Προς το περιεχόμενο

[Crazy Sundays] NIKON COOLPIX S9700 White/Red @e-shop.gr 235€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επόμενη τιμή στο skroutz 279.

Νομίζω πως αξίζει ........ Τι λέτε:

White 

16 megapixel

οπτικό zoom 30x,

ενσωματωμένη λειτουργία Wi-Fi και GPS

χειροκίνητες λειτουργίες έκθεσης (P/S/A/M)

video Full HD

οθόνη OLED 7,5 cm/3 in.

και άλλα ......

Δημοσ.

Πιστευω ότι πολύ συντομα θα πεσει όπως ολοι οι προκάτοχοι της απο την 9100 εως την 9600 κατω απο τα 200 ευρω (μαλιστα οι πιο παλιες εχουν γραψει και τιμες πολύ κατω απο τα 200).

Δημοσ.

έχω την nikon s9500 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. μεγάλο ζουμ, πολύ καλή σταθεροποίηση, ποιοτικό βίντεο. μειονέκτημα ίσως η υπερβολική διόρθωση του θορύβου που φαίνεται όταν βλέπεις την φωτογραφία στο 100%. πιστεύω οτι η s9700 θα είναι ακόμη καλύτερη, υπάρχουν και σχετικά reviews.

Δημοσ.

Άσχετα από το αν αξίζει η προσφορά ή όχι, μιλάμε για superzoom compact μηχανή κάτι που για μένα τουλάχιστον περιορίζει δραματικά το κοινό του οποίου οι ανάγκες δεν καλύπτονται καλύτερα από άλλου είδους φωτογραφική.

Δημοσ.

Άσχετα από το αν αξίζει η προσφορά ή όχι, μιλάμε για superzoom compact μηχανή κάτι που για μένα τουλάχιστον περιορίζει δραματικά το κοινό του οποίου οι ανάγκες δεν καλύπτονται καλύτερα από άλλου είδους φωτογραφική.

Γιατί όσο περισσότερο zoom έχει η μηχανή τόσο καλύτερο δεν είναι; 

Δημοσ.

Αν όλα τα άλλα παραμένουν σταθερά ναι. Αλλά δεν παραμένουν -- υπάρχει πλήθος χαρακτηριστικών που αλλάζει μαζί (π.χ. η ταχύτητα του φακού, όγκος, βάρος, κλπ). Πάντα κάτι δίνεις και κάτι παίρνεις. Αν αυτό που παίρνεις δε σε πολυνοιάζει...

Δημοσ.

Συγνώμη βρε παιδιά αλλά τι σε νοιάζει το μέγεθος την ώρα που τραβάς ( αφού όταν την έχεις κλειστή ο φακός είναι μέσα);

Η αλήθεια είναι ότι με τραβάει να έχω μια μηχανή που να κρατάει το στίγμα (gps) της κάθε φωτογραφίας δε ξέρω όμως πόσο γρήγορα θα κλειδώνει και πόσο θα αντέχει η μπαταρία της μ' αυτό .................

• Moderators
Δημοσ.

Όχι. Τα οπτικα που εχει μια compact ultra zoom σαν και αυτη, συνηθως "καταστρεφουν" το αποτέλεσμα που θα παρεις σαν ποιοτητα φωτογραφιας. Σε σχεση με το τι θα ειχες με μια άλλη με "μικροτερο" ζουμ όπως το λες. Το μεγαλο ζουμ σχεδόν παντα (αν όχι παντα) για να το εχεις, σου ζητα υποχωρήσεις/θυσιες σε αλλους τομεις.

Μεγαλη κουβεντα όμως, τι να πρωτοπει κανεις. Σημασια εχει ποιες είναι οι "ανάγκες" σου από μια μηχανη και το πως αντιλαμβάνεσαι (ή όχι!!!) την ποιοτητα της εικονας στο τελικο αποτελεσμα. Γι αυτό αλλωστε και υπαρχουν 1000 διαφορετικες μηχανες και δεν υπαρχει μονο μια. ;)

Τα ζυγιζεις και διαλέγεις. Το να βαλεις αλλους να "διαλεξουν" για σενα είναι μεγαλο λαθος γιατι θα το κανουν με τις δικες τους αισθησεις που για σενα μπορει να είναι "ξενες", επομένως να μην σε ικανοποιησει το αποτελεσμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...