Προς το περιεχόμενο

SPEAKERS EDIFIER S330 - cosmodata 66,80€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο το ιστορικο βλεπω οτι παιζει σ'αυτη την τιμη απο το μαϊο .....μηπως δεν ειναι καλο;(μοντελο 2011)

Δημοσ.

απο το ιστορικο βλεπω οτι παιζει σ'αυτη την τιμη απο το μαϊο .....μηπως δεν ειναι καλο;(μοντελο 2011)

απο reviews που κοιταξα λενε ειναι καλο τωρα αμα δε το ακουσω ο ιδιος τι να πω :P

18 + 36 watt rms ... δεν αξιζει , βρισκεται ανετα logitech και creative σε αυτα τα watt και τιμη...

link?

Δημοσ.

Τα έχω εδώ και δυο χρόνια. Τα είχα αγοράσει στα 100ευρώ τότε.

Από ένταση είναι πολύ μέτρια. Ποιοτικά είναι αρκετά ανώτερα απο αντίστοιχα creative.

Δημοσ.

Άλλαξαν και τη διαθεσιμότητα σε "ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ" (αν θυμάμαι καλά ήταν άμεσα διαθέσιμο πριν αλλάξουν την τιμή).

Anyway @TS γράψε "τέλος" στο τίτλο ;)

Δημοσ.

Άλλαξαν και τη διαθεσιμότητα σε "ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ" (αν θυμάμαι καλά ήταν άμεσα διαθέσιμο πριν αλλάξουν την τιμή).

Anyway @TS γράψε "τέλος" στο τίτλο ;)

DONE SIR :P

• Like 1
Δημοσ.

18 + 36 watt rms ... δεν αξιζει , βρισκεται ανετα logitech και creative σε αυτα τα watt και τιμη...

τα οποια ειναι σιγουρα χειροτερα!

επισης τα watt δεν ειναι στραγαλια.

• Like 6
Δημοσ.

logi z523 

trust tytan 2.1

και σε 5.1  creative a550 

για ποιο φθηνα... κατι αλλες σειρες που ειχαν δεν τις βρισκω..

@ntinaras 

δεν ειναι αλλα κατι Z-2300 με 130 ευρω τα τσιμπησα πριν κατι χρονια... 

Δημοσ.

Τα έχω εδώ και ένα χρόνο περίπου τα συγκεκριμένα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Όπως είπε και ο xristoforos89 από ένταση δεν είναι κάτι το τρομερό, αλλά από ποιότητα ήχου (σε σχέση με τα υπόλοιπα που αναφέρετε ως εναλλακτικές) είναι πάρα πολύ καλύτερα.

:)

• Like 1
Δημοσ.

Τα έχω εδώ και ένα χρόνο περίπου τα συγκεκριμένα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Όπως είπε και ο xristoforos89 από ένταση δεν είναι κάτι το τρομερό, αλλά από ποιότητα ήχου (σε σχέση με τα υπόλοιπα που αναφέρετε ως εναλλακτικές) είναι πάρα πολύ καλύτερα.

:)

Βεβαια η ποιοτητα ηχου ειναι κατι το πολυ υποκειμενικο. Εχω ακουσει επαγγελματικο monitor ηχειο που κοστιζει γυρω στα 600ε και εβγαζε κρυσταλινο ηχο με φοβερο βαθος και διαυγεια και ο τυπος που καθοταν διπλα μου ελεγε τα χειροτερα για αυτο.

Οπως και να εχει η Edifier ειναι πολυ καλη σαν εταιρεια αν και οσο παει και χαλαει την ποιοτητα κατασκευης (σε σχεση με πιο παλια).

Δημοσ.

Βεβαια η ποιοτητα ηχου ειναι κατι το πολυ υποκειμενικο. Εχω ακουσει επαγγελματικο monitor ηχειο που κοστιζει γυρω στα 600ε και εβγαζε κρυσταλινο ηχο με φοβερο βαθος και διαυγεια και ο τυπος που καθοταν διπλα μου ελεγε τα χειροτερα για αυτο.

Οπως και να εχει η Edifier ειναι πολυ καλη σαν εταιρεια αν και οσο παει και χαλαει την ποιοτητα κατασκευης (σε σχεση με πιο παλια).

η ποιοτητα του ηχου ειναι αντικειμενικη και μετρησιμη.

αν παιρνεις Χ στην εισοδο και στην εξοδο βγαζει Χ τοτε εχεις το τελειο ηχειο.

αλλα προφανως αυτος που δε του αρεσε το συγκεκριμενο ειχε μαθει με ακομα καλυτερα ηχεια γι αυτο ειχε τοσο μεγαλες απαιτησεις και του ξινιζε αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...