Τοξοβόλος_____UK Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Όποιος δεν το χει βλεφαριάσει χάνει.Ύμνος στη πολυπλοκότητα των ανθρώπινων σχέσεων και την εύθραστη ψυχολογία ενός πρώην κρατουμένου. Tα σπάει πραγματικά η σειρά.Άρχισε η 2η σεζόν ακόμα πιο δυνατή από τα μόλις 6 επεισόδια του πρώτου κύκλου.Aργεί λίγο είναι η αλήθεια αλλά αποζημιώνει καλά.Ο lead απλά άπαιχτος.Χώστε κ δείτε το. 1
firewalker Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Πρώτο αμάρτημα... Βάζεις σειρά χωρίς imdb link ή wikipedia links...
Τοξοβόλος_____UK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Έλα τσίμπα http://www.imdb.com/title/tt2183404/ Με διθυραμβικές κριτικές εντωμεταξύ κ για τη 2η σεζόν 1
TAKE5 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Το δοκιμασα μου άρεσε το 1ο είναι και 6επ μόνο η σεζον νεράκι θα φυγει από μεθάυριο
TAKE5 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Ανάμικτα συναισθήματα στο τέλος της 1ης σεζόν. Η αργή πλοκή μου αρέσει όπως και η παρουσίαση-αναπτυξη χαρακτήρων αλλά το όριο του βαρετού το ξεπέρασε σε κάποια επεισόδια. Θα ξεκινήσω και τη 2η αν και το πιθανότερο είναι να τα δω όλα μαζί όταν ολοκληρωθεί
speedy23 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Τελος της σειρας. Πιστευω οτι ηταν εξαιρετικη σεζον, και αναλογος ο τροπος που εκλεισε. Απιστευτο το δεσιμο με τους περισσοτερους κυριους χαρακτηρες της σειρας και ακρα συγκινητικο. Καποιοι διαλογοι σε αυτη τη σεζον ειναι απλα υψηλης ποιοτητας οπως και τα νοηματα που εβγαλαν. Η υποκριτικη του πρωταγωνιστη θα μεινει παντα χαραγμενη στο μυαλο μου και οι υπολοιπες δεν εμεναν πολυ πισω. Καταλαβαινω οτι δεν ειναι για ολους και καποιοι θα το βρουν απιστευτα αργο αλλα προσωπικα στο συνολο της ηταν τοσο rewarding. Θα μου λειψει σαν σειρα και κρατησε οσο επρεπε να κρατησει. Μπραβο τους. 1
notist Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Τέλεια δραματική σειρά που έκλεισε σωστά στην 4η season χωρίς τραβήγματα.Πολύ δυνατός ο πρωταγωνιστής αλλά και όλοι οι ηθοποιοί.Πολύ ωραία μουσική.Διαμαντάκι παιδιά δείτε την.Και πολύ υψηλή βαθμολογία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα