προβλημα υπερθερμανσης αποκλειεται. εχει τυχει φορες που εχω παιξει lol και εχω κλεισει 24ωρο χωρις να σταματησω καθολου... και δεν επαθε τπτ. απλα παρεμενε στη login screen και οταν εβαζα τον κωδικο έσβηνε. σημερα ξαναεγκατεστησα το LoL γιατι απο την ανανεωση που του εκανα μου εσβησε ολα τα προγραμματα. δε προλαβα να παιξω ακομα λογω δουλειας για να δω πως παει αλλα ανησυχησα παρα πολύ...

παντως πρεπει να μην εκανε σωστα τις ενημερώσεις γιατι στην αρχη μου εβγαλε κατι για τα windows οτι δεν ενημερωθηκαν σωστα.

Δημοσ.

πάλι τα ιδια...... χθες μου εκανε παλι τα ιδια!!! και σε λειτουργια μολις 10 λεπτων και με χρηση μονο facebook ουτε καν LoL. θέλω να κλάψωωωωωωωωωωωωω

Δημοσ.

δεν νομιζω να ειναι σκληρος για κατι τετοιο.

περισσοτερο ψιλιαζομαι ιος - τροφοδοτικο.μετα μητρικη ισως και καρτα γραφικων.παιζει και ραμ :P

θα τα παρουμε με την σειρα για να δουμε τι γινεται

Δημοσ.

να τσεκαρεις τις μνημες με το memtest ειναι απλουστατο.

να τσεκαρεις για ιους..του κερατα.. :)

απο κει και περα κατεβασε καποιο προγραμμα που δειχνει θερμοκρασιες cpu/gpu/δισκου να δεις τι παιζει και απο αυτην την μερια...

και μετα βλεπουμε :)

Δημοσ.

το πηγα για καθαρισμο χθες το πηρα σημερα. μου ειπαν οτι ειναι οκ. μετα απο 20 λεπτα χρησης μου εκλεισε. το ξανανοιγω και ξανακλεινει. μετα απο 1 ωρα το ανοιξα... και μαντεψτε μηνυματακι!!!! "hard drive recovery process" yes or no???????? τι του απανταω τωρα εγω; τι υποτιθεται οτι σημαινει τωρα αυτο; help me someone......

Δημοσ.

αν δεν δουμε εικονα ποιος και τι πεταει αυτο το μηνυμα ο,τι και να πουμε ειναι στην τυχη.

Παντως σαν λεξουλες δεν μου ακουγονται σαν κατι που θα κανει κατι ανωδυνο για τα δεδομενα σου στον δισκο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...