arma1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 ειπα ν αφησω το ubuntu και εγκατεστησα και εγω το mint και επελεξα μονο την θεση που θα κανει εγκατασταση ,το σημειο επαφης / και ext4 journal , σωστα επραξα? για εικονικες μνημες κλπ τιποτα? επισης δεν εχω καλα χρωματα στην οθονη,(σαν να βγηκαν απο την χλωρινη) δεν εχω και ηχο αλλα δε παιζουν και τα βιντεακια στο youtube, δε το βγαζει καν το βιντεο, πολλα προβληματα εχω ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Τι καρτα γραφικων και τι καρτα ηχου εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Καλησπερα φιλε, καρτα γραφικων ειναι η ati radeon hd5750 και καρτα ηχου ειναι της μητρικης GA-P55M-UD2, αν μπορεις πες μου τι να κανω για να το σεταρω διοτι δε γνωριζω και πολλα,ευχαριστω εκ των προτερων!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 κανονικά αφού σου έπαιζαν στο ubuntu θα έπαιζαν και στο ming. Δες και το μεγαφωνάκι στην μπάρα κάτω δεξιά κάνε δεξί κλίκ η νομίζω απλό κλικ και δες ποια κάρτα ήχου χρησιμοποιεί. Στο site του mint υπάρχουν δύο iso ένα που είναι καθαρό και δεν έχει κανένα πρόγραμμα μέσα και άλλο ένα που έχει όλους τους codec flash player κτλ. Κατέβασες αυτό και εγκατέστησες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 απο εδω το κατεβασα http://www.linuxmint.com/download.php το πρωτο που λεει cinnamon 64bit, δεν ειναι το σωστο? αν οχι να κατεβασω καποιο αλλο και να κανω καθαρη εγκατασταση ξανα, επισης ν αναφερω εκανα και το update και το upgrade edit μου βγαζει και ενα μηνυμα πως κανω εγκατασταση τους drivers? https://www.dropbox.com/s/l4qf5iar8mfh5lk/IMG_20140728_144035.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μηπως το iso απο το οποιο εκανες εγκατασταση μισοκατεβηκε, αρα ειναι προβληματικο? Δες οτι λεει εδω για το md5sum http://www.insomnia.gr/wiki/_/linux/πριν-την-εγκατάσταση-r177 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) τι να πω φιλε δε ξερω, μια χαρα πρεπει να εγινε η εγκατασταση ,10 φορες εγκατεστησα »ubuntu τ αναγνωριζε ολα απευθειας, να κανω ξανα παλι εγκατασταση απο την αρχη? τι προτεινεις? καποιος οδηγος για drivers δεν υπαρχει? edit εγκατεστησα ξανα το λειτουργικο και δουλευουν ολα τελεια τωρα Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2014 από arma1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 off topic αλλά το σημείο επαφής με γονάτισε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα