cabdik Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 ωραια,αφου βγαζει composite, θα σε βολεψει. το ερωτημα πλεον ειναι, αν σηκωνει 1080Ρ..!! καποιος που εχει RPi θα μπορεσει να βοηθησει. 1
sakisosf Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 ωραια,αφου βγαζει composite, θα σε βολεψει. το ερωτημα πλεον ειναι, αν σηκωνει 1080Ρ..!! καποιος που εχει RPi θα μπορεσει να βοηθησει. Σύμφωνα με αρκετούς εδώ αλλά και σε αλλά forums ακόμα και η 256MB τα σηκώνει απροβλημάτιστα το θέμα είναι,σε τι μορφή πρέπει να έχω τα βίντεο/ταινίες μου.
rfc Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Ριξε μια ερωτηση στο SPANK. Το εχει και νομιζω οτι καπου ειπε οτι παιζει 1080 1
TheELF Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 http://wiki.xbmc.org/index.php?title=Raspberry_Pi_FAQ#Video_and_audio_formats_the_Raspberry_Pi_can_playback Από μόνο του παίζει H.264 και MPEG-4, τα παίζει μέσου hardware κυκλώματος οπότε δεν παίζει ρόλο ο επεξεργαστής ή η μνήμη.
sakisosf Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μάλιστα...κάτι άλλο.Γίνεται να χτίσω HTPC AMD (ή και Intel) με μέγιστη κατανάλωση 10-15watt άντε 20;;
TheELF Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μόνο ο επεξεργαστής ναι οριακά τόσο,αν υπολογίσεις μνήμες δίσκους και το τροφοδοτικό που δεν έχει 100% απόδοση ανεβαίνει αρκετά.
sakisosf Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μόνο ο επεξεργαστής ναι οριακά τόσο,αν υπολογίσεις μνήμες δίσκους και το τροφοδοτικό που δεν έχει 100% απόδοση ανεβαίνει αρκετά. Οπότε μένουμε πιστοί σε Raspberry Pi.Κάτι τελευταίο,το έχει τεστάρει κάποιος σαν retro gaming system για games μέχρι PS1;;
Millennium Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μάλιστα...κάτι άλλο.Γίνεται να χτίσω HTPC AMD (ή και Intel) με μέγιστη κατανάλωση 10-15watt άντε 20;; Μέγιστη κατανάλωση με τι χρήση; Γιατί δε κοιτάς σε am1; Το pi είναι αδύναμο. 1
sakisosf Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μέγιστη κατανάλωση με τι χρήση; Γιατί δε κοιτάς σε am1; Το pi είναι αδύναμο. downloading και θέαση ταινιών.
sakisosf Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Βασικά σκέφτομαι και την λύση ενός netbook για αυτή τη δουλειά αν και θα έχω θέμα στην CRT τηλεόραση αλλά σε HDMI θα μπορώ να το συνδέσω με έναν VGA-Component αντάπτορα που έχω.Το θέμα είναι,το netbook μπορεί να παίξει 1080p;;
mask2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δεν κοιτάς και κανένα μτχ λαπτοπ με χαλασμένη οθόνη; περίπου 4-5 χρονων και πιο πρόσφατο θα κάνει την δουλεια του τέλεια. Εγώ έκανα το παλιό μου λαπτοπ(μοντέλο 2007) htpc και κατεβαστηρι και σώθηκα. Εννοείται ότι παίζει ανετα retro games.
sakisosf Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δεν κοιτάς και κανένα μτχ λαπτοπ με χαλασμένη οθόνη; περίπου 4-5 χρονων και πιο πρόσφατο θα κάνει την δουλεια του τέλεια. Εγώ έκανα το παλιό μου λαπτοπ(μοντέλο 2007) htpc και κατεβαστηρι και σώθηκα. Εννοείται ότι παίζει ανετα retro games. Κοίταξα αλλά δεν βρήκα κάτι,μάλλον κλείνω σε ένα netbook ενός παιδιού!Έχει ήδη WLAN (με το RPi,έπρεπε να πάρω εξτρά στικ) και έχει μικρή κατανάλωση.Θα ψάξω μήπως γίνεται να παίξω και καμιά HD ταινούλα και έφυγα για αγορά αν και μου φαίνεται απίθανο το RPi να έχει καλύτερη GPU από netbook οπότε λογικά θα γίνεται!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα