Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. 

έχω το samsung galaxy core και μου κάνει κάτι κόλπα με την  μπαταρία.

Γνωρίζω ότι όταν βρίσκεσαι στο 3g η στο wifi τραβάει περισσότερο μπαταρία και είναι λογικό. Όμως σε εμένα από την προηγούμενη εβδομάδα όταν μπαίνω στο ιντερνετ από κινητό και ενεργοποιώ το 3g έχω  πέφτει πολύ απότομα δηλαδή για παράδειγμα για 10 λεπτά από πχ 70% πάει στο 50% είναι λογικό?? και ζεσταίνεται πάρα πολύ το κινητό σε επίπεδα που κατά την γνώμη μου δεν είναι λογικό.Επίσης κάποιες μέρες δεν το χρησιμοποιώ καθόλου το κινητό και το βράδυ δεν το φορτίζω την άλλη μέρα το βρίσκω με 15% λιγότερο  χωρίς όμως να έχω κανένα ανοιχτό wifi ,bt etc. Εφαρμογή η τελευταία που κατέβασα είναι το αττικό μετρό καμιά σχέση κατά την γνώμη μου και δεν πρέπει να οφείλεται από αυτό γιατί την έχω πάνω από 2 εβδομάδες και δεν μου έκανε αυτά τα κόλπα.

Μίλησα  με online chat της samsung και μου είπανε να πάω σε εξουδιοτημένο service για έλεγχο μιας που έχω εγγύηση  1 χρόνο και 3 μήνες. Αξίζει να πάω ή έχετε να μου προτείνετε κάποια λύση?

Εγώ αυτό που σκέφτομαι είναι η μπαταρία ίσως να τα έπαιξε. Παίζει να είναι και αυτή ή κάτι άλλο?

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Για τη μπαταρία κατέβασε το Wakelock Detector. Μπορείς να δεις ποια εφαρμογή "ξυπνάει" τη μπαταρία απο deep sleep, με αποτέλεσμα να τρώει παραπάνω μπαταρία. Εγκατέστησε την εφαρμογή το βράδυ και το πρωί δες στη καρτέλα cpu wakelock, ποιες εφαρμογές σου δημιουργούν πρόβλημα.

Επίσης δοκίμασε όταν φορτίσεις το κινητό να το κάνεις επανεκκίνηση και δες μετά πως πάει απο κατανάλωση.

Η υπερθέρμανση ειδικά μετά απο χρήση 3g είναι γενικό πρόβλημα των τελευταίων Samsung κινητών.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ φίλε. Θα το δοκιμάσω σήμερα το βράδυ και αύριο θα σου πω τα αποτελέσματα. Το φόρτισα εχθές το βράδυ και το έβγαλα τις 11 ωρά  σήμερα βγήκα από το σπίτι τις 11καμισι και χωρίς ίντερνετ σήμερα καθόλου τώρα πήγε 15% χρησιμοποιώντας μυνήματα και κλήσεις από το κινητό μόνο αυτό έκανα σήμερα. Είναι και πάλι λογικό?

Δημοσ.

Για τη μπαταρία κατέβασε το Wakelock Detector. Μπορείς να δεις ποια εφαρμογή "ξυπνάει" τη μπαταρία απο deep sleep, με αποτέλεσμα να τρώει παραπάνω μπαταρία. Εγκατέστησε την εφαρμογή το βράδυ και το πρωί δες στη καρτέλα cpu wakelock, ποιες εφαρμογές σου δημιουργούν πρόβλημα.

Επίσης δοκίμασε όταν φορτίσεις το κινητό να το κάνεις επανεκκίνηση και δες μετά πως πάει απο κατανάλωση.

Η υπερθέρμανση ειδικά μετά απο χρήση 3g είναι γενικό πρόβλημα των τελευταίων Samsung κινητών.

Λοιπόν οι εφαρμογές που είναι πρώτες στο cpu wkelock είναι το messanger and facebook...

Δημοσ.

Λοιπόν οι εφαρμογές που είναι πρώτες στο cpu wkelock είναι το messanger and facebook...

Η εφαρμογή του Facebook δεν σου χρειάζεται. Τρώει συνέχεια μνήμη και στην ουσία σου τρώει τη μπαταρία πιο γρήγορα. Μπορείς να μπαίνεις στο facebook απο το browser που χρησιμοποιείς για να μπαίνεις στο internet. Επίσης δοκίμασε όπως σου είπα και στο προηγούμενο μήνυμα να κάνεις επανεκκίνηση το κινητό μετά τη φόρτιση. Βοηθάει πάρα πολύ το κινητό να κάνει πιο σωστή διαχείριση των διεργασιών που τρέχουν απο πίσω.

Δημοσ.

Η εφαρμογή του Facebook δεν σου χρειάζεται. Τρώει συνέχεια μνήμη και στην ουσία σου τρώει τη μπαταρία πιο γρήγορα. Μπορείς να μπαίνεις στο facebook απο το browser που χρησιμοποιείς για να μπαίνεις στο internet. Επίσης δοκίμασε όπως σου είπα και στο προηγούμενο μήνυμα να κάνεις επανεκκίνηση το κινητό μετά τη φόρτιση. Βοηθάει πάρα πολύ το κινητό να κάνει πιο σωστή διαχείριση των διεργασιών που τρέχουν απο πίσω.

Ωραία σε ευχαριστώ πολύ. Εγώ το facebook το είχα βάλει γιατί δεν ήξερα πως να στείλω μήνυμα και μετά βρήκα τον facebook messager και δεν το χρησιμοποιώ το φβ. σπάνια γενικώς χρησιμοποιώ το φβ από κινητό γιατί το θεωρώ κουταμάρα το να είσαι από κινητό και όχι από το λαπτοπ αν και βλέπω τους περισσότερους φίλους μέσω λάπτοπ ηπισι. Κυρίως τα κορίτσια είναι από κινητό όλη την ώρα κτλ κτλ.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...