zodiak bam Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) http://www.cosmodata.gr/product/2082/ επόμενη τιμή στον τσιγκούνη 117€ Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2014 από zodiak bam
dobro Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 απο το ιστορικο βλεπω οτι παιζει σ'αυτη την τιμη απο το μαϊο .....μηπως δεν ειναι καλο;(μοντελο 2011)
Aias Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 http://www.cosmodata.gr/product/2082/ επόμενη τιμή στον τσιγκούνη 117€ στο link που εχεις ειναι στα 116,8 ευρω 1
zodiak bam Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 στο link που εχεις ειναι στα 116,8 ευρω προφανώς και άλλαξαν την τιμή...
futureshock Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 18 + 36 watt rms ... δεν αξιζει , βρισκεται ανετα logitech και creative σε αυτα τα watt και τιμη...
zodiak bam Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 απο το ιστορικο βλεπω οτι παιζει σ'αυτη την τιμη απο το μαϊο .....μηπως δεν ειναι καλο;(μοντελο 2011) απο reviews που κοιταξα λενε ειναι καλο τωρα αμα δε το ακουσω ο ιδιος τι να πω 18 + 36 watt rms ... δεν αξιζει , βρισκεται ανετα logitech και creative σε αυτα τα watt και τιμη... link?
xristoforos89 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Τα έχω εδώ και δυο χρόνια. Τα είχα αγοράσει στα 100ευρώ τότε. Από ένταση είναι πολύ μέτρια. Ποιοτικά είναι αρκετά ανώτερα απο αντίστοιχα creative.
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Άλλαξαν και τη διαθεσιμότητα σε "ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ" (αν θυμάμαι καλά ήταν άμεσα διαθέσιμο πριν αλλάξουν την τιμή). Anyway @TS γράψε "τέλος" στο τίτλο
zodiak bam Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Άλλαξαν και τη διαθεσιμότητα σε "ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ" (αν θυμάμαι καλά ήταν άμεσα διαθέσιμο πριν αλλάξουν την τιμή). Anyway @TS γράψε "τέλος" στο τίτλο DONE SIR 1
Ntinaras Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 18 + 36 watt rms ... δεν αξιζει , βρισκεται ανετα logitech και creative σε αυτα τα watt και τιμη... τα οποια ειναι σιγουρα χειροτερα! επισης τα watt δεν ειναι στραγαλια. 6
futureshock Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 logi z523 trust tytan 2.1 και σε 5.1 creative a550 για ποιο φθηνα... κατι αλλες σειρες που ειχαν δεν τις βρισκω.. @ntinaras δεν ειναι αλλα κατι Z-2300 με 130 ευρω τα τσιμπησα πριν κατι χρονια...
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Τα έχω εδώ και ένα χρόνο περίπου τα συγκεκριμένα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Όπως είπε και ο xristoforos89 από ένταση δεν είναι κάτι το τρομερό, αλλά από ποιότητα ήχου (σε σχέση με τα υπόλοιπα που αναφέρετε ως εναλλακτικές) είναι πάρα πολύ καλύτερα. 1
Salvation81 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Τα έχω εδώ και ένα χρόνο περίπου τα συγκεκριμένα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Όπως είπε και ο xristoforos89 από ένταση δεν είναι κάτι το τρομερό, αλλά από ποιότητα ήχου (σε σχέση με τα υπόλοιπα που αναφέρετε ως εναλλακτικές) είναι πάρα πολύ καλύτερα. Βεβαια η ποιοτητα ηχου ειναι κατι το πολυ υποκειμενικο. Εχω ακουσει επαγγελματικο monitor ηχειο που κοστιζει γυρω στα 600ε και εβγαζε κρυσταλινο ηχο με φοβερο βαθος και διαυγεια και ο τυπος που καθοταν διπλα μου ελεγε τα χειροτερα για αυτο. Οπως και να εχει η Edifier ειναι πολυ καλη σαν εταιρεια αν και οσο παει και χαλαει την ποιοτητα κατασκευης (σε σχεση με πιο παλια).
Ntinaras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Βεβαια η ποιοτητα ηχου ειναι κατι το πολυ υποκειμενικο. Εχω ακουσει επαγγελματικο monitor ηχειο που κοστιζει γυρω στα 600ε και εβγαζε κρυσταλινο ηχο με φοβερο βαθος και διαυγεια και ο τυπος που καθοταν διπλα μου ελεγε τα χειροτερα για αυτο. Οπως και να εχει η Edifier ειναι πολυ καλη σαν εταιρεια αν και οσο παει και χαλαει την ποιοτητα κατασκευης (σε σχεση με πιο παλια). η ποιοτητα του ηχου ειναι αντικειμενικη και μετρησιμη. αν παιρνεις Χ στην εισοδο και στην εξοδο βγαζει Χ τοτε εχεις το τελειο ηχειο. αλλα προφανως αυτος που δε του αρεσε το συγκεκριμενο ειχε μαθει με ακομα καλυτερα ηχεια γι αυτο ειχε τοσο μεγαλες απαιτησεις και του ξινιζε αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα