xSlender Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να φτάσω τον cpu μου στα 4.5 GHz με settings απο τα bios και λιγες πληροφορίες με οτι έχει να κάνει με το κάθε βήμα μέσα sta bios. Ευχαριστώ!! Mobo : Asus maximus Vi Hero Ram : kingston 1600 MHz Psu : corsair Tx750M Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Από ψύξη τί έχεις επάνω στον επεξεργαστή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlender Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Από ψύξη τί έχεις επάνω στον επεξεργαστή; custom Hydro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Υπάρχει άπειρο υλικό για το πώς γίνεται oc με Asus μητρικές. Ειδικά με την δική σου που είναι δυνατή, σίγουρα υπάρχει. Έχω δει και video της Asus στο Youtube για το πώς γίνεται εύκολα oc με το AI Suite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlender Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 ναι έχω δει άπειρα , το θέμα είναι ότι φοβάμαι να πειράξω τα volts... εκεί θέλω λίγο βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Αφου φοβασαι τι βοηθεια θες δλδ? Μετα μονο ο ψυχολογος μενει για βοηθεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Btw 4500 για 24/7 θέλει καλό κομμάτι αλλιώς βράσε ρίγανη. Οτι και να σε πει κανείς ψέμματα θα είναι εσύ πρέπει να δεις πρώτα τι κομμάτι έχεις και μετά στο περίπου να δούμε. Ακριβώς ρυθμίσεις το ξεχνάς. Στην τελική δεν γνωρίζεις και φοβάσε πάνω απο όλ, αστο μαμά και πάλι μια χαρά θα είσαι εκτός και αν μας πεις οτι τρως μπουκάλι απο το cpu που δεν το πιστεύω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Ειναι και καλοκαιρι τωρα..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μόνιμα στα 4.5 τον έχω εδώ και ένα χρόνο και χωρίς custom υδρόψυξη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Btw 4500 για 24/7 θέλει καλό κομμάτι αλλιώς βράσε ρίγανη. Οτι και να σε πει κανείς ψέμματα θα είναι εσύ πρέπει να δεις πρώτα τι κομμάτι έχεις και μετά στο περίπου να δούμε. Έτσι είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Villio1991 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Φιλε εγω τν πηγα στα 4,5με 1,280v για σταθερα....δοκιμασε με 1,26 και μετα σιγα σιγα βλεπεις αν θελει και αλλο ρευμα παιξε με adaptive mode ρευμα οχι fixed mode μν τρωει ολη τν ωρα 1.26 και αναλογα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlender Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δοκίμασα το o.c το έκανα αλλά με το Prime95 η CPU έφτασε 110 βαθμούς ενώ με όλα τα άλλα stress tests (real bence v2) ήταν σε κανονικές θερμοκρασίες γιατί γίνεται αυτό? το o.c το έκανα για αρχή στα 4 GHz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Με τι vcore πηγες στα 4? Η ψυξη σου δουλευει καλα? Στους 110 θα σου εκλεινε το μηχανημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlender Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δεν θυμάμαι ακριβώς , γύρω στα 1.260 (max). Η ψύξη μου δουλεύει εδώ και 1,5 χρόνο δεν θα είχα βρει κάποιο πρόβλημα? δεν είχα πρόβλημα με όλα τα benchmark που έχω κάνει 1,5 χρόνο τώρα μόνο με το Prime95. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Ποια ειναι η θερμοκρασια που προσεχετε εσεις οι διπυρηνοι rfc? Core-temp? Και αν ναι, ποιο το οριο? Ειναι φυσιολογικο το πιο απαιτητικο test για εναν 4770 να ειναι το small fft's του Prime95? Και μενα 2 πραγματα μου περασαν απ το μυαλο: το κακο tim ή δεν παταει καλα το block (ή δεν εχει σωστα την παστα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα