Προς το περιεχόμενο

10 Mbps upload...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

cyta με χαλαει το voip εκτος αν δεν σε νοιαζει η τηλεφωνια οποτε παιζει να την προτιμουσα απο την wind.

εμένα δεν με νοιάζει, τους άλλους στο σπίτι τους νοιάζει όμως :P τόσο χάλια είναι το Voip της ? Με το εξωτερικό η cyta πως συνδέεται? έχει αρκετό bandwidth και συνεργασία με akamai κτλπ κτλπ που έχει π.χ η Forthnet? 

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι απλά χωρίς ρεύμα δεν θα έχεις σταθερό...

βέβαια κι εγώ που δεν έχω voip, αν κοπεί το ρεύμα με τα ασύρματα δεν έχω τηλέφωνο. μιας και βαριέμαι να βγάλω από την ντουλάπα και να συνδέσω ενσύρματη συσκευή :P

Δημοσ.

εμένα δεν με νοιάζει, τους άλλους στο σπίτι τους νοιάζει όμως :P τόσο χάλια είναι το Voip της ? Με το εξωτερικό η cyta πως συνδέεται? έχει αρκετό bandwidth και συνεργασία με akamai κτλπ κτλπ που έχει π.χ η Forthnet? 

δεν ειναι θεμα ποιοτητας ουτε τοσο θεμα να κοπει το ρευμα.ειναι θεμα οτι δεν μπορεις να βαλεις αλλο ρουτερ περα απο αυτο που σου δινουν.(adb,zte) οτι σαβουρα δινουν.εκτος αν παρεις τα στοιχεια με κανα πλαγιο τροπο και τα περασεις σε αλλο ρουτερ.οταν υπαρχει η δυνατοτητα για tdm τοτε καλυτερα tdm παρα voip.και σε ενδεχομενα προβληματα πχ να χασει sync κτλ δεν θα χασεις το τηλ αμα ειναι tdm και οχι voip.ουτε να θες να κανεις κανα restart το ρουτερ και να περιμενεις ποτε δεν θα μιλαει καποιος.εχω voip σε παροχο αλλα σαν δευτερο νουμερο για εξερχομενες.

Δημοσ.

@The_Colonel υπάρχει και η λύση να βάλεις δεύτερη σύνδεση αν όντως το έχεις τόσο ανάγκη το up, συν έναν load balancer για να ενώσει τις συνδέσεις αλλά το μηνιαίο κόστος θα είναι λιγάκι αυξημένο, αν όμως η δουλειά σου το επιβάλει το κάνεις.

Δημοσ.

Ναι είμαι αρκετά κοντά. Είμαι με Forthnet VDSL εδώ και 2+ χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά το 5άρι έχει αρχίσει και μου ξινίζει :P απλά φοβάμαι ότι μόλις αλλάξω εταιρία θα αρχίσουν τα προβλήματα. Έχουμε κάπου κανα νήμα ή κανα χάρτη να διαβάσω τι παίζει με συνδέσεις με εξωτερικό / pings, κτλπ? 

Επίσης με αποσυνδέσεις τι παίζει? με την Forthnet χτυπάω και 40-50 μέρες uptime

απλα καλο θα ειναι να κρατησεις το Technicolor αμα δεν στο παρουν πισω διοτι απο αλλο παροχο παιζει να παρεις κανα zte οποτε αστα να πανε.απλα θα πρεπει να αλλαξεις το vlan id που δεν θα εχεις θεμα αφου το εχεις ξεκλειδωσει.απο θεμα αποσυνδεσεων αφου εισαι οκ τωρα θα εισαι και μετα .απο εκει και περα ειναι θεμα profile παντα.

@The_Colonel υπάρχει και η λύση να βάλεις δεύτερη σύνδεση αν όντως το έχεις τόσο ανάγκη το up, συν έναν load balancer για να ενώσει τις συνδέσεις αλλά το μηνιαίο κόστος θα είναι λιγάκι αυξημένο, αν όμως η δουλειά σου το επιβάλει το κάνεις.

παει λιγο ακριβα μετα και πρεπει να εχεις και κατι καλο σε hardware για να ενωθουν οι γραμμες και να εκμεταλλευτεις το bandiwdth.βεβαια ναι οπως ειπες αν ειναι μονοδρομος δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...